ahoj, no jo tak ste mi to dali ne každej mildot bude true /Hawke jasně že jo / myslel sem , že SCB je mildot s delšíma čárama tak asi neni / truu píše Tomayo o str. zpět /
potřebuju vůbec tu true osnovu když budu měřit dálkoměrem dopočítám se nebo to můžu rovnou zkusit odhadnout a nepotřebuju dálkoměr /mam zásobníček na 14/ v případě plechovky je to fuk
pokud mas dalkomer tak nepotrebujes (vlastne i kdyby si ho nemel) staci vedet kterym dotem, carkou, ... nebo kolik kliku mas udelat na tolik a tolik metru
true mildotem se da merit vzdalenost cile pokud znas jeho velikost , opacne by to melo fungovat take
ja jsem si chtel udelat k Viper-oj tabulku(tahak) abych vedel ktery ,,dot nebo pul dot,, na SCB krizi mam kolik metru. Zkousel jsem to delat pres Hawke ChairGun Pro a nesedi to, protoze osnova neodpovida. Chtel jsem treba vedet kterym dotem mam strilet na 65m , tak jsem si musel dat terc na 65m a postupne nadsazovat az se mi sesla ,,carka,, s diabolkou....u Nikka Game king jsem si udelal tabulku a sedela na presne
doufam ze jsem to napsal dobre
Přílohy
Naposledy upravil(a) Tomayo dne 16 led 2012 20:12, celkem upraveno 1 x.
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
Měřit se dá jakymkoliv pravidelně ocejchovanym křížem. Nemusí bejt zrovna ----true----. Stačí znát jen jeho rozměry. Pokud je SCB pravidelná, ale čárky neodpovídaj 10cm/100m, tak se jí dá měřit taky, pokud střelec ví, jakej má rozměr. Jen s mildotem se jednoduššejc pracuje, protože měří v jednoduchejch číslech.