Alfa Defender 9mmL v praxi

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Chipoun

Příspěvek od Chipoun » 21 led 2008 13:16

Zdravím všechny střelce :-). Dneska jsem si byl vyzvednout zbroják a čekám na vyřízení nákupky na defendera. Když jsem ho předložil, tak to paní policistka okomentovala slovy: ,,Nojo, alfa defender. To si teď kupuje celý Brno" :)
Takže ve středu mám povolení a jdu pro něj. Doufám, že mě nezklame. Nicméně protože se moje zkušenosti nebezpečně blíží nule, tak můžu být překvapen jen příjemně :D

PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 21 led 2008 13:32

chipoun- blahopreju k papirum! myslim ze s alfou chybu neudelas, na zacatek urcite ne. jen ze zacatku fakt bacha na bezpecnost nez to dostanes do krve- stale nemuzu zapomenout na chlapika ve vedlejsim palpostu co mi opakovane miril pri rozhovoru na bricho revolverem .357 mag. :!:
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 21 led 2008 13:47

Co si budeme nalhávat,za ty peníze se nedá potkat moc 9 tek.Alternativa je leda Čína nebo něco jetého,popř.stará armáda.Alfa jako první zbraň na občasnou střelbu a poponášení je značka ideál.Až něco odstřílíš tak se jistě rozhodneš co a čím budeš střílet dál,takže není zatím co řešit.Jen si s tím moc nehraj,ať to nevisí parte 8)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Chipoun

Příspěvek od Chipoun » 21 led 2008 15:01

No to já si budu určitě dávat bacha. Nechci hrát hlavní roli v černé kronice ani nestojím o to někoho střelit.
Už se ale na alfu těším :)
4mike

Příspěvek od 4mike » 21 led 2008 15:05

čipoun
http://www.alfa-proj.cz píše: Pistole ALFA Defender ráže 9 mm Luger - sleva 30 % z MOC tj. ušetříte 3 597,- Kč!!!
Vaše akční nákupní cena bude namísto 11 990,- pouhých 8 393,- Kč.
Akce je na základě mimořádného zájmu zákazníků prodloužena o 1 měsíc!
čemu se diví ? :wink:
predator

Příspěvek od predator » 21 led 2008 16:16

Vůbec by tu cenu mohli trvale takhle nechat, těch pistolí se totiž takhle prodá x krát víc než za těch 11 000, takže je to i pro ně výhodné.
Kdyby zlevnili pod devět i Alfa combat, šel bych do toho, i když sem si novou pistoli kupoval teprv před čtrnácti dny. Defendera totiž k ničemu nepotřebuju, páč jednoho kompakta doma mám, full size bych si ale od alfy pořídil, i kdybych si těch devět k měl půjčit. :P
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 21 led 2008 17:01

jo do combata ale ocelového za 9 bych šel taky :D
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
predator

Příspěvek od predator » 21 led 2008 18:31

Jo, to sem zapoměl dodat, ocelovýho, samozřejmě... :wink:
V.I.Čujkov
ramires

Příspěvek od ramires » 22 led 2008 00:58

A to mně zase vyhovuje ten plast(polymer),já si ji vybral právě proto ,že je v plastu, prostě sem chtěl plastovou pistoli ,ne drahou, kompaktní velikost, kvalitní, nejraději klon cz75, a hlavně fungl novou, něco na „blbnutí“ a na combat závody. Ocelové pistole mám,ale tuhle technologii(plast) sem chtěl zkusit, zatím sem plně spokojen i když vím že to není má poslední pistole to byla zatím každá :lol:, pistolí není nikdy dost :wink: Osobně si myslím, že při "normálním"zacházení bude životnost toho plastového rámu stejná jako u toho ocelového, nemá se na něm co pokazit (vedení závěru je praktičtější než u G,pač je vymněnitelné)a pajšl je u obou pistolí stejný :wink:
In vino veritas...
predator

Příspěvek od predator » 22 led 2008 09:36

No je to rozhodně záležitost vkusu. Plastová zbraň funguje stejně dobře jako kovová, jde jen o to, že někdo upřednostňuje nízkou hmotnost plastu (i když mám kámoše, pro kterýho jsou plastový zbraně fetiš, prostě dotyk plastu v něm vzbuzuje příjemné pocity :lol: ), a někdo zase robustnost a hmotnost masivu kovu, protože si třeba myslí, že s tím někdy někoho bude brát po palici...já osobně nevylučuju, že v tomto roce si pořídím recyklát, asi K 100 na mířenku, i když větší zálusk si dělám na CZ 75 Tactical sport...

Na plastu se mi líbí specifický vlastnosti tlumení zpětnýho rázu, to je pádnej argument, proč jít do plastu.
V.I.Čujkov
predator

Příspěvek od predator » 22 led 2008 09:41

Mimochodem, víte někdo, že by se vyráběl plastovej revolver? Mě to příjde jako blbost, ten rám by to nemoh vydržet, ale dnes je všechno možný, tak se ptám... :roll:
V.I.Čujkov
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 22 led 2008 16:10

asi by musel mít ocelovou kostru zalitou do plastu, jinak si to nedokážu představit.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 led 2008 17:34

Jak jsem byl c Brně tak sem se ptal a ta sleva je jen dočasná na ty kusy co mají,tedy do vyprodání zásob a potom za plnou.Tak kdo ji chce neměl by moc váhat.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
ramires

Příspěvek od ramires » 22 led 2008 17:40

Jen tak mimo na tu otázku ohledně plastového revolveru , http://www.ukazto.com/?img=1986805,MP-412.jpg ,Tady píšou:naprosto ojedinělí je revolver MP-412Rex,který Baikal vystavoval poprvé před dvěma lety,původně ovšem v ráži 38 Sp.Letos už byl na náboje 357Mag.Zajímavé je technické řešení zbraně.Ocelová hlaveň a válec jsou ve dvou bodech připevněny k částečně ocelovému tělu,jež je zalito v plastové rukojeti.Na první pohled plastový rám tedy trochu klame,Přesto vzhledem k výkonu náb.357Mag je konstrukce předního čepu a zadního uzamykacího čepu(o průměru menším než 2mm)velmi odvážná.Stěny válce jsou sotva 1mm silné.Na otázku zda to není příliš málo,jeden z techniků J.Dragunov(syn slavného konstruktéra ods.pušky)odpověděl lakonicky:,,U nás máme dobrou ocel!" :lol: , Tož jak je vidět nebude to problém :wink: Střelecká revue 2000/5
In vino veritas...
cmk
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cmk » 23 led 2008 12:24

Cenu takhle nizkou nema cenu drzet dlouho.
Trh tech, co chtej levne koupit se z 90% tak za 3-4 mesice zasyti a pak uz to budou prevazne kupovat jen ti, co chteji prave Alfu. Tech, co ji chteji tak levne uz bude tak malo, ze se zase vyplati dat cenu zpatky, prodat toho 3x min, ale mit 4x vetsi zisk.
Mimochodem - prave proto, ze uz to bude mit spousta lidi za levno, stane se ta zbran docela znamou - takze je to i slusna reklamni akce.
Odpovědět