vse o malorazkach

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
harpplayer
Odborník na zbraně
Re: vse o malorazkach

Příspěvek od harpplayer » 02 dub 2010 08:16

Ach jo, hoši, hoši.... :x :wink: :| :cry: :mrgreen:

qwer

Příspěvek od qwer » 02 dub 2010 19:15

Zdar Roberte: Ještě něco k tomu banu pro Shivu. Čekal jsem, že nakonec napíšeš něco ve smyslu, že šlo o APRÍL! Takže asi ne. Situace se mi (a nejen mě) nezdála tak vypjatá pro udělení diskvalifikace. To, že Shivu moc nemusíš je na střeleckých forech veřejným tajemstvím. Vím, že se Vám kdysi pletl do Vašich pravidel pro MaO. To ale snad již pominulo. Na benchrestu v Malém Újezdě bylo vidět, že si všichni (BR, ISSF, MaO) dohromady máme co říci. Situaci v pošramocených vztazích a osobních křivdách jsem bral jako již časem vyhojenou. Na obhajobu Shivy musím říci, že jeho příspěvky vždy měly hlavu a patu, pro spoustu lidí poskytl a zpřístupnil informace z velkoráže, přebíjení a přesné střelby. Proto si myslím, že "odstřelit" soka z pozice, že to mohu udělat není zrovna fér. Ahoj
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 02 dub 2010 19:50

Ahoj!
Kdyz uz to resime verejne tak tedy fajn ..
Ja uznavam Shivovy vedomosti kolem zbrani, ale jeho chovani je naprosto nepripustne. Dokud bylo vse pouze mezi nami dvema, bylo to jeste v pohode .. obcas jsme se nekde chytli a pak zase vychladli .. a nekoho to treba i mohlo pobavit. Ale tento rok to Shiva uz prehnal .. nejdrive mne zacal naprosto neopravnene napadat za zneuzivani fora a me pozice na nem, cimz velmi poskodil jmeno tohoto fora a vyslouzil si muj prvni krok z pozice Admina - dostal varovani, ze pokud neprestane s urazkami, ktere foru poskozuji renome, dostane BAN. Jeho rakci si muzes precist v tomto vlakne .. zcela nezduvodne se do mne opet pustil, nesetril osobnimi urazkami a za jejich ucelem klidne komentoval i veci, o kterych vubec nebyla rec. Dostal tedy jeste jedno verejne varovani .. na ktere zareagoval opet vulgarne. Co vic by sis jako dobry duvod pro BAN predstavoval? A to nemluvim o velice osobnich urazkach, ktere mi posilal pres SZ spolehaje nato, ze ja se nesnizim k tomu, abych to zverejnoval.

Pokud tedy aprilem 2010 pocinaje, budete kdokoli chtit informace od Ladislava Ningera alias Shivy, napiste mu mail na jakoukoli adresu s domenou @sniper.cz a nebo jej vyhledejte na diskuznim foru Strelectvi.cz. Zde uz neni a nebude. (tedy doufam, protoze za poslednich 24hodin se sem pokousi Shiva opet dostat vsemi moznymi zpusoby .. jen aby mi opet dokazal, jak je lepsi, chytrejsi, zkusenejsi atd...)

Snad chapes, ze jedine takto lze zajistit klid na tomto foru a velmi lituji toho, ze jsem na to neprisel drive a nevyhodil jej uz davno. Mohl jsem si tim usetrit spoustu casu a nervu .. a venovat je necemu uzitecnejsimu. Stejne jako vsichni "ctenari", kteri se touto hlusinou procitaji.

Omlouvam se za OT
Růža

Příspěvek od Růža » 02 dub 2010 20:03

Musím konstatovat,že jiskření mezi oběma pány a jejich názory a kontranázory začínají být moje nejoblíbenější čtení na zdejším foru.Jen tak dál.
prying

Příspěvek od prying » 02 dub 2010 21:10

Růža: No tak teď už máš smůlu. :)
daniellsan

Příspěvek od daniellsan » 03 dub 2010 10:46

čau chlapi,jsem čerstvým majitelem ZP a uvažuji o koupi malorážky,moc se mi líbí Ruger 10/22 T ale když jsem si pročetl kolik bych do něj musel nainvestovat,aby byl aspoň trochu přesnej tak jsem od něj upustil,můžete mi něco doporučit,nechci jen sřílet na plechovky,ale něco přesnýho,ale zase bych chtěl něco se zásobníkem,takže SUHL ne...vypadá to zatím na ZKM 456,bude to dobrá volba?
díky za odpovědi
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 03 dub 2010 14:45

Bude to volba pouze přůměrná. Slibná, ale zatím nevyzkoušená je volba některé z biatlonových pušek, nejlepší, ale taky nejdražší, je Anschütz 1907 Rep. Proč tomu tak je, se dočteš v tomhle odstavci a v odstavci Malá "odstřelovačka".
daniellsan

Příspěvek od daniellsan » 03 dub 2010 19:07

diky,ale jak jsem psal vyse,na Anschutz prachy nemam :(
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 03 dub 2010 20:30

Tak se vyprdni na repetýrku a kup si jednoranku. V komisi seženeš jednorannou flintu v terčový kvalitě dnes hodně pod cenou. Vím např. o místě, kde mají ještě několik SM-2 za 2.400,- Kč a ani nejsou moc jetý.
prying

Příspěvek od prying » 03 dub 2010 22:03

Můžu se zepta, kde se ty SM2 daj sehnat?
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 03 dub 2010 22:37

Řešení Tvé otázky najdeš na str.60.
Vaskent
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaskent » 04 dub 2010 10:06

no osobně si myslim že Anschutz neni nejlepší volba :D ale najdou se tam kvalitní kusy, a držejí slušný průměr ;) ale jsou kvalitnější volby ale zase těžko dostupné... Ted jsem se bavil s jednou střelkyní z Holandska (upozornuji, střílí spíše rekreačně) která prodává i zbraně a vybavení a využívá Bleikra- v současnosti považováno za nejkvalitnější malorážky světa. Ale sám vím že používají dva druhy hlavní, a to Lilja (pro VIP- to mi potvrdila i tato paní) a pak nějaké Evropské (nevím jaký výrobce). Takže ta TOP malorážka si myslím že je Bleiker, ale jen pokud máte konexe, což tady nikdo nemá takže dostane trochu kvalinější závěr s kvalitou Anschutze.... Ale neshazuji žadneho vyrobce, všichni jistě uměj kvalitní zbraně, jinak by nebyli tam kde jsou :) Když se vratim k tomu Bleikrovi, tak ted jsem dodělal vyměnu hlavně u Bleikra :D což mě pobavilo když jsem prvně na toto byl dotázán ale udělal jsem to a na konci měsice ta zbraň letí do Anglie na nastřelování, tak sám jsem na to zvědav :) Jo a taky věřím že moje malorážka se zařadí po bok těchto zbraní a nebo je předežene :D
mot

Příspěvek od mot » 04 dub 2010 12:03

Jenže daniellsan chtěl "něco se zásobníkem". Čti pořádně.
Nebo Bleiker dělá repetýrky?
Vaskent
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaskent » 04 dub 2010 12:19

mot píše:Jenže daniellsan chtěl "něco se zásobníkem". Čti pořádně.
Nebo Bleiker dělá repetýrky?
to byla jen reakce na Harpa, ale je fakt že vlasně Anschutz děla malorážku se zasobníkem, ale nevim jaky je její označení...
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 04 dub 2010 12:28

1907Rep :)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Odpovědět