strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Tomayo
Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony

Příspěvek od Tomayo » 24 kvě 2011 20:50

H@nz : rekl jsem svuj nazor k danemu tematu.. to snad muzu ne? Nebo co se ti nelibi?

a BMW : k otazce c. 1. Zdravim T nebo S se drzi lepe pravakoj? odpoved od Petrofa : Mal som moznost porovnat.Mne jednoznačne lepšie sadla T verzia je viac na sutaže. S-ko je viac hunting. Nekdo proste na danou otazku dokaze odpovedet :lol: a to jsem chtel slyset, ne nejaky tvoje plky!

otazka c. 2.Tak ted uz jen cim to HW 100 nejlip krmit ? Asi 4.52 Exact kdyz s tim strili Kubajzz.....odpoved od Kubajzze : Momentálně střílím 4,50 - to si musíš taky sám vyzkoušet. Dalsi jednoznacna odpoved...ja strilim 4,50 a to jsem chtel slyset. Ne plky, ze mam precist cele forum :D

otazka c. 3 ano ten vzorec tu je, videl jsem ho,ale nepocital jsem ho. a odpoved od Kubajzze : Dobrá flaška je 7 litrů na 300 bar, to ti vydrží na půl roku možná i na víc. Dalsi jednoznacna odpoved od cloveka co se vyzna a dokaze poradit....verim ze i ty, ale jen plkas, misto toho aby si poradil nekomu kdo na to nema moc casu ani tomu nerozumi, nevenuje se tomu a hlavne to chce rychle.

Mozna kdyby si mi dokazal poradit kde a zhruba za kolik sezenu quickfill , kdyz jsem chtel HW od Tebe , tak bych ho ted uz mel. Ale ty jsi mi poslal tohle : Nehnevaj sa, skús niekde zagooglovat. Som dosť vyťažený típek nemôžem si dovoliť tento servis. Radšej sa vzdávam tochto obchodu. Kým by som to našiel, mám zarobené na 1/2 HW-éčka. Googloval bych a stejne bych se pak musel zeptat nekoho jestli je to to prave....protoze bych proste nevedel. No a ted se tu se mnou hadat cas mas :)

Ja vim co chci, napsal jsem to sem. I to,ze nechci ladit. I to, ze bych casem chtel vyzkouset strilet na vzdalenosti nad 50m coz by s HW myslim nemel byt az takovy problem i bez ladeni? Na takove veci jsem chtel odpovedi.

Hlavne jsem chtel poradit s vyberem vzduchovky a nejakyma doplnkama k ni - ne se tu hadat. Pokud ti dela problem poradit nebo nasat svuj nazor na danou vec, tak prosim nereaguj diky

....nakoniec to skončí ďaľším slonom ak náhodou ujde z cirkusu a oští Ti uhorky.....tady jsem se zasmal diky :D

Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
milius

Příspěvek od milius » 24 kvě 2011 23:04

Tomayo píše: Pokud mi bude cokoliv z toho zpusobovat skodu na mem pozemku ci majetku, nebudu vahat ani vterinu a proste to zastrelim nez abych to resil pres nejake urady !!! Zvast z pitomcema, co ani nepoznaji kde ma krava hlavu :) a kazali by, stejne jako nekteri z vas. Pokud pestuju cokoliv...vino,strene,vysne,no proste ovce zeleninu atd tak si to nenecham devastovat urodu kosakama,spackama ani nicim jinym. napr: prijdu po tydnu na zahradu,chci si utrhnout vino a misto toho tam sedi 10 kosaku nacpanych, ze nemuzou ani letet, tak me to fakt nasere.

Proste je to skudce, tak pryc s nim! A nemusi te se bat, ze je vzduchovkou vyhubite :lol: :lol:
Zakony jsou zakony, ale zdravy rozum je nejdulezitesi si myslim.
To víno atp. si musíš zabezpečit.Silonové sítě jsou pořád levnější než vzduchovka.Takových už tady taky bylo,co se vymlouvali na "MOJI" ůrodu.A pokud je podle tebe nejdůležitější zdravý rozum,tak bys měl brát ohledy na zákony.Jsi na foru o zbraních

Nevim proč se tohle téma dokola odemyká a zamyká. :roll:
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 25 kvě 2011 00:03

:) tak jo site a co dam na strony nebo na uskadnene veci, treba proti mysim,potkanum? Mas vubec prestavu kolik to zabere casu a stoji penez? Myslim, ze ne, jinak by si tak nemluvil. Montaz,demontaz, uskladneni dalsi prostory,dalsi cas navic....to si muze dovolit ten co ma na zahrade dva stromy a ne 2tisice :) a k tomu 500 000m2 pozemku. To rekni nejakemu vinaroj co ti na to rekne :) normalne do nich strili brokovnici...a plasice? na to si zvyknou po 14 dnech

Navic ja ji nemam jen na hubeni skudcu .....

milius

Příspěvek od milius » 25 kvě 2011 00:23

Tomayo píše: napr: prijdu po tydnu na zahradu,chci si utrhnout vino a misto toho tam sedi 10 kosaku nacpanych, ze nemuzou ani letet, tak me to fakt nasere.

Popisuj problém pořádně.Nemáš zahradu,máš sad či vinici.Pokud máš vinici,tak můžeš střílet pouze na státem uznaných vinicích s tím,že máš i jiná povolení.Né jen to,že je to tvůj hrozen.
To že píšeš,že to či ono klidně odstřelíš(kromě potkanů),hraničí s porušováním pravidel fora a nabádání k tomu,že si to může kdokoliv dovolit.
Nemůže.Problémy sadařů jsou známy,ale nemusíš to tu obhajovat.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 25 kvě 2011 00:43

Chapu to co rikas a mas pravdu co se tyce zakonu, ale ..... .Jen rikam, ze je zastreleni lepsi nez traveni jedem nebo chytani do pasti a ze v tomhle jsou zakony postavene na hlavu. A na papire to vypada jinak nez v praxi.
Bud si jisty, ze nikoho nenabadam k nicemu.

Warthog

Příspěvek od Warthog » 25 kvě 2011 00:50

Ježkovy voči lidi střílejte si co chcete, ale nemusíte to snad veřejně rozpitvávat na zcela otevřeném foru. Až vás nějaký milovník kytiček a zvířátek bez jakýchkoli znalostí přírody napráská, tak se nebudete stačit divit.

Milius: nabádání k dodržování zákonů je hezké, ale norimberské rasové zákony byly taky zákony, takže asi tak.

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 25 kvě 2011 01:00

jj ja bych to taky dal nerozvadel

DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 25 kvě 2011 07:37

nechce někdo kočku? :mrgreen:
wexelo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wexelo » 25 kvě 2011 07:42

Dvou nebo čtyř nohou ?
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 25 kvě 2011 08:00

čtyř, ale když seženeš někoho kdo by si vzal zbylý 2 tak lze i po částech, můžete si založit bratrstvo kočičí pracky :lol:
-----------------------------------
ad. někdo tu zmiňoval zákony a jejich dodržování. V nejmenované vsi na okraji Prahy nedávno policista na svém dvorku dělal zabijačku. Prase porazil 2 ranami zřejmě ze služební pistole

ale znáte to, JBP - jedna bába povídala, já nic neviděl, neslyšel, toho chlapa neznám, vlastně když to tak vezmu tak policajta sem neviděl už nějakej ten měsíc :lol: asi zase nemaji na benzín a pěšky se jim nechce
H@nz

Příspěvek od H@nz » 25 kvě 2011 16:21

Warthog píše:nabádání k dodržování zákonů je hezké, ale norimberské rasové zákony byly taky zákony, takže asi tak.
Historiku :) Buď rád, že díky zákonu/vyhlášce, můžeš používat slovo Sudety nebo Sudetenland, které máš uvedeno v údaji bydliště.
Warthog

Příspěvek od Warthog » 25 kvě 2011 17:04

Eh, to jako že mám být rád za to, že to slovo není na indexu a nepůjdu za jeho používání do basy?

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
xtreme

Příspěvek od xtreme » 30 kvě 2011 16:12

ja planujem na potkany kupit hamerli 900 combo,je to dobra cena,silny vykon aj puskohlad postacujuci dost majitelov si ju pochvaluje
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 30 kvě 2011 16:34

..a dost bývalých majitelů z ní ještě teď má divoký sny a k ránu se odkopává... myslim, že lidí, který by si třeba po Slavii 634 koupili tenhle hnuj je naprostý minimum.. pevná hlavěň neni všechno a síla u H900 pujde po pár stech ranách v řiť, protože pružina a nejen ta je z bláta

a proč jsem dnes rozlícen a všude o těhle "pseudovzduchovkách" s přehnanou marží píšu? protože sem známýmu v dobrý víře slíbil, že mu opravim vzduchovku a on mi přines na opravu tenhle paskvil!
xtreme

Příspěvek od xtreme » 30 kvě 2011 17:26

cize u slavie 634 ten vykon dole nepujde? a inak som ju teraz pozeral a ona nema ani tych 15j silu? a co vravis na ruger black hawk? je to lepsia volba ako hamerli
Odpovědět