Monsoon Fx airguns
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
x
to se nemyslím, u několika prodejcu toho co chci je cena stejná,akorát na hubertshop co má něco společnýho s finexem mají HW90 hobby což je prý HW97K za 9500 což je litr cena dolu, ale co to sleduji tak se ceny moc nemění,ale sleduji jen vyhraněné výrobky ale známe dovozce 

Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
vetrovky FX
Pánové mě stále zaraží dotazy" jestli je ona puška přesna či není" a pak sem nějaký zkušený střelec dá terč s rozptylem 2,5 cm na 30m a z toho se vycházi že to střílí tak či onak, nebo střílení na nějaké nábojnice atd... Vždyt rozptyl kazí vaše ruce!!! Prostě dejte kver do "svěráku" střelte 10 ranou položku a pak to vystavte!!! Je to tak jednoduchy!! Mě osobně by zajímalo na automatech FX jestli jsou schopni vzduch dávkovat stejnoměrně a ne jako náš český DRULOV na 10m první rána ok 2 2 cm pod 3rana ok 4 a 5 také spadlá prostě se nedal nastřelit a když se střílelo rychleji tak to naplácal do terče tak že mi z toho bylo špatně. Ještě me zaráží jak řešíte 16J
bože to se nedá číst tak si to koupíme na zbroják no a co?? A stejně s tím bude střílet u sebe na zahradě, dám tlumič a je to. A pořád co kdyby to měřili policajti - přece nejsme poserové, tohle nikdo neřeší... To zrovna koupim si vetrovku co vystřel je hlučný jako prd od mouchy a budu chodit na střelnici ha ha to snad nemuže ani ten nejvetší moralista myslet vážně pak si lehneš vedle borce s .308win a ty budeš plivat na 50 ci 100m na plechovku a bude slyšet jen cvaknutí do ní a vedle tebe borec vystřelí ze se oklepe zem. Někdy si řikám ze je to tady banda vyplašených studentíků co mají krásně všechno naštudovaný z internetu,ale v praxi škoda mluvit.

Zkusim male vysvetleni aspon dle meho nazoru.
Terce co posilaji strelci, svedci o tom, jak je pro ne flinta presna.
Dam priklad, kdyz 312cku upnes do sveraku, bude mit ucite na 10m super soustrel. Nakonec to bylo sportovni zelezo. Ale kdyz si s ni pujdes zastrilet, zjistis ze kope jak dospela a budes rad kdyz nebudes strilet "mliko" jak rikaval muj trener, kdyz to letalo do bileho, ale zvyknout se da. A tak, kdyz napr Alexxxus nebo Kubajz poslou prvni terce z novou flintou, neukazuje to jeji rozptil, ale jak se s ni da strilet "nez Ti sedne". A na konzistenci strel nezapomene ani jeden z nich. A ani vecina dalsi, kdyz maji tu moznost.
Proc se resi 16J?! Protoze je to zakone a prekvapive zakon ctime. Za prve to zere mene vzduchu a strili to i prez 60m, teda to uz zalezi na kvalite zbrane jak efektivne.
Hlavni duvod je, kdyz Te nekdo naprasi a z necoho obvini, hadej ceho se chytne policie.....jo vy mate 32J?! A to neokecas.
Souhlasim, ze chodit se vzduchovkou na strelnici je asi ulet, ale na druhou stranu, majitel malorazky muze zazit neco podobneho.
Nezapominej, ze vzduchovka je take zbran a tak se k ni musis chovat. I Kdyz vystrel nerozechveje tabulky oken a diabolka neprostreli futra.
Terce co posilaji strelci, svedci o tom, jak je pro ne flinta presna.
Dam priklad, kdyz 312cku upnes do sveraku, bude mit ucite na 10m super soustrel. Nakonec to bylo sportovni zelezo. Ale kdyz si s ni pujdes zastrilet, zjistis ze kope jak dospela a budes rad kdyz nebudes strilet "mliko" jak rikaval muj trener, kdyz to letalo do bileho, ale zvyknout se da. A tak, kdyz napr Alexxxus nebo Kubajz poslou prvni terce z novou flintou, neukazuje to jeji rozptil, ale jak se s ni da strilet "nez Ti sedne". A na konzistenci strel nezapomene ani jeden z nich. A ani vecina dalsi, kdyz maji tu moznost.
Proc se resi 16J?! Protoze je to zakone a prekvapive zakon ctime. Za prve to zere mene vzduchu a strili to i prez 60m, teda to uz zalezi na kvalite zbrane jak efektivne.
Hlavni duvod je, kdyz Te nekdo naprasi a z necoho obvini, hadej ceho se chytne policie.....jo vy mate 32J?! A to neokecas.
Souhlasim, ze chodit se vzduchovkou na strelnici je asi ulet, ale na druhou stranu, majitel malorazky muze zazit neco podobneho.
Nezapominej, ze vzduchovka je take zbran a tak se k ni musis chovat. I Kdyz vystrel nerozechveje tabulky oken a diabolka neprostreli futra.
Ano jezdim. Jezdim od 18let, mam najeto kolem 500 000km a nikdy jsem nedostal pokutu za rychlost.jude píše:přesně o tomhle jsem mluvil jak sme všichni podě.... z 16 J
jezdiš v obci 50 a na rovině 90 a obytná zona 20 viď?? Co jsem psal patřilo všem normáním a zdravě uvažujícím střelcům. Kteři si chtějí střílet pro radost a ne řešit do puntíku úředního šimla.
Tak to asi nestřílíš na asfaltové holuby když jsi nedostal pokutu za rychlost. Už nevím kde jsem četl článek a tam to bylo hezky popsaný a dokonce i nějak statisticky vyčíslený . Ne ale vážně, ja vázně uvažuji o FX monsoon v 5,5 a chtel bych videt nejaky soustel nekoho kdo ho má třeba na nejakých 50m ze svěráku a pak se uvidí jestli ho vezmu. Každopadně mam zahradu 1500m do 3m plot s hustych smrků, bydlím na vesnici a normálne střílíme s malorážky za barákem, tak s FX na zahradě nevidím problém vůbec._Stalker_ píše:Ano jezdim. Jezdim od 18let, mam najeto kolem 500 000km a nikdy jsem nedostal pokutu za rychlost.jude píše:přesně o tomhle jsem mluvil jak sme všichni podě.... z 16 J
jezdiš v obci 50 a na rovině 90 a obytná zona 20 viď?? Co jsem psal patřilo všem normáním a zdravě uvažujícím střelcům. Kteři si chtějí střílet pro radost a ne řešit do puntíku úředního šimla.
nadherna provokacia a nabadanie k trestnym cinom/priestupku ako neviem naco sa chvalis tym ako porusujes zakon, to si na to taky hrdy ze si to nenehas pre seba? uz len kuknut na tvoju IP, od providera si vyziadat dalsie info a pockat si pred tvojim domom az zas zacnes strielat... nadhera, dalsia sanca pre policiu
co robis ty je sice tvoja vec ale ludia ako ty, s takym postojom kazia povest ostatnych co zakony dodrzuju, ja sa fakt nebudem cudovat ak budu vsetky vzduchovky zakazane na pouzitie mimo strelnice, mozno prave ludom ako si ty
monsoona zatial tuna nik nema, ale ak pohladas na nete tak najdes par obrazkov a videi, konkretne na youtube nejake su
pozeram ze robis dalsiu typicku chybu novacika - neprecital si si pravidla, minimalne o tom nasvedcuje ciatacia clanku na ktory odpovedas, ak sa tvoja odpoved nachadza hned pod tym clankom
co robis ty je sice tvoja vec ale ludia ako ty, s takym postojom kazia povest ostatnych co zakony dodrzuju, ja sa fakt nebudem cudovat ak budu vsetky vzduchovky zakazane na pouzitie mimo strelnice, mozno prave ludom ako si ty
monsoona zatial tuna nik nema, ale ak pohladas na nete tak najdes par obrazkov a videi, konkretne na youtube nejake su
pozeram ze robis dalsiu typicku chybu novacika - neprecital si si pravidla, minimalne o tom nasvedcuje ciatacia clanku na ktory odpovedas, ak sa tvoja odpoved nachadza hned pod tym clankom
Jsi puňtičkář
, mě jde o to že si chci koupik kvalitní a přesný poloautomat se kterým nebudu jezdit an střelnici. Nejsem blázen na to mám .308 win chci si v klidu trénovat na svém pozemku to je celé. Jen mě ještě zajímá tvůj názor na noční vidění popřípadě puškohled. Mě se totiž zdá, že u nás stále přetrvává takové komunistické myšlení v ameru mají tlumiče, pušku každej doma a u nás se Ti doma pořeze zloděj u Tebe doma jeste Tě napráska a budeš mu platit. V ameru bys ho dprásk jako psa a byl by klid.