Britva

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:
Brousek

Příspěvek od Smékal Petr » 08 zář 2008 22:11

To se nediv, že břitva je pořád tupá. Ten pískovcový materiál, by Ti vytrhával ostří, a ta břidla nevím jak je hrubá, a tento slepený brousek, je KULATÝ. To nesmí. Musí mít hodně rovnou plochu, na které můžeš položit břitvu ostřím a temenem na kámen zároveň. Jinak totiž netrefíš úhel broušení a ten je velmi důležitý. Vyměň tento brousek za hranatý břidlicový kámen a budeš se divit jak se Ti bude dařit. Mám jen obavu, jestli si už tímto kamenem svou břitvu nezničil. :cry:

Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
Tukan

Příspěvek od Tukan » 08 zář 2008 22:18

snad ne, brousil jsme jen chvilku, jdu po netu shánět lepší.......diky za radu.........snad se mi podaří něco sehnat.....
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

Brousek

Příspěvek od Smékal Petr » 08 zář 2008 22:24

Projdi tady to vlákno, protože jsem tu někde dával adresu na řemeslníka z Rožnova ze skanzenu co dělá perfektní břidlicové brousky. Je tam i telefon na něj, tak mu řekni na co to máš a on Ti udělá jaký rozměr si řekneš. Jinak na cca 2 - 5 stránka někde tam jsou fotky originál starých brousků i s rozměry, a krabičku si uděláš ze dřeva.
Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
Tukan

Příspěvek od Tukan » 09 zář 2008 09:44

Už jsme volal do Rožnova........pošlou mi to. Je to teda akce s břitvou.....
Andreas

jo, rychlý holení ...........

Příspěvek od Andreas » 09 zář 2008 10:55

http://www.happytreefriends.biz/index.php?art=15

chce to trpělivost, ale přeji hezké pokoukání ...
Radgost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radgost » 09 zář 2008 11:33

Tukan píše:Už jsme volal do Rožnova........pošlou mi to. Je to teda akce s břitvou.....
Za kolik?
Tukan

Příspěvek od Tukan » 09 zář 2008 12:00

Bude to levnější než poštovné, prej kolem 60 korun......rozměry jsme si neupřesnili takovej nějakej malej, jsem říkal, na břitvy......uvidíme co dojde.........
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nakadah » 09 zář 2008 12:58

Muzu potvrdit ze bridlicovy brousek z Roznova koupeny ve skanzenu brousi krasne. Ja ho teda pouzivam az na konecne brouseni. Nemam sice britvu, ale dyku a zaviraci noze si s nim nabrousim tak, ze ne holi chlupy na ruce. Trocha vody, brousek a šudly šudly...Nak
CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Radgost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radgost » 09 zář 2008 13:23

Tukan píše:Bude to levnější než poštovné, prej kolem 60 korun......rozměry jsme si neupřesnili takovej nějakej malej, jsem říkal, na břitvy......uvidíme co dojde.........
Safra, omlouvám se, ale i když jsem, hledaje zmíněné telefoní číslo, prolistoval celou diskuzi, prostě jsem je nenašel (že by mnoho kafe?). :? Prosím tedy o jeho oětovné vepsání do vlákna - na další prolistování celého vlákna už dne sprostě nemám. :oops:
Tukan

Příspěvek od Tukan » 09 zář 2008 13:25

někde na straně 3-5, odpověd od p. Smékala..................tak hledej...................... :D
Tukan

Příspěvek od Tukan » 09 zář 2008 13:29

Dneska to tu jede.
Včera taky.
Prosím Mr. Smékala duchovního otce vlákna o zvážení, zda už to je nebo není na samostatný web, který bychom jistě všichni přivítali..................já už se tady orientuju, protože jsem toto vlákno přečetl asi 5x celé( a přesto svou první břitvu asi zkazil), jsou tu ale jiní, noví, mladí, chtiví břitu na tváři............
Radgost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radgost » 09 zář 2008 13:41

Tukan píše:někde na straně 3-5, odpověd od p. Smékala..................tak hledej...................... :D

Jo, mám to. :wink:
Dík za upřesnění stránek. Už jsem Sucháčkovi volal. :-)
Tukan

Příspěvek od Tukan » 09 zář 2008 13:46

Ta paní z toho bude hyn.......
Radgost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radgost » 09 zář 2008 13:48

Tukan píše:Ta paní z toho bude hyn.......
:lol: :lol: :lol:

Prej bude doma až večer.
Radgost
Kontaktovat uživatele:

http://www.britva.cz

Příspěvek od Radgost » 09 zář 2008 16:11

Kontroloval jsem na nic.cz doménu britva.cz a je k dispozici. Tak kdyby měl někdo z přítomných chuť či možnosti, rád vypomůžu. Nemím sice programovat, ale můžu pomoci jako admin nebo moderátor. :idea:
Odpovědět