Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Takže, jak psal Kubajzz, za ty prachy tam davaj takové šitšroubky.
Co si pamatuji když jsem upravoval svoji, origo šroubky mají závit tuším 8mm.
Zkuste tam dát 12mm a nepůjdou o moc dál, ale ne proto že je malá hloubka díry, ale soudruzi neprotahujou závit až do konce.
Protáhněte závity závitníkem, buď závitníkem s krátkým náběhem, nebo z č.3. ubrušte náběhvou část.
Dejte delší šrouby s větší hlavou. Půjde to dotáhnout skutečně pevněji a nic se posouvat nebude..
Co si pamatuji když jsem upravoval svoji, origo šroubky mají závit tuším 8mm.
Zkuste tam dát 12mm a nepůjdou o moc dál, ale ne proto že je malá hloubka díry, ale soudruzi neprotahujou závit až do konce.
Protáhněte závity závitníkem, buď závitníkem s krátkým náběhem, nebo z č.3. ubrušte náběhvou část.
Dejte delší šrouby s větší hlavou. Půjde to dotáhnout skutečně pevněji a nic se posouvat nebude..
Re: Nova Slavia 634
kks,tolke prachy chcu za to a aj tak to odflaknu 

to cela tato skurvena republika vsetko je tu dojebane
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ty díry provrtal skrz 4mm vrtakem,joupil delší ocelové šrouby s pérovkama,dotáhl na krev a nic se nehne a to ani na Hatsanovi, který podle některých borců tady kope jako kráva. Žádný chemopren ani podobné kraviny.
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
Hatsan má lištu a hluboké drážky, na něho stačí klidně hliník za pár stovek.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Pokud někdo považuje vyzkoušené věci za kraviny je to jeho věc a tomu taky neradím. Funguje to i na obyčejnou školní křídu. Hodně divný, že jo? Není nad hrubou sílu, co?
-
- Kontaktovat uživatele:
jo jo,není nad hrubou sílu 

-
- Kontaktovat uživatele:
ono je taky dost barbarske paplat krasnou vzduchovku chemoprenem.
chlapi,az bude cas, pripiluju ten spodek, vylepsim sroubky... popr. dam to na konec rybiny a dam vedet
diky

Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
- DrobasMirek
sliva píše:chlapi,az bude cas, pripiluju ten spodek, vylepsim sroubky... popr. dam to na konec rybiny a dam vedetdiky
koukám, že nakonec máme oba tu nejlspší vzduchovku pod sluncem:-))) S634 je jediná, kterou si nechávám

Ono nejde o patlání, ale stačí natřít tenkou vrstvou hranu čelistí montáže. Sám jsem používal modelářské lepidlo na závity na bázi silikonu, zajišťují se tím šrouby v plastu.Motobassak píše:ono je taky dost barbarske paplat krasnou vzduchovku chemoprenem.
Tak dnesky jsem se odhodlal k tomu alu tuningu. Podle návodu magbugieho - sedlo to jak pr. na hrnec. Pak první rána a zklamání. Nějaké výrazné ztišení jsem vůbec nepozoroval. Jestli to míň kope vyzkouším zítra, ale zatím se mi zdá, že ne. Už jednou jsem dělal PET tuning na nějakým Hatsanu (dodnes se z toho léčím) a taky to nebylo nijak výrazný, ale připisoval jsem to plastový pažbě, která strašně rezonovala. Ale u tý slávky a ještě s hliníkem mě to překvapilo. Zkusím to ještě zítra a když se mi to nebude zdát, tak to půjde ven.
To je zajímavé, mě to tedy pomohlo, výstřel byl jako by utlumený a žádné drnčení pružiny...
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych doporučoval místo ALU tuningu raději PET tuning. nedávno sem si tu psal SZ s jedním členem, a mu se ten hliník třepil a dělal špony. to s ALU nehrozí
lenze PET do S634 nestrci... malo miesta... uz ta ALU folia, ktora ma hrubku aj menej ako polovica z PET tam ide dost natesno