Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Je mi jasné, že ta pohyblivá část musí být uvnitř, ale stejně to nejde. jde mi to otáčet pouze v tomto rozsahu viz foto. Dál ani prd...
Re: Nova Slavia 634
Zkus do závitu stříknout WDčko, oni při výrobě nesrážej hrany a možná tam v závitu zadírá šponka.
- DrobasMirek
Annifry, bimHObim: tak jsem šroubky včera nějak pozapomněl koupit, ale takhle nějak to vypadá sesazený. Botku sem nechal v dílně a už se mi pro ní nechtělo. Lučík už je taky ve výrobě.
http://i745.photobucket.com/albums/xx98 ... AG0131.jpg
co se výroby týče tak zatim dolaďuju poslední detaily. Pažba pasuje jak na S631 tak na S634 a po úpravách posledního polotovaru se perfektně drží, všechno zapadá jak má.
Nicméně když by byl zájem tak můžu pár kousků vyrobit , kombinace dřeva je prakticky neomezená - buk, třešeň, mahagon, jasan.. kdyžtak SZ ať to tu nezasíráme..
http://i745.photobucket.com/albums/xx98 ... AG0131.jpg
co se výroby týče tak zatim dolaďuju poslední detaily. Pažba pasuje jak na S631 tak na S634 a po úpravách posledního polotovaru se perfektně drží, všechno zapadá jak má.
Nicméně když by byl zájem tak můžu pár kousků vyrobit , kombinace dřeva je prakticky neomezená - buk, třešeň, mahagon, jasan.. kdyžtak SZ ať to tu nezasíráme..
predok by som ešte natiahol cca 5 cm aby sa zakryla kocka hlavne a bude trčať len hlaven a ten poistny trojuholnik...
ináč super robota...
ešte verziu s klasickou pažbou ale vysúvatelnou lícnicou... a v rozumnej cene kupujem...
ináč super robota...
ešte verziu s klasickou pažbou ale vysúvatelnou lícnicou... a v rozumnej cene kupujem...

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
to jsem prostříkl konkorem a docela dost. stejně to nejde povolit. že by špatný kus? Já fakt nevim a docela mě to už štve...
- DrobasMirek
madbugie: všechno se dá udělat
tenhle model s vysouvací lícnicí už mám doma taky, ale mechanismus je moc složitý = drahý takže bude nahrazen něčim jednodušším a účelnějším

- DrobasMirek
mazzy666 píše:to jsem prostříkl konkorem a docela dost. stejně to nejde povolit. že by špatný kus? Já fakt nevim a docela mě to už štve...
zásadní chyba je to dělat tim šroubkem. Potřebuješ větší páku. U starších S631 to šlo taky hodně ztuha jak nebyly dlouho otevíraný. Vraž tam šroubovák příslušný dýlky a toč..
jinak neni třeba ještě vyndat ten čudlik pojistky? nemám teď Slávu u sebe tak si nejsem jistej
nikde o té pojistce nebyla zmínka, že by se měla vytáhnout. co jsem koukal, tak by vadit neměla, ale až přijdu domů, omrknu to pořádně. Dělal jsem to i šroubovákem a ten jsem malinko ohnul. Tak nevím jestli až tak blbě by to mělo jít šroubovat.
pojistka se vyndavat nemusí.
AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

mazzy666: zajeď za nějakým puškařem, co provádí úpravy zbraní.
... taky jsem to tedy potom tipoval na ten druhej čep.
... taky jsem to tedy potom tipoval na ten druhej čep.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
tak se nakonec povedlo. byl tam fakt malinko otřep a už je to ok. Děkuji všem za rady. pomohlo to.
Udělal jsem i ten alu tuning a už to nedrnčí, což jsem rád, ale nevím, jak dlouho tam ten hliník vydrží.
Namazal jsem vše konkorem a jen lehce. nacákal na hadr a vytřel a dieselovalo vcelku hodně, tak jsem to rozebral a vytřel ještě jednou. Taď už se drží čmoud jen v laufu. Je to pořád blbý?
Udělal jsem i ten alu tuning a už to nedrnčí, což jsem rád, ale nevím, jak dlouho tam ten hliník vydrží.
Namazal jsem vše konkorem a jen lehce. nacákal na hadr a vytřel a dieselovalo vcelku hodně, tak jsem to rozebral a vytřel ještě jednou. Taď už se drží čmoud jen v laufu. Je to pořád blbý?
Pořád blbý, olej, a už vůbec uvolňovací a čistící prostředky napoužívej na mazání. Použij tuk, čili vazelínu k tomu vhodnou..
Někdo mi tady radil, že konkorem to dělá a je to v pohodě. Tak já fakt nevim. Může mi tedy někdo prosím říct, co konkrétně mám koupit na promazání?
ja som pouzil motorovy olej a v pohode...parkrat zadieselovalo,ale potom to preslo
Mazal jsem kvalitní vazelínou na kola.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD