Alfa Defender 9mmL v praxi

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
predator

Příspěvek od predator » 25 led 2008 16:18

Chipoune, tak to já sem nevěděl, že sis z ní ještě nebouch. Tak ale teď o víkendu na to vlítneš, ne?
Každopádně je mi jasný, že taková chybyčka na tak "levný" zbrani člověku zkazí tak maximálně den. Když ale někdo dá za pistoli řekněme pětatřicet klacků, a ono to nefunguje bezchybně, to už by člověka nasralo.
..

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 25 led 2008 17:01

třeba jako otlaky do závěru na Paře vid Špaldo :D
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
predator

Příspěvek od predator » 25 led 2008 17:40

No třeba. J. Spalek tu psal o obouchaným zavěru od záchytu. To by mě třeba zkazilo vejkend. :lol: U tak drahý zbraně má člověk tendenci čekat, že bude dokonalá. Jenže žádná zbraň není dokonalá. Vždycky se i na nový bouchačce najde nějakej ten škrábaneček. Třeba moje P 01 má po 250 ranách mírně omlácenej rám v místě dosedání zadku hlavně. No a co? hlavně že funguje jak má. (zatím) :P
V.I.Čujkov
Chipoun

Příspěvek od Chipoun » 25 led 2008 20:26

Jo, tak jsem nato vlítnul dneska.
Měl jsem v plánu vystřílet krabku až dvě.
Vystřílel jsem .... čtyři, tedy 200 nábojů :lol:

Při opravdové střelbě se popisovaná závada vůbec neukázala a pistole fungovala parádně. Proběhl jen jeden zásek a to kvůli náboji (přebíjenému), který byl o chlup delší než ostatní. Napodruhé už ho to zežralo.
Jinak pistole mi sedla suprově, protože jsem nastřílel daleko líp než s CZ 75B. Prvních deset ran na 10m to byla samá 8,9,10.
Pak jsem přešel na 15m a taky to nebylo špatný. Udržel jsem se v černým. Teda prvních 100 nábojů. Pak to se mnou šlo z kopce. To už jsem měl co dělat abych se udržel v černým a často jsem to teda neuhlídal :oops:
Prostě příště je těch 100 nábojů je tak maximum co si můžu dovolit a to i finančně. Jen dnes jsem to prostě musel pořádně prověřit :twisted: .

PS: Mé výsledky, z kterých jsem unešen berte s rezervou. Jsem zelenáč. Jsou dobré ve vztahu k mým obvyklým výkonům, které jsem předvedl při výcviku na ZP, ne dobré všeobecně :wink: . Však já se třeba časem zlepším :)

PS2: Je to naprosto ukrutný. Nevím jak líp to popsat.

PS3: Sakra, proč jsem se na tu střelbu dal... jen dnešek mě stál 900. BÉÉÉÉ, BŮŮŮŮ :x :cry:
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 25 led 2008 20:36

na 900kč je jen jedno řešení a jmenuje se : PŘEBÍJECÍ LIS :lol:
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

Arnie

Příspěvek od Arnie » 25 led 2008 21:17

Kolik naboju udelas za hodinu a na kolik korun pak jeden vyjde? Jestli neni vyhodnejsi delat jinou praci a za vydelany prachy koupit tovarni strelivo ... a nezasirat vyvrt od Glocka olovem - zvlast kdyz to vyrobce moc nedoporucuje :)
kOkOi

Příspěvek od kOkOi » 25 led 2008 21:58

tak alfa je doma, bohuzel ZP porad nemam ale mam sto chuti vytahnout na strelnicu o vikendu otca a vyzkouset ji. jeste sem se chtel zeptat, myslite ze zvladnu prehodit tlacitko zasobniku na pravou stranu a poradite jak na to?
Naposledy upravil(a) kOkOi dne 25 led 2008 22:30, celkem upraveno 1 x.
dong

Příspěvek od dong » 25 led 2008 22:08

Arnie píše:Kolik naboju udelas za hodinu a na kolik korun pak jeden vyjde? Jestli neni vyhodnejsi delat jinou praci a za vydelany prachy koupit tovarni strelivo ... a nezasirat vyvrt od Glocka olovem - zvlast kdyz to vyrobce moc nedoporucuje :)
Ba v navodu dokonce zakazuje :-)
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 25 led 2008 22:19

mně by jen zajímalo proč ? olovo leští a neničí halven,navic je to skoro polygon tudiž by mu to vubec nemnělo vadit.

Arnie: ještě jsem to nikdy nepočítal kolik jich udělám za hodinu ale myslim že 1,80kč/ks mluví za vše ne ? a to jsem nepočítal s tou nejlevnější kulí :D

predator

Příspěvek od predator » 26 led 2008 11:36

Přebíjet mužete i fmj...daj se normálně koupit samotný koule fmj. Ale to už pak asi vyjde dráž. No každopáně, já tvrdím LIS DO KAŽDÉ RODINY :!: :wink: Kdyby mě koupě zbraně nezruinovala na několik měsíců dopředu, lis už bych taky měl.
V.I.Čujkov
Arnie

Příspěvek od Arnie » 26 led 2008 11:42

Mno me to prijde jako zbytecna prace u 9L ... nemuzu si pomoct. Jo, kdybych si chtel nalaborovat neco extra na zavody nebo tak, tak nereknu, ale jinak? Rozdil u celoplaste mene nez 1,80Kc na vystrel ... kdyz k tomu pripoctu cenu casu, tak me to vyjde mozna draz nez kupovany.
predator

Příspěvek od predator » 26 led 2008 11:47

CHIPOUN: Lepší než ty prachy prochlastat, ne?
V.I.Čujkov
HanuIv
Odborník na zbraně

Příspěvek od HanuIv » 26 led 2008 11:54

predator píše:Přebíjet mužete i fmj...daj se normálně koupit samotný koule fmj. Ale to už pak asi vyjde dráž. No každopáně, já tvrdím LIS DO KAŽDÉ RODINY :!: :wink: Kdyby mě koupě zbraně nezruinovala na několik měsíců dopředu, lis už bych taky měl.
Chmm, to já bych taky rad, ale moje milovaná choť mi sdělila - když už byl lis doma ( :!: :!: :!: ) - že to znamená mít doma výbušniny a třaskaviny (prach a zápalky) a že s tím ona nesouhlasí a ať to hned PRODÁM. Jinak se se mnou rozvede (to byla chvilková idea, upřednostnit lis před chotí, kterou jsem ale nakonec zavrhnul). Takže teď kupuju přebíjenky z Limitu.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 26 led 2008 12:49

arnie : blbost jak cip co jsi napsal. Ne jenže dostaneš z istole co chceš ty ale navíc tě to bude bavit a jestli mám dát 4-5kaček a nebo 1,80 tak odpověď si najde každej sám. Za hodinu mam +- 100ks .

Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 26 led 2008 12:57

Ono to je na uvážení každýho. Mě Dillon chrlí +- 300 nábojů za hodinu, ale devítky jsem přestal přebíjet, nevystřílím jich tolik aby se mě vyplatilo přestavovat lis na jinou ráži (spíš jsem línej). Takže už přebíjím jen 40 SW, kterých vystřílím mraky.
Odpovědět