Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
JJ dneska to dopadlo dobre. Vytahnul jsem na soutez moji nove dodelanou SM-2 a hnedka to dopadlo dobre (poprve od prepazbeni jsem s ni strilel vcera na treninku asi 150 ran). Strilel jsem s RWS-R50 a jak je u me zvykem opet jsem mel jeden zasah do bileho a opet "zasluhou" streliva. Jeden naboj byl proste zase vice naslapnuty a byla to opravdu pecka - zasah vlevo nahore- tady je videt, ze ani naboje za vice nez 5Kc/ks nejsou bezchybne. Jinak jsem byl s prubehem spokojeny. Trochu mi zkazil radost mistni "frajer" jak napsal Spider, ktery tezko nesl, ze jsem ho o 3 body prestrilel a zacal se tam dohadovad s rozhodcimi, ze jsou slepi a spatne mu to spocitali - no vice se uz asi pred vsema zhodit nemohl. Priste si na soutez naboje lepe preberu jak podle vahy tak si zmerim dynko a doufam, ze uz se mi "flyeri" vyhnou... Jinak dneska mel na soutezi take premieru "PB" zde z fora a na to , ze strilel na 100m prvne nedopadl vubec spatne. Jinak verim ze to ma Spider blbe socitane, protoze ja jsem mel minule o 2 body taky blbe spocitane vysledky. Na pristi kolo bohuzel budu chybet - jsem na dovolene, tak jen doufam, ze zaverecne kolo nejak "nezmrvim".
závody
jojo.....kdyby tam nebyl ten místní dědek tak by jsme se asi ani nezasmáli...ale jak říkají místní - patří k zdejšímu koloritu a je to takový místní folklór...

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Kalendář
jjj, byl to fajn zavod ale s mymi vysledky spokojen byt nemuzu
narozdil od icemana a spidera, to sou borci, ze to mistni dedek tezko snasi
ale byla to sranda jak posilal rozhodci k ocnimu pro bryle
a machal kalibrem....

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
orlová Lazy
Orlová-Lazy.....další závod 100m malorážka s optikou se koná 6.7.2008 v 9:00 hod.
........doufám že tomu místnímu šampiónu zase natrhneme prd*l.
........doufám že tomu místnímu šampiónu zase natrhneme prd*l.

100m
To jo - na těch 100m je to docela zábava....... 

Moc pěkné by bylo, vyzvat tyhle americké hochy na dálkovou soutěž! Ne tak jako dřív poštovní, ale pěkně přes internet i s fotkama terčů. Ovšem vzdálenost jen 50 metrů. Jednou jejich terče, podruhé zase naše a myslím, že byste měli o zábavu postaráno. 

Život je příliš krátký na to, abychom ho sdíleli s nějakou ošklivou zbraní.
John Taffin
John Taffin
Problem je v pravidlech a postaveni souteze.
vsimni si, ze tam nikdo nema jednorane pusky.
vsimni si, ze tam nikdo nema jednorane pusky.

Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele: