Myslivec p?i honu post?elil sv?ho kolegu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To- Žižkovák Karel
Jen to řekni naplno tvůj příbuzný je stejně dokonalý jako ty,máte dokonalost geneticky zakódovanou.Škoda jen že nevisíte v kostele.Co čekáš že tě za tvoje kázáni budu oslavovat?Na to nemám trpělivost,není to o myslivosti prostě nesnáším manipulanty s pravdou.
Jen to řekni naplno tvůj příbuzný je stejně dokonalý jako ty,máte dokonalost geneticky zakódovanou.Škoda jen že nevisíte v kostele.Co čekáš že tě za tvoje kázáni budu oslavovat?Na to nemám trpělivost,není to o myslivosti prostě nesnáším manipulanty s pravdou.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Pozorní čtenáři
OK Childeatere,
to byla jen replika na tvoje machrování, že ty přece chyby neděláš. Asi správně tušíš, že jsem tím myslel hlavně Edelweisse a Zapyho, jejichž projev je trochu příliš i na webové forum - prakticky na hranici negramotnosti.
A z jiného soudku - nepozorný čtenář jsi především ty, když označuješ Kubajzze za "přihřejvače polívčičky". Byl jsem to totiž já, kdo vstoupil do debaty tím, že Kubajzzovi přitakal.
A že debatuju o něčem, čemu nerozumím? Zatím tady nikdo neřekl, čemu. Zato tys stačil prokázat, že pořádně neznáš ani lesní zákon. A unikají ti i elementární poznatky z biologie.
to byla jen replika na tvoje machrování, že ty přece chyby neděláš. Asi správně tušíš, že jsem tím myslel hlavně Edelweisse a Zapyho, jejichž projev je trochu příliš i na webové forum - prakticky na hranici negramotnosti.
A z jiného soudku - nepozorný čtenář jsi především ty, když označuješ Kubajzze za "přihřejvače polívčičky". Byl jsem to totiž já, kdo vstoupil do debaty tím, že Kubajzzovi přitakal.
A že debatuju o něčem, čemu nerozumím? Zatím tady nikdo neřekl, čemu. Zato tys stačil prokázat, že pořádně neznáš ani lesní zákon. A unikají ti i elementární poznatky z biologie.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 20:05, celkem upraveno 1 x.
Logické???demagogie a blábol.Kubajzz píše:2Edelweiss:
Nemusím číst dvakrát, ani u toho nemusím pohybovat rty, abych pochopil o co vám myslivcům jde.
K provokování nemám co dodat, jenom že jsou to věci, které jsem viděl na vlastní oči (mrkev, hon) a logické závěry (vykrmování zvěře), na které nejste schopni reagovat.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Dyť to říkám.
Nebo to má být ta reakce?
Nebo to má být ta reakce?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nebezpečí
Podivej moralizujes tady a sam si zacal s pravopisem, coz je jeste smesnejsi.Žižkovák Karel píše:Zapy, to jsou poněkud směšné argumenty.Zapy píše:Podivej podle chovani jednoho zdruzeni nemuzes odsoudit vsechny, to ze se nekde chovaj jako volove neznamena ze se chovaj tak i jinde.. A co se tyka ohrozeni daleko vice te tu ohrozuji jine aspekty nez myslivci.. Je daleko vetsi pravdepodobnost ze ty strazis autem myslivce nez ze te myslivec postreli... Tak hold pokud mas strach tak si 4x do roka odpust v dobe honu chozeni po lese nebud sobeckej a nech taky ostatni aby mohli zrealizovat sve zajmy a konicky (tim nemyslim pouze lov ale myslivost obecne).. myslim si ze 4 dny v roce nejsou tak strasna obet...
Proč sem taháš auta? Mluvíme tady o myslivcích. A sám připouštíš, že jsou nebezpeční, když radíš, abych v době vašeho rojení nechodil do lesa.
-- Life is pain --
Neznalosti
Childeatere,
už to zaznělo.
Jak se zdá, tak skutečně nečteš pořádně.
už to zaznělo.
Jak se zdá, tak skutečně nečteš pořádně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nebezpečí
Zapy,
že někdo nechce bejt zastřelenej, je moralizování????
že někdo nechce bejt zastřelenej, je moralizování????
Zákony
Jen hledej, Childeatere.
Život je příliš krátký, než abych ho trávil nekonečným opakováním již vyřčeného.
Život je příliš krátký, než abych ho trávil nekonečným opakováním již vyřčeného.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 20:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
To- Žižkovák Karel
Už jsem ti to řekl,máš li pocit že jsi byl ohrožen,že někdo porušil obecně závazné pravidla pro manipulaci se zbraní.Tak je jen na tobě chtít to vyřešit,nezlob se ale tohle si buď řešit nechtěl nebo jsi byl líný.Za to tu budeme donekonečna poslouchat tvé nářky jak jsi byl ohrožen?Ne sebelítost a z toho plynoucí zášť ti kašlu,máš stejnou možnost to řešit jako každý z nás.
Už jsem ti to řekl,máš li pocit že jsi byl ohrožen,že někdo porušil obecně závazné pravidla pro manipulaci se zbraní.Tak je jen na tobě chtít to vyřešit,nezlob se ale tohle si buď řešit nechtěl nebo jsi byl líný.Za to tu budeme donekonečna poslouchat tvé nářky jak jsi byl ohrožen?Ne sebelítost a z toho plynoucí zášť ti kašlu,máš stejnou možnost to řešit jako každý z nás.
Child v koncích
Ano.
"To mi stačí", "je mi to jasné"... to se tak píše, když jsi totálně v koncích.
Čímž taky končím, jdu dělat něco smysluplnějšího - a vám myslivcům přeju pěknou honitbu
"To mi stačí", "je mi to jasné"... to se tak píše, když jsi totálně v koncích.
Čímž taky končím, jdu dělat něco smysluplnějšího - a vám myslivcům přeju pěknou honitbu