Jen jestli nekrmíšAndy píše:PS: Dneska jsem byl krmit... pesky... 0,5m snehu...

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nehovoriac o tom, že cigarety majú za následok smrť tisíc-krát viac ľudí ako strelné zbraneSidewinder píše:... Je to stejne jako treba cigarety .. je to neco priserneho, kdyz blbecek s cigarem podkuruje kolem sedicim pri obede, ale protoze z cigaret jdou velke penize a vice jak polovina politiku sama kouri, tak to nikdo nezakaze...
Dufam,ze tieto slova nemyslis vazne....ak ano,zabudni na tuto temu,si potom absolutne vedla.....Anonymous píše:Ale les a v něm myslivec, na cizím pozemku a s výkonnou kulovnicí, to v pořádku není, to je unikát v rámci světa i většiny Evropy.
Lovec píše:Dufam,ze tieto slova nemyslis vazne....ak ano,zabudni na tuto temu,si potom absolutne vedla.....Anonymous píše:Ale les a v něm myslivec, na cizím pozemku a s výkonnou kulovnicí, to v pořádku není, to je unikát v rámci světa i většiny Evropy.
Nad tymto tvojim prispevkom sa musim zo srdca zasmiat.....ale chcel som ti predtym napisat,ze som suhlasil a suhlasil s tym,co si napisal vyssie.A co sa tyka majetkovyh pomerov,nuz polovnictvo zrejme nebude patrit medzi lacne zabavky,vsak?! Co sa tyka bezpecnej manipulacie so zbranou,je to tema o ktorej sa da debatovat do nekonecna.Olaf píše:Vážený slovenský příteli. Pokud vím, tak tato diskuze byla otevřena ohledně bezpečného používání střelných zbraní lidmi, kteří k jejich nošení a používání mají oprávnění. Takže jestli se nepletu,jsi v jiné debatě asi Ty.javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed
Tvé majetkové problémy prezentuj na jiném fóru a ne tuna. Co se týká mne, já Ti ten Tvůj jeden či dvacet hektarů nezávidím , jen jsem si chtěl s rozumnými lidmi malinko popovídat na téma bezpečného používání zbraní při lovu. Přeji Ti klid v duši.javascript:emoticon(':lol:')
Laughing
Ked sa ti niekedy podari dostat do USA (pokial si tam uz nebol,ale to by si potom toto nenapisal),tak zistis,ze veci sa maju trochu inak....Anonymous píše:Lovec píše:Dufam,ze tieto slova nemyslis vazne....ak ano,zabudni na tuto temu,si potom absolutne vedla.....Anonymous píše:Ale les a v něm myslivec, na cizím pozemku a s výkonnou kulovnicí, to v pořádku není, to je unikát v rámci světa i většiny Evropy.
Budeme vypočítávat 197 nebo 220 nebo kolik zemí světa (podle toho, kde stáhneš jejich seznam) a rozebírat, kolik z nich má lidové myslivce? A pak se hádat, že pokud je to 1 z 10, tak je to menšina a až kdyby to byla 1 z 50. tak by to byl "unikát"?
Ne, nemyslím, že to má cenu. Mělo by to být jako v USA - na soukromý pozemek nesmíš a na federální (jako jsou u nás lesy spravované Státními lesy, a tím nemyslím na základě smlouvy se soukromým vlastníkem) můžeš. A pokud tam někdo může střílet, tak všichni, kdo jsou oprávněni nosit zbraň.