Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já mám toho červíka zajištěnýho v tom vyrytém nápisu. Krom toho mám montáže až úplně na koncích rybiny a tudíž to nemá kam se hnout.
Re: Nova Slavia 634
montaz mam zespoda upilovanou,to je jasny...
a kdyby ta montaz cervika mela,uz si poradim kam s nim!!! spis jak tam cervika do montaze udelat??????????????????
a kdyby ta montaz cervika mela,uz si poradim kam s nim!!! spis jak tam cervika do montaze udelat??????????????????
Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
Trebars, nasrobovat tam zhora dlhsi srob (upravit aby bola hlavicka zarovno s okom) a zospodu zabrusit do konusu. No a potom len nasadit do dierky a rybiny. 

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
no nevim ,nema to pred ocima...asi jedine dat to nakonec rybiny,co zacina radius...dal to nepusti... ale ono to proste neni 

Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
Jaké používáš šroubky pro utažení montáže na lištu?
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
original sroubky... strzene nejsou..utahnu to na krev
Vyvrtej v té montáži díru, udělej závit a dej tam červíka (červíka opracuj do špičata).
Spíš je divné, že se to posouvá, Slávie zas tak moc nekope.
Možná jsi málo opiloval spodek, je tam mezera?
Nebo jsou šrouby moc dlouhé a tím pádem to nejde víc stáhnout.
Nebo je rybina moc úzká, pak by to taky nešlo stáhnou.
Šrouby vyměň, jinak budeš brzo řezat.
Sakra, chtějí za to 1300,- a nejsou schopni tam dát šroubky s větší hlavou...
Možná jsi málo opiloval spodek, je tam mezera?
Nebo jsou šrouby moc dlouhé a tím pádem to nejde víc stáhnout.
Nebo je rybina moc úzká, pak by to taky nešlo stáhnou.
Šrouby vyměň, jinak budeš brzo řezat.
Sakra, chtějí za to 1300,- a nejsou schopni tam dát šroubky s větší hlavou...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Je pravda ze na slavke nemam kozap (ocel), ale posuva sa to....
Utiahni to na konci rybiny ako ti tu uz bolo radené a urcite to uz nikam nepojde....

Utiahni to na konci rybiny ako ti tu uz bolo radené a urcite to uz nikam nepojde....

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630
Obávám se, že dávat na Slavii 634 (neplést s 631) puškohled, není zrovna to pravý ořechový. Důvod?
1. -pístový vzduchovky, zejména ty silnější (do 16J), kopou - zpětnej ráz se samozřejmě nedá srovnávat s kulovnicí, ale zas je větší než u malorážky (u malorážky pomalu nevím, že něco vystřelilo), po prvních 2000 ranách během 1 měsíce ze Slávky 634 jsem si začal oblíkat brokařskou vestu, jak mi omlátila rameno
2. -otřes flinty vlivem nárazu pístu způsobuje posun montáže, u aušusový číny z duralu třeba po 10 ranách, po kvalitní (měl jsem tam ocel montáž BKL z kulovnice) po cca 500 ranách, ale k tomu posunu (mluvím o Slavii 634) došlo vždycky. Kámoš to vyřešil tak, že si nechal montáž přivařit, pak už se sice nehla, ale zas mu odešel puškohled
3. -z uvedenýho plyne, že když vyřešíme montáž, vyskočí nám problém s puškohledem, samozřejmě, existujou kvalitní kukry, co vydrží, jenže takový nám klidně několikrát převýší cenu celý nový Slávky
bacha, v žádným případě tam nedávat optiku určenou spešl pro malorážku!!! Vydrží na větrovce, ale silný pístovce nemaj šanci!
4. -na závěr: přesnost Slávky 634 opravdu není taková, aby stálo za to na ní něco montovat, už jsem tu někde psal, že na 10 m z lehu s oporou rozptyl z 10 ran kolem 20 mm, ale to byla náhoda, spíš 25-30 mm je reálných, mně taková přesnost od Slávky stačí, někomu ne a pořídí si kvalitnější kvér, koneckonců každýho věc.
1. -pístový vzduchovky, zejména ty silnější (do 16J), kopou - zpětnej ráz se samozřejmě nedá srovnávat s kulovnicí, ale zas je větší než u malorážky (u malorážky pomalu nevím, že něco vystřelilo), po prvních 2000 ranách během 1 měsíce ze Slávky 634 jsem si začal oblíkat brokařskou vestu, jak mi omlátila rameno

2. -otřes flinty vlivem nárazu pístu způsobuje posun montáže, u aušusový číny z duralu třeba po 10 ranách, po kvalitní (měl jsem tam ocel montáž BKL z kulovnice) po cca 500 ranách, ale k tomu posunu (mluvím o Slavii 634) došlo vždycky. Kámoš to vyřešil tak, že si nechal montáž přivařit, pak už se sice nehla, ale zas mu odešel puškohled
3. -z uvedenýho plyne, že když vyřešíme montáž, vyskočí nám problém s puškohledem, samozřejmě, existujou kvalitní kukry, co vydrží, jenže takový nám klidně několikrát převýší cenu celý nový Slávky

4. -na závěr: přesnost Slávky 634 opravdu není taková, aby stálo za to na ní něco montovat, už jsem tu někde psal, že na 10 m z lehu s oporou rozptyl z 10 ran kolem 20 mm, ale to byla náhoda, spíš 25-30 mm je reálných, mně taková přesnost od Slávky stačí, někomu ne a pořídí si kvalitnější kvér, koneckonců každýho věc.
JJ máš pravdu a proto je tam nikdo nedává 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
ja som zmiereny s tym,ze raz za cas musim nastrielat nanovo...ale myslim,ze na jabka na 20-30m mi to staci a plechovku od piva na 60m tiez trafim zakazdym...krutit s tym musim mozno 2-3x az vysielam celu krabicku...aj tak ju mam rad 

zkusim to jeste pripilovat zespodu,aby byla jistota
a montaz nasadim ke konci rybiny...tam to nema kam ujet
a uvidime

+ vyměnil bych i ty šroubky a dotáhneš to ještě pevněji.
No, minimálně to pak půjde povolit... 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Rybinu odmasti třeba odllakovačem na nehty pak pomázni lehce chemoprénem a až to úplně zaschne tak dej montáž a až se to posune tak mi napiš, že jsem ti poradil blbost a já ti odpovím, že neměls trpělivost a nenechals to zaschnout h.