Britva
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
To se nediv, že břitva je pořád tupá. Ten pískovcový materiál, by Ti vytrhával ostří, a ta břidla nevím jak je hrubá, a tento slepený brousek, je KULATÝ. To nesmí. Musí mít hodně rovnou plochu, na které můžeš položit břitvu ostřím a temenem na kámen zároveň. Jinak totiž netrefíš úhel broušení a ten je velmi důležitý. Vyměň tento brousek za hranatý břidlicový kámen a budeš se divit jak se Ti bude dařit. Mám jen obavu, jestli si už tímto kamenem svou břitvu nezničil. 

Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Brousek
Projdi tady to vlákno, protože jsem tu někde dával adresu na řemeslníka z Rožnova ze skanzenu co dělá perfektní břidlicové brousky. Je tam i telefon na něj, tak mu řekni na co to máš a on Ti udělá jaký rozměr si řekneš. Jinak na cca 2 - 5 stránka někde tam jsou fotky originál starých brousků i s rozměry, a krabičku si uděláš ze dřeva.
Zdravím Petr S.
Muzu potvrdit ze bridlicovy brousek z Roznova koupeny ve skanzenu brousi krasne. Ja ho teda pouzivam az na konecne brouseni. Nemam sice britvu, ale dyku a zaviraci noze si s nim nabrousim tak, ze ne holi chlupy na ruce. Trocha vody, brousek a šudly šudly...Nak
CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Safra, omlouvám se, ale i když jsem, hledaje zmíněné telefoní číslo, prolistoval celou diskuzi, prostě jsem je nenašel (že by mnoho kafe?).Tukan píše:Bude to levnější než poštovné, prej kolem 60 korun......rozměry jsme si neupřesnili takovej nějakej malej, jsem říkal, na břitvy......uvidíme co dojde.........

Dneska to tu jede.
Včera taky.
Prosím Mr. Smékala duchovního otce vlákna o zvážení, zda už to je nebo není na samostatný web, který bychom jistě všichni přivítali..................já už se tady orientuju, protože jsem toto vlákno přečetl asi 5x celé( a přesto svou první břitvu asi zkazil), jsou tu ale jiní, noví, mladí, chtiví břitu na tváři............
Včera taky.
Prosím Mr. Smékala duchovního otce vlákna o zvážení, zda už to je nebo není na samostatný web, který bychom jistě všichni přivítali..................já už se tady orientuju, protože jsem toto vlákno přečetl asi 5x celé( a přesto svou první břitvu asi zkazil), jsou tu ale jiní, noví, mladí, chtiví břitu na tváři............
http://www.britva.cz
Kontroloval jsem na nic.cz doménu britva.cz a je k dispozici. Tak kdyby měl někdo z přítomných chuť či možnosti, rád vypomůžu. Nemím sice programovat, ale můžu pomoci jako admin nebo moderátor.