Rizika varovn?ho v?st?elu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
- Kontaktovat uživatele:
smazán duplikát - prosím moderátora o likvidaci - já nemohu.
Naposledy upravil(a) Fantan dne 07 bře 2007 21:14, celkem upraveno 1 x.
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
To je zhusta vidět v reportážích o Palestincích v Gaze. Střílejí do luftu v jednom kuse i na zaplněných náměstích během demonstrací.Fantan píše:Tak mě napadá - to může být sranda v zemích, kde je zvykem střílet houfně do luftu z kalacha, co? A ne kolmo, spíš jen tak mezi 45-70°!
Případné oběti se vždy dají hodit na Izraelce

Však to King taky pro puškovou munici tuším na 70J spočítal. To už asi opravdu pr... nebude. Osobně bych nechtěl dostat ani tou 22J FMJ v 9ce. Ale jak už poněkolikátý opakuju. Přijde mi bezpečnější střelit do vzduchu, než třeba do asfaltu, nebo zdi. Z těch možností jsou u střelby do vzduchu rizika asi nejmenší.
Určitě. Navíc pálit do vzduchu je bezpečnější, než si pálit do gatíSilencer píše:Však to King taky pro puškovou munici tuším na 70J spočítal. To už asi opravdu pr... nebude. Osobně bych nechtěl dostat ani tou 22J FMJ v 9ce. Ale jak už poněkolikátý opakuju. Přijde mi bezpečnější střelit do vzduchu, než třeba do asfaltu, nebo zdi. Z těch možností jsou u střelby do vzduchu rizika asi nejmenší.

A když vypálíš, do gatí si budou pálit oni

Varovný výstřel
Ad AK:
V tomhle fóru se řeší varovný výstřel do vzduchu.
A jak píšete o tom střílení do vzduchu z AK.
Tak se musí nechat, že varovnej výstřel do vzduchu dávkou z AK by každopádně měl požadovanej odstrašující účinek
Jo a ještě by jste pro doplnění toho efektu mohli řvát ,,Aláh Akbar" a ,,zemřete mučednickou smrtí" !!!
Jsem si skoro jistý, že takovej varovnej výstřel by odstrašil i většinu lidí z tohoto fóra
Jen nevím jak AK schováte do tepláků až půjdete v 11 večer s košem

V tomhle fóru se řeší varovný výstřel do vzduchu.
A jak píšete o tom střílení do vzduchu z AK.
Tak se musí nechat, že varovnej výstřel do vzduchu dávkou z AK by každopádně měl požadovanej odstrašující účinek

Jo a ještě by jste pro doplnění toho efektu mohli řvát ,,Aláh Akbar" a ,,zemřete mučednickou smrtí" !!!
Jsem si skoro jistý, že takovej varovnej výstřel by odstrašil i většinu lidí z tohoto fóra

Jen nevím jak AK schováte do tepláků až půjdete v 11 večer s košem

Myslíte něco takového? No já za to nemůžu, jsem nemohl najít čepici a venku byla taková strašná sněhová vánice...

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
-
- Odborník na zbraně
- Kontaktovat uživatele:
No teda tohle je hovadina (věcně i formálně), že ten, kdo to vymyslel a ten, kdo to použil, by byli zralí na psychiatra.vlčák píše:OK, souhlasím Hirošima a Nagasaki, to byl fakt varovnej výstřel, který nemá konkurenci ... (a pravděpodobně ani mít nebude)
Kruci, copak tohle byl varovnej výstřel? To jste hodně ujeli!
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !