Britva

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:
Trápení fajnšmekrů

Příspěvek od Smékal Petr » 01 črc 2008 18:24

kolowrat:
Jak nás můžeš tak trápit. :roll: taková nádherná sbírka, co kus to rarita a ty je při focení NEZAOSTŘÍŠ a jen část jich otevřeš. :evil: Copak to se dělá :?: . Nafoť to znovu, hezky je všechny pootevři a hlavně je zaostři :lol: , ať se můžeme kochat. :lol: . Máš tady břitvy, řemeny, nůžky na prostřih vlasů, střihací mašinku a překrásnou misku, a co brousicí kámen - není :?: a dlouhý řemen :?: a zastavovací kámen v poniklovaným pouzdýrku a štětky. Jestli jo tak to vyfoť všechno, i malé prkotinky jako byly želvovinové hřebínky na kníra, nebo smetáček na vlasy - i ten se používal při zastřižení kníra. Prostě "Švechno"

Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
kolowrat

Příspěvek od kolowrat » 01 črc 2008 19:09

Smékal Petr: :D :D :D

ty jsi ale správnej řízek. Jsem tu novej a hned mě takto zjebat...
Dělal jsem to pravda ve spěchu, takže půjdu do sebe a zkusim se polepšit!
:oops: :)
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

Nové fotky

Příspěvek od Smékal Petr » 01 črc 2008 20:27

No konečně rozumná řeč, že půjdeš do sebe. :lol: Vždyť je to úplný hřích takovou krásu si nechat jen pro sebe 8) Krapet to vylepši a stačí když to umístíš místo těch původních fotek a uvidíš ty obdivný reakce. :P A nový nenový, už patříš mezi nás. :twisted: :lol:
Zdravím Petr S.
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

Baron

Příspěvek od Smékal Petr » 02 črc 2008 17:13

Pánové, Baron zde zanechal stopu své přítomnosti. Jsem rád, že přes složitosti života, si našel chvilku a podíval se za námi. Srdečně jej zdravím a přeju dostatek energie pro čas přítomý i budoucí a klidnou ruku s břitvou. Možná kdyby světlonoš nebyl sražen do podsvětí, zůstalo mezi lidmi více dobrého světla ve vztazích.
Zdravím Petr S.
kolowrat

Příspěvek od kolowrat » 02 črc 2008 19:40

a konečně poslední z nových fotek. Víc už po mě nechtějte, stálo mě to spoustu sil! :!: :wink:
Přílohy
11.JPG
10.JPG
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

Nové fotky

Příspěvek od Smékal Petr » 02 črc 2008 21:47

Hezkýýýýýý :!:
Tohle už je ono :lol: Jenže teď jsi ukázal, že už to umíš a tak Ti zbývá udělat ještě ty ostatní :P . Jseš fakt dobrý, protože je na smímcích vidět každý detail. Klidně dej 3-4 otevřený kousky naráz na jednu fotku v tom smém rozlišení jako tyhle a bude to paráda. :!: :!: :!: :lol: A díky za trpělivost, kterou věnuješ tomu abychom se tu pokochali Tvou sbírkou. Je to zároveň hold a vzpomínka na Tvého dědu. Určitě by měl radost, že to, čím žil neupadlo v zapomění. Ta série na předchozí stránce je fakt něco a kvalita nafocení - zasluhuje nejen veřejnou pochvalu, ale i obdiv. :!: :!: :!:
Zdravím Petr S.
kolowrat

Příspěvek od kolowrat » 05 črc 2008 22:41

Děkuji za uznání. Dojala mě Tvá slova o mém dědovi. Také si myslím, že by měl radost.
Pokusím se brzy přidat ještě nějaké kvalitně zaostřené fotky.

Mimochodem od jednoho z uživatelů, který tu také píše, jsem obdržel nabídku, že mé břitvy odkoupí... :shock: :wink:
Opravdu nečekané. :o
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

nabídka na koupi břitvy

Příspěvek od Smékal Petr » 06 črc 2008 00:33

Ti co tu byli před námi, už mohou spoléhat jen na náš vztah k nim a věcem co nám tu zanechali, a podle toho s jakou úctou s těmito věcmi zacházíme, tak vyjadřujeme i úctu k našim blízkým co už s námi nejsou.

Že by mnohoznalý Perský král chtěl rozšířit své bohatsví :?: :lol:
Zdravím Petr S.
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 06 črc 2008 10:14

Nene, já to nebyl, teď nejsou penízky jelikož mi umřel notebook tak musím rodině splácet půjčku na nový, nebyl to třeba Baron? :D Navíc mne dosti žere že po filmu 300 si moji přezdívku všichni vykládají takto, ač ji už mám cca 7-8let, ten film mi přijde kýčovitý a rozhodně nejsem fanoušek abych si přezdívku dělal podle něj, původně to měl být žertovný oxymorón ale tento film mne donutil začít používat jinou podobu a to X, Artifex, přičemž moje iniciály jsou K.S.=ks=x Tolik k tomu.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

Film 300

Příspěvek od Smékal Petr » 06 črc 2008 11:53

Tak teď jsi mne dostal s tím filmem 300. Vůbec nevím o čem je řeč, :shock: a ani nevím, že nějaký takový film existuje. Já jen znám latinský slovní překlad slova "artifex" a že Xerxés byl Perský král. a proto se omlouvám, pokud jsem svým překladem způsobil něco nevhodného. Nebyl to úmysl, :oops: a použil jsem to jen jako žertovný odkaz na Tebe, jako sběratele břitev. Tak promiň.
Naposledy upravil(a) Smékal Petr dne 06 črc 2008 13:26, celkem upraveno 1 x.
Zdravím Petr S.
kolowrat

Příspěvek od kolowrat » 06 črc 2008 13:24

Potvrzuji že kolega Xerxes Artifex to nebyl.
Jelikož mě dotyčný kontaktoval přes SZ předpokládám, že je to důvěrné a tak jeho nick sem bez jeho svolení nenapíšu...

Smékal Petr:
jde o film s názvem "300: bitva u Thermopyl", který popisuje jak 300 Spartských vojáků bojovalo proti miliónovému Perskému vojsku.
Tento film mám za jeden ze svých oblíbených. Svým stylem se vymyká klasickému filmovému zpracování a měl za úkol poutavě převést populární komiks na filmové plátno...
Jen více takových filmů :!:

Xerxes Artifex: jóó, hold film není historie. Ale je potřeba říci, že toto není zdaleka jediný film, který se nedrží pevně své historické předlohy...
Naposledy upravil(a) kolowrat dne 06 črc 2008 14:29, celkem upraveno 1 x.
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 06 črc 2008 13:57

Smékal Petr: To nevadí, nedopustil ses žádného prohřešku, toto jsem chtěl vysvětlit pro všechny

Kolowrat: Jako zpracování je pěkné ale ty historické nepřesnosti (a že jako antropolog jsem jich tam našel x^n) mne dosti žerou. Viděl jsem jednou a jak by řekl klasik Poe: Nevermore...
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
kolowrat

Příspěvek od kolowrat » 07 črc 2008 22:47

Dnes se mi podařilo se břitvou řádně říznout do nosu... :evil: :oops:
Byl jsem vyrušen a navíc sem pospíchal a neštěstí bylo na světě. No, krve bylo jak na porážce!
:D :roll:
Jakmile si jen trochu začnu myslet, že jsem profík a oholím se do 2 minut, tak mě břitva vytrestá!
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

SamoSebeŠmik

Příspěvek od Smékal Petr » 08 črc 2008 13:30

Není nad dobré vyrušení, nejlépe když je těsně před nasazením břitvy na kůži zespoda nad ohryzkem, a sesype se na Tebe hejno otázek a očekává se okamžitá odpověď , nebo se jen ozve "moment, já si jen ve skříňce vezmu..." :lol:
Čím zastavuješ krev? Já používám, "dokonale dezinfikovaný, speciálně upravený a sterilizovaný" Tolpap von WC, a když to nestačí, tak historický Kamenec - kostka. Jinak je nejlépe začít vařit kroupy. :wink:
Zdravím Petr S.
kolowrat

Příspěvek od kolowrat » 08 črc 2008 19:00

Jaká to vzácná shoda: toaletní papír jest skutečně univerzální antibakteriální víceužitkový a vysoce spolehlivý přítel, který nezklame!
:D

a dále připojuji nějaké další fotky. Předem se omlouvám: ruka se mi nepříjemně třásla - včera jsem totiž přišel o 2 dcl krve... :(
Přílohy
3a.JPG
2a.JPG
1a.JPG
Odpovědět