a BMW : k otazce c. 1. Zdravim T nebo S se drzi lepe pravakoj? odpoved od Petrofa : Mal som moznost porovnat.Mne jednoznačne lepšie sadla T verzia je viac na sutaže. S-ko je viac hunting. Nekdo proste na danou otazku dokaze odpovedet

otazka c. 2.Tak ted uz jen cim to HW 100 nejlip krmit ? Asi 4.52 Exact kdyz s tim strili Kubajzz.....odpoved od Kubajzze : Momentálně střílím 4,50 - to si musíš taky sám vyzkoušet. Dalsi jednoznacna odpoved...ja strilim 4,50 a to jsem chtel slyset. Ne plky, ze mam precist cele forum

otazka c. 3 ano ten vzorec tu je, videl jsem ho,ale nepocital jsem ho. a odpoved od Kubajzze : Dobrá flaška je 7 litrů na 300 bar, to ti vydrží na půl roku možná i na víc. Dalsi jednoznacna odpoved od cloveka co se vyzna a dokaze poradit....verim ze i ty, ale jen plkas, misto toho aby si poradil nekomu kdo na to nema moc casu ani tomu nerozumi, nevenuje se tomu a hlavne to chce rychle.
Mozna kdyby si mi dokazal poradit kde a zhruba za kolik sezenu quickfill , kdyz jsem chtel HW od Tebe , tak bych ho ted uz mel. Ale ty jsi mi poslal tohle : Nehnevaj sa, skús niekde zagooglovat. Som dosť vyťažený típek nemôžem si dovoliť tento servis. Radšej sa vzdávam tochto obchodu. Kým by som to našiel, mám zarobené na 1/2 HW-éčka. Googloval bych a stejne bych se pak musel zeptat nekoho jestli je to to prave....protoze bych proste nevedel. No a ted se tu se mnou hadat cas mas

Ja vim co chci, napsal jsem to sem. I to,ze nechci ladit. I to, ze bych casem chtel vyzkouset strilet na vzdalenosti nad 50m coz by s HW myslim nemel byt az takovy problem i bez ladeni? Na takove veci jsem chtel odpovedi.
Hlavne jsem chtel poradit s vyberem vzduchovky a nejakyma doplnkama k ni - ne se tu hadat. Pokud ti dela problem poradit nebo nasat svuj nazor na danou vec, tak prosim nereaguj diky
....nakoniec to skončí ďaľším slonom ak náhodou ujde z cirkusu a oští Ti uhorky.....tady jsem se zasmal diky