Ja som si ho nezadovážil na obranu (na to mám inšiePopundekl píše:Tak to je potom nejlepší, když pes je takovej tvrďák, pořídit si ho na obranu taky

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
... i s celou familií... ještě že je tam těch pár teček, jsou vzácné chvilky, kdy si myslím, že by se u vydávání ZP měly udělat přísnější pravidla...kokoweet píše:Proboha proč na obranu proti psům? Copak pes, který uteče majiteli z vodítka hned běží někoho zakousnout? Zbraň je určitě dobré nosit z komplexního hlediska, ale pořídit si ji ,,hlavně" kvůli psům v lese, to je dem.e.nce a těžká...mi kdyby někdo zastřelil psa, tak toho dotyčného *****i s celou famílií. Každopádně já preferuji zásadu, že s každým psem se dá domluvit....
Tak pod to se podepíšu.Bobby_s_Lugerem píše:Myslím, že na každou svini se vaří voda, tedy i na Vašeho "vypečeného kamaráda myslivce." A je jen otázkou času, kdy mu někdo udělá "bebí". Nerad to říkám, ale tito "myslivci" by měli být shromažďováni v Osvětimi. Pardon za expresivní reakci.
Je tam voľakde zmienka o tom že pes "pytliači"?Známej myslivec střílí každýho psa, kterej je v lese "navolno".