Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
edelweiss
- Administrator
Příspěvek
od edelweiss » 10 pro 2007 19:06
To- Kubajzz
Zase dáváš jiný význam slovům.Pokud ti dělá problém čtení čti dvakrát!!!Jestliže tam někdo porušil zákon tak je tvojí povinností ze zákona to ohlásit,vůbec nejde o práskání!!!
K provokování:přečti si od začátku jaké kraviny si napsal a dáš mi za pravdu

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
Zapy - Příspěvky:354
Příspěvek
od Zapy » 10 pro 2007 19:11
2 epert: mas pravdu, v tomhle stebou souhlasim, ono se lip v mediich prodava skandal, nez cista skutecnost.. na to si budeme muset hold zvyknout.. Kazdopadne vetsina lidi ktera se o to zacne hloubeji zajimat nakonec od tech ubohejch argumentu upusti, udela si vlastni nazor a prestane nesmyslne rejt.. Bohuzel lidi co by meli zajem do tehle problematiky zabrehnout je velmi malo a proto i nazory na myslivce a podobne jsou vlastne takova jak nam je predkladaji media...
-- Life is pain --
-
epetr2008
Příspěvek
od epetr2008 » 10 pro 2007 19:17
2 Zapy
Máš pravdu, ale zase to v podstatě není problém těch obyčejnejch lidí.
Obyčejnej člověk nemůže do detailu zkoumat problematiku myslivců jeden týden, další týden Čunka, pak tajemnou blondýnu Klauze, pak ....
Mě třeba osobně vadí krytí těch špatnejch - černejch ovcí.
To pak vypadá, že maj máslo na hlavě všichni a navzájem si krejou záda.
Nikdo pak nemá zájem hledat to dobré.
Tady by právě mohla přijít ta drobná změna.
Podle mě by stačilo trošku změnit systém, zbavit se kšeftařů se zvěřinou, blbů co střílej po všem co se hne - zbavit se jich veřejně a trochu slušně se prezentovat. ,,Tyto lidi u nás nechceme, my jsme lidi kteří se starají o les a tato sorta mezi nás nepatří. Přijďte se sami podívat mezi nás"
Trochu lépe se tvářit na skauty a podobné vometáky co blbnou v lese a to třeba i na airsofťáky - říct jim že můžou to svoje blbnutí provozovat tam a tam, ale udělají to a to. A hned bude i hromada mladejch lidí co budou mít o les větší zájem a image Myslivců by se myslím opravdu zlepšila.
Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 10 pro 2007 19:24, celkem upraveno 1 x.
-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 10 pro 2007 19:22
2Edelweiss:
Nemusím číst dvakrát, ani u toho nemusím pohybovat rty, abych pochopil o co vám myslivcům jde.
K provokování nemám co dodat, jenom že jsou to věci, které jsem viděl na vlastní oči (mrkev, hon) a logické závěry (vykrmování zvěře), na které nejste schopni reagovat.
-
Žižkovák Karel
Příspěvek
od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 19:27
PB,
máš naprostou pravdu s tím věčným sporem.
Ale všimni si, že třeba já jsem proti myslivosti jako koníčku neřekl ani slovo. Střílení zvířat mi nijak nevadí, stejně jako mi nevadí zabíjačka.
Jen jsem označil za pokrytectví, když tohle svoje hobby vydávají za "ochranu přírody".
A silně se mi nelíbí, že přitom ohrožují lidi. A viděls ty reakce? Že prý kromě myslivců nemá nikdo v lese co dělat. A dodatek, že by bylo príma, kdyby mě někdo z nich skutečně odprásknul.
Podle těch několika týpků jistě nelze zobecňovat, ostatně mám v blízkém příbuzenstvu hajného (nikoli pouhého myslivce), a jeho názory se od těchle střelců zásadně liší.
-
Příspěvek
od Zapy » 10 pro 2007 19:29
2 epert: Problem lidi je ze nepremejslej a nechaj si tyhle " nejdulezitejsi zpravy ne svete " cpat do hlavy a pak se staci mrknout na novinky.cz a az teprve tam clovek uvidi jak to vypada kdyz slovo predbehne myslenku.. Ja taky nejsem dokonalej a cas od casu placnu nejakou tu pitomost, ale je rozdil chybu uznat a nebo tlachat nesmysle dal..
Jinak co se tyka tech cernejch ovci ja bych byl taky rad aby nebyli ,ale nedokazu si predstavit jak je vyselektovat.. To je nadlidsky ukol..
-- Life is pain --
-
epetr2008
Příspěvek
od epetr2008 » 10 pro 2007 19:29
2 Kubajzz
Na flintu se nahraje, z flinty se střílí.
A jestli my dva žereme maso, tak stejně nějaký zvíře muselo chcípnout.
Tak je nech
Taky tuším, že sem na fórum choděj z myslivců asi hlavně ty slušný co si to v podstatě nezasloužej. Ty je potřeba jen trochu masírovat

(žejo Childtear) aby tam u nich převzali iniciativu a trošku to zlepšili

protože nikdo jinej to nedokáže udělat.
A až to bude dobrý, tak se jim omluvíme a pomůžeme jim sežrat kňoura

-
Žižkovák Karel
Příspěvek
od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 19:32
Epetr2008,
jsem rád, že tady zazněl taky názor inteligentního a tolerantního myslivce (předpokládám totiž, že myslivec jsi).
Ono je taky fakt, že myslivci, které potkávám v lese, jsou dosti přátelští a nekonfliktní lidé. Takže by bylo jistě zkratkovité dělat závěry z těchhle několika internetových kabrňáků.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 19:47, celkem upraveno 1 x.
-
Příspěvek
od Zapy » 10 pro 2007 19:36
2 ŽK: ale ty delas to same, ty tady vsechny oznacis jen za ty spatne strelce s priblblejma nazorama a podobne pritom vubec nevis co vsechno pro myslivost delaj abys tohle vubec mohl rict.. A je to tak jak sem rikal vytahls ty dve nestavnatejsi vety a ty si prezentovat jak to delaj vsichni a pak to vypada tak jak to vypada... nic ve zlym ,ale abys byl nezaujaty a spravedlivy musel bys prezentovat tu diskuzi celou ne vytahnout jen to co se ti hodi...
-- Life is pain --
-
Příspěvek
od Zapy » 10 pro 2007 19:44
Žižkovák Karel píše:
Ono je taky fakt, že myslivci, které potkávám v lese, jsou dosti přátelští a nekonfliktní lidé. Takže by bylo jistě zkratkovité dělat závěry z těchle několika internetových kabrňáků.
A je dobre ze jsi zmenil nazor na vsechny myslivce a ze potkavas v lese ty spravne kteri na tebe nestrileji, takze se uz nemusis bat chodit lesa..
-- Life is pain --
-
Kubajzz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Kubajzz » 10 pro 2007 19:44
No já to vidím prakticky stejně jako Karel z Žižkova.
Střílení mi nevadí, sám doma zabiju co je potřeba od slepice po kozu.
Akorát mě štve jak myslivci tu svoji zábavu vydávají za ochranu přírody, navíc si tu ochranu vyhrazují jenom pro sebe a ostatní lidi by nejlíp vyházeli z lesa.
-
Žižkovák Karel
Příspěvek
od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 19:46
Zapy,
problém je ovšem v tom, že můžeš potkat i ty, co na tebe střílej.
Už jsem to psal dvakrát i s konkrétními případy.
Kolikrát to pro tebe ještě budu muset zopakovat?
-
Žižkovák Karel
Příspěvek
od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 19:49
-
Childeater - Příspěvky:901
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Childeater » 10 pro 2007 19:54
Nikdo nikoho nevyhazuje. Na hrubej pytel, hrubá záplata.
Pokud chcete pánové debatovat konstruktivně, nic proti tomu. Pokud chcete být demagogičtí a hovořit o stotisícovém davu myslivců s nasírací zasvěceností, dostanete okusit vlastní medicíny s tím, že zpruzený myslivec hodí třeba do jednoho pytle vás.
Přečtěte si vaše příspěvky, se kterými jste začínali. Nevím, co jste očekávali že se dozvíte. Kupodivu, s Petrem se nalézt řeč dá, třeba je pozornější čtenář. Karel už vidí rudě, neboť si nedokáže přiznat že konverzuje o něčem čemu zbla nerozumí a Kubajzz si přihřejvá polívčičku.
Už mě to nebaví. Až se budete chtít dozvědět konkrétní věc o myslivosti, ptejte se. Jinak tahle debata nemá smysl.
-
Childeater - Příspěvky:901
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Childeater » 10 pro 2007 19:56
To Žižkovák:
100% interpunkce nemá váhu, zkus něco jinýho. Kdybych si plet shodu podmětu s přísudkem, prosím. Na čárku před vedlejší větou Ti v lidovém fóru zdvihám prostředník.