TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Uf, to jsem se lekl, že takhle zdražily.
Už jsem chtěl běžet v pondělí koupit aspoň tisícovku do zásoby.
Už jsem chtěl běžet v pondělí koupit aspoň tisícovku do zásoby.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Projekt TT-33ED16
Tak vám představuji svůj nový úlet,TT-33ED16 je velkokapacitní jednořadý zásobník pro pistoli TT-33 Předpokládaná kapacita je 16-20 ran.
Proč se pouštím do takové ,,hovadiny´´ chci si občas zakombatit s klukama co střílí dvojřadé a nechci 4X přebíjet a ztrácet tak čas,i tak znovu zamíření po výstřelu z TT-33 střelbu zpomaluje.

Proč zásobníky vz.52 spojím zespodu?Odpovím dříve než se někdo inteligentně zeptá.Nejsou tam otvory a je tam víc materiálu na spojení.

Tak vám představuji svůj nový úlet,TT-33ED16 je velkokapacitní jednořadý zásobník pro pistoli TT-33 Předpokládaná kapacita je 16-20 ran.
Proč se pouštím do takové ,,hovadiny´´ chci si občas zakombatit s klukama co střílí dvojřadé a nechci 4X přebíjet a ztrácet tak čas,i tak znovu zamíření po výstřelu z TT-33 střelbu zpomaluje.
Proč zásobníky vz.52 spojím zespodu?Odpovím dříve než se někdo inteligentně zeptá.Nejsou tam otvory a je tam víc materiálu na spojení.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
TT-ED
Ede, spojovat to budeš pomocí CO ? a zabroušení zvenku,a co zevnitř. Jinak je to paráda, jen to přesně slícovat a spojit.
Ten plech je na CO slabý,asi by shořel jako papír,takže se to bude řešit posílením pláště objímkou a následným sletováním stříbrem.Pro zásobník to bude velmi vhodný pevný spoj.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
náboje
tu edelweiss,mam nateba prosbu ako na fachmana ohladne TT. Potrebujem vedieť aký je rozdiel medzi nábojmi. Jeden je značený bxn 52,53 mosadzná nábojnica a pomedenená guľa a ten druhý druh je značený aym 52 a je oceľová nábojnica lakovaná a oceľový projektil. 52 na nábojnici asi nebude značenie, že je určený pre pištoľ vz. 52 ale rok výroby,nie? a ktorý z nábojov je vhodnejší do Špagina a ktorý do TT-čka. Dik.
bxn=sellier bellot,Vlašim československo 52/53 rok výroby
aym= Povážské strojírny,Povážská Bystrica 1952-1968 Československo
Obecné doporučení zní,lakované nábojnice do pistole nepatří,nejjednodušší metoda jak vyloučit přehmat.
aym= Povážské strojírny,Povážská Bystrica 1952-1968 Československo
Obecné doporučení zní,lakované nábojnice do pistole nepatří,nejjednodušší metoda jak vyloučit přehmat.
strielanie
Tak som bol včera tie patrony testnúť. Spolahlivosť 100%, vystrielal som niečo cez 200 ks. Zo Špagina je to velmi príjemná strelba, spätný ráz ani necítiť, ale z TT33 to je iná pesnička. Bol som nadmieru spokojný s presnostou zbrane vyrobenej cez vojnu a v takých velkých množstvách. Kupim si ešte jednu povojnovú a s tou budem chodit pravidelne strielat, dosť sa mi to zapáčilo, ozaj vynikajúca zbraň.