Vzduchovky Hatsan

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
DWS

Příspěvek od DWS » 02 srp 2008 13:53

happymoos píše:hele kápo, měl sis ještě tisíc přidat a koupit si to HWčko z http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/11472
To máš sice pravdu, ale aspekty přeshraničního obchodu se zbraněmi a problematika vzduchovek z Němec tu už někde byla probírána, a já tak nějak pořád víc dám na "naše" obchody.

Hatsan Torpedo 150 TH .177 + Bushnell 4x32 RIM fire,
prehistorická ZV4 .177
DWS

Příspěvek od DWS » 02 srp 2008 13:56

happymoos píše:hele kápo, měl sis ještě tisíc přidat a koupit si to HWčko z http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/11472
To máš sice pravdu, ale aspekty přeshraničního obchodu se zbraněmi a problematika vzduchovek z Němec tu už někde byla probírána, a já tak nějak pořád víc dám na "naše" obchody.
Hatsan Torpedo 150 TH .177 + Bushnell 4x32 RIM fire,
prehistorická ZV4 .177
alobal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alobal » 02 srp 2008 14:17

ještě foto
Přílohy
S4026008.JPG
Lynk

Příspěvek od Lynk » 02 srp 2008 17:30

Kedze sa na slovensku neviem dostat k H125 cal.22, aktivne som hladal na nete a dosiel som k zaujimavemu shopu. Sofia, Bulharsko: http://shop.oragie.com/index.php?curren ... 52dff13b43 .Ceny su aj v €. Po prepocitani som zistil ze ich ponukaju podstatne lacnejsie ako u nas, skoro o 40%. Ajked pochybujem zeby odtial niekto nakupoval :wink: ...
14pitbul15

Příspěvek od 14pitbul15 » 03 srp 2008 12:32

Lynk píše:Kedze sa na slovensku neviem dostat k H125 cal.22, aktivne som hladal na nete a dosiel som k zaujimavemu shopu. Sofia, Bulharsko: http://shop.oragie.com/index.php?curren ... 52dff13b43 .Ceny su aj v €. Po prepocitani som zistil ze ich ponukaju podstatne lacnejsie ako u nas, skoro o 40%. Ajked pochybujem zeby odtial niekto nakupoval :wink: ...
ta 135sp vyzera pekne drevena pazba... a aj lacne :D a vypada to tak ze tam su tie 35J
len ..ako to objednat.. to by sa este dalo.. ale kolko je postovne z bulharska??
Sniper24

Příspěvek od Sniper24 » 05 srp 2008 04:59

Ahoj kluci, jakym způsobem se střílí respektive jakym způsobem se nabíjí Hatsan 105 (100) :?: Pouze pohyb napínací pákou, vložení diabolky a zpet :?:
Alka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alka » 05 srp 2008 07:39

Natáhnout pákou, vložit diabolku, odjistit, bum.
k.mirda

Hatsan 155 Torpedo

Příspěvek od k.mirda » 08 srp 2008 12:46

Ahoj chlapi,
nemáte někdo rozměry origo pružiny 35J na Hatsan 155?
Lynk

Příspěvek od Lynk » 08 srp 2008 22:07

Konecne som sa stal majitelom H125 :D ...po dlhom neuspesnom hladani cal.22 v SR, som nakoniec kupil cal.177 a myslim ze som urobil dobre. Dlho som bol zastancom cal.22 ale na prestrelenie papiera staci 0.1J a na rovnaku vzdialenost staci u cal.177 polovicny vykon.
V spracovani som zatial nenasiel ziadne zjavne(ani skryte) nedostatky, ajked rozoberat sa mi ju zatial nechcelo. Tie sruby su fakt kvalitne zatiahnute. Co vidno,spustovy mechanizmus uz nieje z plieskov ale z blokov a na tvrdost spuste sa da zvyknut, nieje to nic strasne. Najviac som sa obaval kvality hlavne(naco sa niekto na ruskom fore stazoval), ale po par vystreloch som zistil ze drazky su ulpne dokonale :) . V tom ze je to plast nevidim ziaden problem, neolupe sa lak, neposkodi sa tak lahko, ale co je podsatne je jeho hmotnost. To kilo naviac by uz bolo fakt vela pre strelbu v stoji. Len sa mi nepozdava ta lista na optiku. Zatial som nezistil ako je tam pripevnena :?: .

To stvorcislie je datum vyroby v tvare MMRR a dalej vyrobne cislo?? 0508 je celkom fajn...:)
sakyxxx

Příspěvek od sakyxxx » 18 srp 2008 20:59

Dobry den...

Myslite, ze vzduchovka Hatsan 55s je dobry vyber ako prva vzduchovecka ? Na zabavu... Strielanie 10-30 m na terc a nejake drobne hlodavce pripadne vrabce :D (aaa nie zvierata mam rad, ale keby nahodou ma nejaky vrabec nasral... :-D) .... Mozem ju kupit za 3000 sk...

Alebo ak nie tak poradte nejaku inu v tej cenovej kategorii...
Kubo 630

Příspěvek od Kubo 630 » 18 srp 2008 22:28

55ka je slusna vzduchovka v svojej cenovej kategorii. Ja som kupoval novu za 3400,-Sk Ma vsetky slabiny a prednosti vsetkych Hatsanov, minusmi su pritomnost plastov (mieridla, spust, poistka, botka), vecsi spetny raz. Plusmi na urovni opracovane a bohato dimenzovane kovove suciastky, funkcnost vsetkych komponentov (po malom zasahu aj ladenie spuste), pekne spracovana pazba z nadpriemerneho kusu dreva (jak kvalitativne tak rozmerovo) a more moznosti na tuning. Objem valca daleko vecsi ako ma Gamo, moznost potencialneho vykonu az na urovni 23-24J. Pri legalnych 15-16J slape spolahlivo tisicky vystrelov. Pises ze to chces na terc, no pravdupovediac tercovka to nieje, zalezi co chces na tom terci zasahovat. Na 30m sa urcite da udrzat pod 30mm s kvalitnym strelivom, terce som tu niekde daval treba pohladat.(za pouzitia optiky, mieridla niesu vhodne na presnu strelbu) Na drobny lov ju pouzivam maximalne, da sa povedat ze na bezne vzdialenosti (10-30m) prebytok vykonu, dostacujuca presnost a klasicky elegantny vzhlad. Napis co konkretne chces vediet, je tazko odpovedat na takuto siroku otazku.

Povedal by som to takto: Ak mas sikovne ruky, rad pretvaras veci na svoj obraz, nevadi ti obcasny nutny zasah do zbrane a zalezi ti na vykone, chod do 55ky. Ak chces iba kupit nejaku vzdusu na ktoru hodis puskohlad a budes si strielat na nejakych 30m na vrchnaciky od petflias stovky a tisicky vystrelov bez akehokolvek zasahu okrem obcasneho premazania, dosetri a kup si radsej Slaviu 634. Niesom z tych co chvalia iba to co maju doma, nic nieje dokonale, rad by som dobre poradil, rozhodnutie je na tebe
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
sakyxxx

Příspěvek od sakyxxx » 18 srp 2008 23:15

Tak chcem dokupit optiku neskor... Nejaku 4x32...

Edit:
No tak po precitani skoro celej tejto temy vazne pochybujem o kupe tejto vzuchovky... Nesom nejaky strojar ani obrabac kovov.... Tak neviem ako... A zbran som v zivote rozobratu ani nevidel :D iba gulickovku :D Tak neviem...

Podla vsetkeho nejde tuto vzduchovku dobre nastrelit... Spust ma velky odpor... Pruzina praska dost skoro... Tak neviem vobec ako dalej... Vsetko ma to teraz sklamalo :-( Myslel som, ze kupim nastrelim a strielam v pohode a nie, ze tolko problemou s nou bude :-( To ma byt co... Vyrobca to nejako pokaslal...
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 19 srp 2008 08:15

Na prvú zbraň si kúp dobrú Slaviu (keď aj použitú). To je dobrá investícia, lebo keď pozdejšie sa rozhodneš kúpiť niečo lepšie, budeš môcť dobre predať, alebo ti zostane jedna dobrá puška na zábavu.
Netreba sa hanbiť za Slaviu, väčšina z nás začínala s neakou Slavkou!
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
Kubo 630

Příspěvek od Kubo 630 » 19 srp 2008 10:13

Rozhodnutie je na tebe. Ja by som si Hatsana kupil opet, lenze mam celkom slusne technicke zazemie doma a som strojar takze s mechanikou nemam problem. Ja som si porovnal plusy a minusy ktore by mi poskytol a rozhodol som sa pre kupu ktoru nelutujem. Ak to ale bude tvoja prva vzdusa a nemas technicke zazemie, kup radsej Slavku, mozno toho ponuka menej ale budes iba strielat a obcas premazes, ako prva vzdusa je asi najlepsia.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
sakyxxx

Příspěvek od sakyxxx » 19 srp 2008 10:27

Mne sa strasne paci ten hatsan a aj cena je pre mna velmi dobra... Neviem, myslis, ze keby som to nahodou kupil (h 55s) tak by tak isto nesli nastavit mieridla (neslo by nastrelit) a spust by bola s väcsim odporom ?... Myslim, ze ta spust by mi ani nevadila a islo by ju upravit jednoduchym zasahom tak ale ta presnost je najdolezitejsia... to nastrelenie...

A to akoze neskusaju tie zbrane po vyrobe ??? Ake su presne ??? To je co nwm.... A vyrobca co ?? Pocital s tym, ze kazdy kto si kupi ich vyrobok bude musiet byt strojar ??? Z TOHO MI IBA VYPLYVA, ZE VZDUCHOVKY HATSAN SU PRE STROJAROV, OBRABACOV KOVOV, (SUSTRUZNIKOV) A INYCH ZDATNYCH LUDI, KTORY OVLADAJU PRACU S KOVMI.... A mimochodom pisu v obchode jednom, ze ma regulovatelny odpor spuste, ale ako ste popisovali tu vymenu pruziny, tak to je co za regulovanie ??? Vsak to ma potom aj regulovatelnu rychlost strely, vymenis pruzinu a mas... Alebo zmena farebneho prevedenia... Vymenis celu pazbu... To je total.....

Myslis, ze Slavia 631 bude dobry vyber ? A neviete, kde by som ju kupil lacno na SR ? V obchode zbrane-frano ju maju za 3400 Sk... A inde ju sakra maju o tisicku drahsiu... Najlepsie by bolo aby ten obchod mal donasku na dobierku.... Co zbrane-frano nema kurna... A 634 stoji uz 5000 !!! :shock: :shock: :shock: To je sila jak tie vzduchovky podrazeli... A preco v gunshope nemaju 631 ani 634 ??? 630 tam maju ale to nechcem...
Odpovědět