Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mně doporučili přímo v prodejně alfaproj nylonové pouzdro od dasty a rovnou jsem ho koupil. Sedí perfektně a stálo přijatelných 310 Kč.kOkOi píše:tak to vypada ze jim to vydani ZP fakt bude trvat ty avizovany dva mesice a jelikoz tady strasite s tim celym brnem a tak tak sem vyslal pro nakupku otca a vypada to ze by mohla byt alfa v patek doma...netusite nekdo jestli pasuje do nejakyho plastovyho pouzdra treba od fobuse?
Jinak ohledně zbrojáku... já si zavolal po měsíci a řekli mi, že už můj zbroják čeká na vydání. Když jsem si ho vyzvedl, tak podle data už byl hotov za 21 dní a to v té době byly vánoce. Oni to akorát uměle prodlužují tím, že nevolají když je hotov, ale co nejpozději. Asi chtějí vypadat důležitě nebo co.
To stejný nákupka. Chtěli nato 3 dny, ale přitom už následující den jim to leželo vyřízený v šanónu a jen čekali až si to vyzvednu.
Ale tak to chodí v Brně na Černovické, jestli spadáš jinam tak nevím, ale třeba to bude podobný.

Ještě jsem zapomněl dodat, že mi bylo přislíbeno, že jakmile zbroják bude, tak mi zavolají. Nezavolali. Navíc mi předtím řekli, že to bude trvat necelý dva měsíce. Takže mám podezření, že kdybych se neozval sám, tak pořád netrpělivě čekám a oni se ozvou tak týden před uplynutím dvou měsíců.
Ale abych je jen nehanil. Zase jsou příjemní, poradí a občas i vtipkují
Ale abych je jen nehanil. Zase jsou příjemní, poradí a občas i vtipkují

-
- Kontaktovat uživatele: