V?trovka - Sharp

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Zakk

Příspěvek od Zakk » 08 pro 2008 18:42

po te Sharpce pokukuji už dlouho-jen mě štvala ta hlaveň a problémy sní-snad to stímto modelem bude lepší-doufám že jej někdo brzo prubne a dá sem menší recenzi :wink:

QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
bhurt

Příspěvek od bhurt » 08 pro 2008 22:36

Vlastním i tento typ již delší dobu, ale k vyzkoušení přesnosti jsem se zatím nedostal. Zkusil jsem pouze vystřelit diabolku do hadrů a žádné poškození nebylo, drážky pravidelně po obvodu. Má však jeden nedostatek a to, že chybí spojka hlavně s válcem. Takže zatím vyrábím spojku.
Zakk

Příspěvek od Zakk » 09 pro 2008 16:41

bhurt:prosím tě co je na ní všechno v plastu,až se dostaneš ke zkoušce přesnosti,tak sem dej prosím vědět-dost mě to zajímá.Ještě by mě zajmalo jak na tebe působí co se týče zpracování,atd-jestli by jsi mohl takovou menší recenzi :lol:,postřehy,nějaké to foto :wink: .Díky Zakk
QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
bhurt

Příspěvek od bhurt » 09 pro 2008 23:25

Dle mého názoru je líbivá. Pažba je z ořechu a velice pěkná, dobře sedí v ruce. Z plastu je tělo a spoušť, spoušťový mechanismus je kovový. Ještě je z plastu muška, ale ta stejně není potřeba. Hlaveň je opět slabá trubička, tentokrát však usazena v pevné kovové trubce, takže celek je tuhý. Zdá se mi, že hlaveň je k válci přilepena, přesto si myslím, že na konci hlavně by měla být kovová spojka s válcem. Přesnost jsem zatím zkoušel na 5 metrů a 2 pumpnutí. Na terči je 6 výstřelů, ten jeden mimo byla vyloženě chyba moje. Nejsem dobrý střelec, puškohled nenastřelený, mířil jsem na desítku. Myslím že lepšímu střelci by všechno šlo jednou dírou. Já osobně jsem si ji koupil pouze jako raritu, ale při třech pumpnutích má větší výkon jako QB78 a 5 pumpnutí je víc, než Slavie 634 (zde cituji Alexxusovo měření, snad promine).
Přílohy
P1000081a.jpg
5 m, 2 pumpnutí, diabolo Standard
P1000082a.jpg
5 m, 2 pumpnutí, diabolo Standard
P1000083a.jpg
Takhle vypadá
bhurt

Příspěvek od bhurt » 09 pro 2008 23:27

Ještě detaily
Přílohy
P1000084a.jpg
P1000085a.jpg
undead

Příspěvek od undead » 20 pro 2008 19:37

"Pepan1"
daj ten tech popishlavne, ma zaujima to zuzenie co ide do plastu dlzka, hrubka. ako si vymenil hlaven, mne nejde dat dole tu plastovu trubku.. hlaven som teda este nadal dole...
mna ide zo sharpky drbnut, vykon ma sice ohromil ale uz mi leze na nervy..
presnost je v pic.. , so starou s631 som (resp. sme) na 5-10m v stoji daval dole zaplky napichane do stekov v plote, so sharpko je to sci-fi
po cca 300 diabolkach mi zacalo okloo pumpy fukat pri vystrele, musel som okolo nagebat lepu..
po cca 400 diabolkach sa mi sam od seba ulomil tlmic, uz tu niekto pisal ze sa mu ten plast na tlmic zlomil, myslel som ze to nejaky babrak.. tlmic som mal dotiahnuty a ked som pumpoval vplyvom otrasoch sam pukol ten plastovy zavit..
bledule

Příspěvek od bledule » 20 pro 2008 20:17

Já bych se na nějakej tunning vyprdnul,je to ztráta času a peněz,stejně se časem sama rozpadne.
Mě praskla nejdřív zadní část plastovýho těla /fotky jsem dával/,vůbec nefungovala pojistka ,pak nechtěnej výstřel diabolkou do stropu při pumpování.Tlumič se odlomil při nepatrným ťuknutí o futra a taky mi fouká kolem pumpy.Když jsem to rozebral,plastový tělo prasklý po dýlce cca 8 cm :evil: a další menší prasklina i na jiným místě /asi jsem moc pumpoval/.Rozptyl 10cm při střelbě na mizernejch 7m :shock: ,takhle blbě nestřílí ani slepej s parkinsonem :roll:
Teď už jen čekám,kdy se to celý roztrhne a vyrazí mi to zuby :x
No a klady:design,síla,váha,lehká spoušť,líbí se mi nabíjení.
Na zeď dobrý,praktická užitná hodnota mizivá.Poměr cena výkon ?
Na hovno.......

Suma sumárum,pro mně nejhorší koupě tohohle roku a velký poučení...

Důrazně doporučuju NEKUPUJTE TO

Systém se mi líbí,ale holt plast je plast a železo je železo.......
honda

Příspěvek od honda » 20 pro 2008 21:42

Ty vraky nezahazujte, beru je, když tak na SZ
psena

Příspěvek od psena » 20 pro 2008 21:49

bledule píše:Já bych se na nějakej tunning vyprdnul,je to ztráta času a peněz,stejně se časem sama rozpadne.
Mě praskla nejdřív zadní část plastovýho těla /fotky jsem dával/,vůbec nefungovala pojistka ,pak nechtěnej výstřel diabolkou do stropu při pumpování.Tlumič se odlomil při nepatrným ťuknutí o futra a taky mi fouká kolem pumpy.Když jsem to rozebral,plastový tělo prasklý po dýlce cca 8 cm :evil: a další menší prasklina i na jiným místě /asi jsem moc pumpoval/.Rozptyl 10cm při střelbě na mizernejch 7m :shock: ,takhle blbě nestřílí ani slepej s parkinsonem :roll:
Teď už jen čekám,kdy se to celý roztrhne a vyrazí mi to zuby :x
No a klady:design,síla,váha,lehká spoušť,líbí se mi nabíjení.
Na zeď dobrý,praktická užitná hodnota mizivá.Poměr cena výkon ?
Na hovno.......

Suma sumárum,pro mně nejhorší koupě tohohle roku a velký poučení...

Důrazně doporučuju NEKUPUJTE TO

Systém se mi líbí,ale holt plast je plast a železo je železo.......
Plati to i pro verzi s delsi ocelovou hlavni? Ale predpokladam, ze kvalita tela a problemy, ktere tu zminujes asi zustavaji...diky, pomohl jsi mi v rozhodovani :D
ricci35

Příspěvek od ricci35 » 20 pro 2008 22:35

To Bledule: No nesouhlasím s tebou.Mě funguje perfektně a to myslím doslova!Nebouchám s ní,pumpuji do 10 ale většinou 6 je až až.Kápl jsi na špatný kus tak proč hned hanit?Navíc kdyby jsi měl dřevěnou pažbu vydrží víc.Neříkám že je to nějaký dělo,ale za ty peníze jsem nadmíru spokojen. :wink:
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
bledule

Příspěvek od bledule » 20 pro 2008 23:18

to ricci35
nechci tady zbytečně flamovat,ale :

1/To,že tobě funguje perfektně je velká vyjímka,předpokládám že jsi tohle vlákno četl /když už jsi ho zakládal/.Udělej si statistiku kolik lidí tady je s ní spokojenejch a kolik padlo na špatnej kus a myslí si zhruba to co já.
2/Když už teda padnu na špatnej kus,tak ji asi chválit nebudu.To je logický,ne?
3/Materiál pažby absolutně nemá vliv na odolnost plastovýho těla a kvalitu hlavně.Asi jsem to blbě napsal,ale 8cm prasklina není na pažbě,ale zevnitř na pouzdru zbraně.
4/Nebouchám s ní nijak extrémně,lehkej ťuk s nasazeným tlumičem stačil na to aby evidentně slabý místo povolilo.Taky málokdy pumpuju nad deset,to bych si moc nezastřílel a kvůli posilování ji nemám.
5/Kolik jsi z ní vystřílel ran?Já jsem letos dal rekreačně tak 20-30 000 diabol a dost z toho padlo z týhle "vzduchovky".Nevěřím že máš doma takovej zázrak,kterej vůbec nepodlýhá opotřebení.Materiál na tom mají všichni stejně blbej a silně poddimenzovanej.

Přesto ti přeju,abys byl se svou "vzduchovkou" Sharp Innova i nadále spokojenej.Já si za svým tvrzením,že je špatná /materiálově a konstrukčně/ stojím a jejím výrobcům se omlouvat rozhodně nebudu.
undead

Příspěvek od undead » 25 pro 2008 21:55

no už mi pri nabijani prasklo predpazbie, zosroboval som to nech to aspon drzi.
uz som ju chcel predat, ale taku prasknutu a bez uchytu na tlmic by som sa ju aj hanbil predat.
prasknuty uchyt na tlmic som opravil, dal tam upraveny kovovy srob, zatial to drzi :)
ak ma niekto zaujem tak dam aj nejaky obrazok z mobilu a nieco v kresleni..
povodne som si ju kupil cisto na tuning, chcel som ju prerobit ze ju ani nespoznate, preto plast, ze vymenim hlaven a tak..
ale nema to zmysel!
uz by som radsej investoval a kupil nieco kvalitnejsie.

dizaj, sila, hmotnost, nabijanie su velke plusy, ale
prestnost (skor extremna nepresnost, lider a pod. su na tom lepsie!!) a kvalita (pouzivanim sa sama rozpada) odsudzuju tuto pusku do vecnych lovist. skoda :(
tomu co pouzil plast na telo pusky by som nakopal zadok, s tuo trubko hlavnou by som ho vyslahal ze by... mohla to byt taka super vzdusa

// ps lacno kupim vrak, telo sharpky
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 26 pro 2008 04:51

Poprvadě řečeno, jsem rád že jsem se jí zbavil.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Freeman

Příspěvek od Freeman » 31 pro 2008 18:50

Tak jak je to s tou flintou s delsi ocelovou hlavni - model 1210? Dost uvazuju o jeji koupi, protoze se mi libi ta sila, kdyby to strilelo i presne beru ji vsema deseti. Nebo vite o necem lepsim, stejne silnym(nebo silnejsim), a presnym? Diky
honda

Příspěvek od honda » 31 pro 2008 19:10

prak
Odpovědět