vse o malorazkach

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
harpplayer
Odborník na zbraně
Re: vse o malorazkach

Příspěvek od harpplayer » 01 dub 2010 10:59

Je to vůl jak lev. Kdopak to asi tak psal? :twisted: :roll:

leos

Příspěvek od leos » 01 dub 2010 15:38

bobre mily..ja tam Accushot 8-32x56 vcetne krytky nedostal..tudiz jsem predpokladal ze 56 je 56 a nebude se lisit od vyrovce k vyrobci
Kubis

Příspěvek od Kubis » 01 dub 2010 16:26

Sidewinder: abychom jenom nehanili autora.

K bodu D) ohledně CZ 512 v textu článku autor píše, že nástřel seskupení 55mm na 50m měl s mechanickými mířidly. Což není špatný výsledek na tu dálku bez optiky.

Jedno je ale jisté, že z tohoto výsledku testu nejde konstatovat zda je ta zbraň opravdu přesná nebo ne.
Kubis
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 01 dub 2010 16:43

Myslim si ze je potreba se na to podivat tak trochu z jine strany.
p. Klozika znam osobne, to ze zbranim nerozumi je jasne a co se tyce tzv. "testu" tak je to ,slusne napsano, diletanstvi.
Jenze on pise recenze na vse a clanky o vsem. treba o damskych vlozkach. On se psanim zivi, strileniho bavi a tak se mu podarilo zkloubit prijemne s tim co mu dava penize. To ze pise na te urovni na jake pise, je vec celkem nepodstatna. a to ze tim trpi ctenari periodik rovnez neni jeho problem.
Dulezite je to, ze mu to nekdo otiskne a zaplati mu za to. Tam je zakopany pes, to furt slysim a ctu, jakej je ten Klozik amater (a to jse zrovna hodne slabe slovo) ale nikdo uz nerekne a nekritizuje toho dementniho redaktora co mu da prostor, otiskne to a jeste mu za to zaplati.
vase kritika by se mela smerovat asi nekam jinam. Protoze kdyz redaktor tzv. "odborneho casopisu" tomuto da prostor, tak tam nema co delat. nejenom ze to je diletant co se zbrani tyce ale jeste je to diletant redaktor ci sefredaktor. Kdyz to nikdo nebude otiskovat, tak to nebude nikdo cist a p. Klozik zacne treba psat basnicky nebo bude delat uplne neco jineho.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
qwer

Příspěvek od qwer » 01 dub 2010 16:45

To o tom vynikajícím rozptylu 55mm jsou hrozné hovadiny. Myslím, že by takové výplody měl někdo z fabriky autorizovat. Je to skoro jak pomluva. Předpokládám, že ta zbraň tak hrozná nebude, ale taková recenze ji pošle předem do kopru.
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 01 dub 2010 16:59

no ale za to je preci odpovedny ten co vydava casopis.
Good shooting
qwer

Příspěvek od qwer » 01 dub 2010 17:17

Jasně, souhlasím. Svůj příspěvek jsem poslal chvíli po Tobě. Pak jsem teprv ten Tvůj přečetl. Konstruktér malorážky systému ZKM 45X byl jen a jen pan Josef Koucký! :mrgreen: Jest-li se pletu tak mně někdo opravte. :D
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 01 dub 2010 18:29

Ja s tim tak uplne nesouhlasim .. takovy sefredaktor je jen podnikatel .. jako kazdy podnikatel se snazi najit a koupit takove clanky, ktere potom bude moci vydat a prodat s vydelkem.. A jak to tak u nas chodi, prodava stale za vyssi a vyssi cenu a na kvalite setri do takove miry, kolik mu odberatele dovoli.

Bez ohledu nato, jestli veci rozumi ci nikoli .. kdyby dostal sefredaktor po podobnem clanku hromadu negativnich reakci od svych ctenaru potazmo predplatitelu, jiste by si priste rozmyslel kupovat od Klozika takovyhe hnuj. Jak to tak ale u nas chodi, kazdy si jen povzdychne nad tim clankem, jaky je ten pisatel diletant, ale pro napravu neudela nikdo nic!

Ja uz svuj nazor na tento clanek do redakce SR poslal, stejne jako tehdy v dubnu roku 2008, kdyz Klozik vychvaloval Rehakovu "bajecnou" sestavu Norinco JW15 Odeon Mini Sniper .. udelejte to take tak a treba se nam podari neco zmenit!

Tady je e-mail: redakce@streleckarevue.cz
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 01 dub 2010 19:16

Samozrejme ze kdyz lidi budou SR stale kupovat a nebudou si stezovat, tak to tam bude. Ale neni potreba pomlouvat Klozika. ze?
Dokud se spotrebitel neozve, nebo nezmeni dodavatele, tak se nic nestane. Pokud SZ budes stale kupovat, tak nejaky mail je o nicem. Ja ani jeden z tzv. odbornych casopisu v CR nekupuji. Z&N je jeste vetsi brak a lidi ho kupuji.
Takze pokud prijmu zpusob tveho uvazovani, tak Klozik je podnikatel, ktery dokud ma odbyt na sve zbozi, tak nema duvod neco na zpusobu sveho psani menit. Pochopil jsem to dobre.
takze nevidim duvod na neho hazet spinu a kritizovat. kdyz si koupis za 100kc jedno cislo, tak i tve penize prispeji na honorar Klozika a o tom rozhoduje Podnikatel jez to vyda za vasi spoluucasti. Takze se vyprdnete na Klozika, jez dela to co mu vynasi. Nebo s nim zajdete na pivo a reknete mu ze to je idiot, ktery zbranim nerozumi.
Good shooting
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 01 dub 2010 19:34

Tak to jsi pochopil spatne ..

Ja jsem hledal chybu u sebe .. proto jsem napsal, ze jako ctenar na tom nesu odpovednost a mohu se pokusit to zmenit prave tim e-mailem.

Naprostou samozrejmosti je ale ODPOVEDNOST AUTORA ZA SVE DILO!

S tim ja asi bohuzel nic neudelam, ale je snad jasne, ze by kazdy autor mel nest odpovednost za svuj clanek a snazit se produkovat jen to, o cem je presvedceny, ze je dobre a kvalitni. Tvuj pristup, ze "pokud mi nekdo me dilo zaplati, tak je vse v poradku", je podle meho zcela zvraceny .. jak by se Ti libilo, kdyby si prisel k lekari, dostal nepravdive informace, zaridil se podle nich, uskodil sam sobe na zdravi a jeste za to zaplatil..? .. a tady je to uplne to same, jen je tam jeste prostrednikem ta redakce casopisu .. a dusledky nejsou tak drasticke, jako je prime poskozeni zdravi.

Takze pokud mas na mistra Klozika nejaky kontakt, posli mi jej prosim do SZ .. pro nas posledni casopis, ktery jeste za neco stoji, to klidne udelam a poskytnu autorovi kritiku.
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 01 dub 2010 20:08

Podivej, my dva se nikdy neschodnem, at napisu cokoli tak je to spatne, nebo mi smazes prispevek a nebo mi das varovani.
Je mi putna co jsi napsal do SR. ani jsem to necetl a cist nebudu. Jen rikam ze se tu place hezky ale na spatnem rameni. Mnoho tvych tvrzeni co pises jsou mylna, takze zdravi skodliva. Delas ze vseho osobni vec vuci mne. Jak malej Jarda.
Co napsal Klozik je jeho vec a je to vec majitele casopisu ze to uverejni. takze jestlize nechcem/nechces aby se to publikovalo z duvodu ze se ti to nelibi, (neni to pravda) nebo se ti nelibi (jako mnoha jinym) tak sakra napiste do SR a prestante ji kupovat. Nejaka stupidni prirovnani s doktorama tomu nepomuze.
Posledni info co mam je, ze Klozik uz pro SR nepracuje. cirou nahodou jsem ho potkal na IWA.
z principu nedavam mobilni tel. nikomu. nejsme kamaradi, jen se s nim znam.
Good shooting
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 01 dub 2010 20:30

Na tom, ze je potreba napsat do SR, nebo ji prestat kupovat, se evidentne shodneme!

Ostatni osobni invektivy jsou zde vsak uplne navic!
Zaprve, zde se neresi moje vlastni prispevky do SR, a uz vubec ne tvuj nazor na ne!
Zadruhe, "Mnoho tvych tvrzeni co pises jsou mylna, takze zdravi skodliva" .. je ubohy, nekonkretni, ale zcela evidentni osobni utok na mou osobu.
Zatreti, "Jak malej Jarda" je urazka.
Zactvrte, "Nejaka stupidni prirovnani s doktorama" je opet osobni urazka.

Soukrome varovani tedy evidentne nefunguje, takze te varuji zcela verejne .. tohle bylo naposledy, co jsi na mne takto osobne reagoval .. priste poletis i se svymi utoky!

A prosim o navrat k tematu.
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 01 dub 2010 20:59

smazano

Uzivatel Shiva dostal BAN
Good shooting
Shiva_again

Příspěvek od Shiva_again » 01 dub 2010 22:34

smazano
predpokladam ze dostanu ban a prispevek bude smazan jako OT
Vyhodis dvermi, oknem se ti vrati :wink: tak tedy jeste BAN na IP adresu..
Shivaln

Příspěvek od Shivaln » 01 dub 2010 22:58

A zase je tu .. pan je komik :wink:
Odpovědět