TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To- Pajda
Jak víš jsou náboje (vojenské,staré i zastaralé,nebo vzácné) Které jsou poměrně chudé na výběr střel.Podkaliberní vložka umožní zvolit vhodnou střelu menší ráže,případně ráži s větším výběrem,stačí nepřekročit hmotnost střely,mmj.zvedneš i rychlost.
Jak víš jsou náboje (vojenské,staré i zastaralé,nebo vzácné) Které jsou poměrně chudé na výběr střel.Podkaliberní vložka umožní zvolit vhodnou střelu menší ráže,případně ráži s větším výběrem,stačí nepřekročit hmotnost střely,mmj.zvedneš i rychlost.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Norinco Tokarev
Před časem jsem si koupil levného Tokareva výroby Norinco, zbraň neuvěřitelně přesná (známý s ní vystřihoval 10 na 25 m jako nic). Dosti času strávila u puškaře, který ji samozřejmě řádně zkontroloval. Mělo to jeden háček, když jsem onehdy s ní "sušil" spustila mi několikrát přes zacvaknutou pojistku (přídavek číňanů), obávám se, že při sebeobraných manévrech by ohrozila spíše mě, nebrat !
Re: Norinco Tokarev
Základem je stát ze správné strany hlavněmax8888 píše:..., obávám se, že při sebeobraných manévrech by ohrozila spíše mě, nebrat !

- baretta@pobox.sk
To-max8888
V bodech
1. Nenechávej náboj v komoře,když ti to nefunguje
2. Nauč se to natahovat ve směru střelby
3. Nekupuj Čínské mrdky,za ty prachy bys měl originální TT-33 a bez problémů
4. Nestěžuj si na vlastní blbé rozhodnutí.
5. Nesrovnávej originál s nezdařenou kopií

V bodech
1. Nenechávej náboj v komoře,když ti to nefunguje
2. Nauč se to natahovat ve směru střelby
3. Nekupuj Čínské mrdky,za ty prachy bys měl originální TT-33 a bez problémů
4. Nestěžuj si na vlastní blbé rozhodnutí.
5. Nesrovnávej originál s nezdařenou kopií

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tyhle kupuju taky.
Ale kde to probůh prodávají za takovou brutální cenu?
Posledně jsem platil za krabičku tuším 320,-
Ale kde to probůh prodávají za takovou brutální cenu?
Posledně jsem platil za krabičku tuším 320,-
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.