Alfa Defender 9mmL v praxi

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
ramires

Příspěvek od ramires » 27 led 2008 15:02

To ,že mají ocelové nábojnice vliv na životnost a funkčnost zbraně je pěkný blábol,nábojnice jsou povrchově ošetřené(pomosazené,poměděné,niklované)zbrani je to úplně jedno, jedině u nábojnic lakovaných(černé) může dojít při malé toleranci nábojové komory(těsnější)k nalepení nábojnice,vlivem tepla na lak, ale stačí tyto náboje před použitím "protřepat" v mastném hadru :wink: a je to ok,.Kvalitní zbraň sežere všecko, jen "G"čkam to dělá problém :lol:

In vino veritas...
predator

Příspěvek od predator » 27 led 2008 15:39

Moje číza sežere všechno be zproblému.
Gloky jsou asi rozmlsaný... :lol:
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 27 led 2008 17:05

moje zkusenost je ze ocel. nabojnice sou naprd- z 50 ran 3 nevytazene- chudak vytahovac...
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 27 led 2008 17:54

já jsem s nima nemněl v GLOCKU ani jeden problém.Ale sere mně že jsem je kreten kupoval bo ted mam nabojnice k hovnu,bo se špatně přebíjej.Ted zkusil jsem udělat z nich jen 3 a víc ani hovno.
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
glock69

Příspěvek od glock69 » 27 led 2008 18:15

K ocelovévým nábojnicím:Je to Váš boj, každý svého štěstí strůjce :lol: :lol:
predator

Příspěvek od predator » 27 led 2008 21:30

Takže myslíte, že na těch řečích, že ocelový hilzny kurvěj vytahovač fakt něco je? Chtělo by to názor někoho, kdo jich vystřílel mraky z jedný pistole aby poreferoval.
Nebo se ozvu do Mythbusters z Discovery channel, ať to prubnou... :lol:
V.I.Čujkov
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 28 led 2008 12:21

predator píše:A o tom, jestli má železná hilzna nějakej negativní vliv na zbraň, dost pochybuju. Alespoň čízy s nima nemaj problém.Jejich jediná nevýhoda je koroze při blbým skladování nebo nošení. Je to prostě munice vyráběna pro rychlý spotřebování, s čímž já nemám problém. :wink:
Ocelovy hilzny jsou dost diskutabilni.
Znam cloveka, co je strilel z G26 a nemohl si je vynachvalit.
Ale znam vic lidi, co jim dost zlobily.
Jde o to, ze ta ocelova hilzna zustane po vystrelu vic roztazena, hur se tedy taha ven. Odnasi to vytahovac. Nepozna se to po stovkach vystrelu, ale po tisicich.
Navic spousta zbrani ma vubec problem to vytahnout.
Na kurzu u AdamaTyce s tim jeden kluk strilel a kazda 3. rana nebyla vytazena, tak je vzal Adam do svyho Shadowa a ejhle - stejnej vysledek - jedna zavada za druhou.

Rezult pro me - nebrat. Radsi za 3.90 Magtechy nez za 3.60 ocelaky. Magtechu uz jsem taky nejakou tu tisicovku vystrilel a vsechno bez problemu.

Nebo prebijet :-)
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 28 led 2008 12:23

ramires píše:To ,že mají ocelové nábojnice vliv na životnost a funkčnost zbraně je pěkný blábol,nábojnice jsou povrchově ošetřené(pomosazené,poměděné,niklované)zbrani je to úplně jedno, jedině u nábojnic lakovaných(černé) může dojít při malé toleranci nábojové komory(těsnější)k nalepení nábojnice,vlivem tepla na lak, ale stačí tyto náboje před použitím "protřepat" v mastném hadru :wink: a je to ok,.Kvalitní zbraň sežere všecko, jen "G"čkam to dělá problém :lol:
Tvemu prispevku budiz oponentem realita :-) A priklady uvedene v predchozim prispevku :-)
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 28 led 2008 12:23

Predator > tim spokojenym strelcem je Provarenec na foru Mujglock (proti predpokladum Ramirese - strili Glockem)
Tech nespokojenych najeds po forech dost :-)
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 28 led 2008 12:41

No já střílel ocelové nábojnice v ráži 9mmMakarov z pistole stěčkin a neměl sem jediný problém,ani lakované se nějak extra neprojevili tak nevím.Chybu bych tuším hledal v konstrukci,některé zbraně fungují (hlavně vojenské) a jiné na to nejsou stavěné. :wink:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Nikdo

Příspěvek od Nikdo » 28 led 2008 13:40

predator píše:Moje číza sežere všechno be zproblému.
Gloky jsou asi rozmlsaný... :lol:
Zrovna Glock mi papá SB RSA bez ploblému. Ale viděl jsem dolovat hilznu z několika čezet, na druhou stranu z několika čz jsem oceláky střílel bez problému, čezeta je vůbec co kus to nenapodobitelný originál :wink:
Viděl jsem surově zaseklý ocelový hilzny v Berettě (pomohla až ocelová tyč a kladivo), s mejma ocelákama mě majitel hnal od své K100 (povídal cosi o ocelové tyči a kladivu).
Jak píšou CMK a glock69 - je to boj každého, co láduje.
predator

Příspěvek od predator » 28 led 2008 16:34

To rozhodně, každopádně dám ruku do ohně za to, že pár krabiček na zkoušku žádné kvalitní zbrani neuškodí...
V.I.Čujkov
ramires

Příspěvek od ramires » 28 led 2008 16:37

Mně je to fuk :twisted: ,co kdo používa a taky ty názory, ja mněl CZ85B a nebyl jedinej problém, z CZ52/9mmL taky žádný problém, mněl sem i pujčenou (dýl)P08 a taky bez problémů, no a tet mám Alfu Defender a té doslova vyhovují :lol: , asi mám stěstí na ok zbraně :wink: ,ale samozřejmně neříkám že to někomu fakt nemaká, co už? :)
In vino veritas...
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 28 led 2008 16:47

Možná jsi měl štěstí na zbraně s vytlučenejma komorama......

Mě CZ taky sežrala všechno a do STI s těsnou komorou musím náboje přebírat.....
predator

Příspěvek od predator » 28 led 2008 18:38

Tak a to je jako pozitivum pro STI ? :lol:
V.I.Čujkov
Odpovědět