Myslivec p?i honu post?elil sv?ho kolegu

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 20:00

To- Žižkovák Karel
Jen to řekni naplno tvůj příbuzný je stejně dokonalý jako ty,máte dokonalost geneticky zakódovanou.Škoda jen že nevisíte v kostele.Co čekáš že tě za tvoje kázáni budu oslavovat?Na to nemám trpělivost,není to o myslivosti prostě nesnáším manipulanty s pravdou.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Žižkovák Karel

Pozorní čtenáři

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 20:04

OK Childeatere,
to byla jen replika na tvoje machrování, že ty přece chyby neděláš. Asi správně tušíš, že jsem tím myslel hlavně Edelweisse a Zapyho, jejichž projev je trochu příliš i na webové forum - prakticky na hranici negramotnosti.

A z jiného soudku - nepozorný čtenář jsi především ty, když označuješ Kubajzze za "přihřejvače polívčičky". Byl jsem to totiž já, kdo vstoupil do debaty tím, že Kubajzzovi přitakal.

A že debatuju o něčem, čemu nerozumím? Zatím tady nikdo neřekl, čemu. Zato tys stačil prokázat, že pořádně neznáš ani lesní zákon. A unikají ti i elementární poznatky z biologie.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 20:05, celkem upraveno 1 x.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 20:05

Kubajzz píše:2Edelweiss:
Nemusím číst dvakrát, ani u toho nemusím pohybovat rty, abych pochopil o co vám myslivcům jde.
K provokování nemám co dodat, jenom že jsou to věci, které jsem viděl na vlastní oči (mrkev, hon) a logické závěry (vykrmování zvěře), na které nejste schopni reagovat.
Logické???demagogie a blábol. :wink:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 10 pro 2007 20:07

Dyť to říkám.
Nebo to má být ta reakce?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 20:10

Řekni mi, v čem jsem prokázal elementární neznalost biologie, prosím.

Právě tak, proč neznám lesní zákon?

To, že problematice nerozumíš je bohužel zcela jasné. Ovšem jenom tomu, kdo o tom má trochu šajn...:D
Zapy

Re: Nebezpečí

Příspěvek od Zapy » 10 pro 2007 20:12

Žižkovák Karel píše:
Zapy píše:Podivej podle chovani jednoho zdruzeni nemuzes odsoudit vsechny, to ze se nekde chovaj jako volove neznamena ze se chovaj tak i jinde.. A co se tyka ohrozeni daleko vice te tu ohrozuji jine aspekty nez myslivci.. Je daleko vetsi pravdepodobnost ze ty strazis autem myslivce nez ze te myslivec postreli... Tak hold pokud mas strach tak si 4x do roka odpust v dobe honu chozeni po lese nebud sobeckej a nech taky ostatni aby mohli zrealizovat sve zajmy a konicky (tim nemyslim pouze lov ale myslivost obecne).. myslim si ze 4 dny v roce nejsou tak strasna obet...
Zapy, to jsou poněkud směšné argumenty.
Proč sem taháš auta? Mluvíme tady o myslivcích. A sám připouštíš, že jsou nebezpeční, když radíš, abych v době vašeho rojení nechodil do lesa.
Podivej moralizujes tady a sam si zacal s pravopisem, coz je jeste smesnejsi.
-- Life is pain --
Žižkovák Karel

Neznalosti

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 20:12

Childeatere,
už to zaznělo.
Jak se zdá, tak skutečně nečteš pořádně.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 20:13

To- Kubajzz
Blábol je tvoje vize logiky,je to jen a jen tvoje pravda,silně odtržená od reality.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 20:16

Nicméně, protože to nemohu najít, rád bych Tě poprosil, zdali mi můžeš ocitovat co jsem řekl v přímém rozporu se zákony, nebo se elementárními základy biologie.
Žižkovák Karel

Re: Nebezpečí

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 20:18

Zapy,
že někdo nechce bejt zastřelenej, je moralizování????
Žižkovák Karel

Zákony

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 20:20

Jen hledej, Childeatere.
Život je příliš krátký, než abych ho trávil nekonečným opakováním již vyřčeného.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 20:21, celkem upraveno 1 x.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 20:21

:D:D:D:D

To mi stačí.
Zapy

Příspěvek od Zapy » 10 pro 2007 20:22

Mozna ze sem se nevyadril spravne, chtel sem rict ze si zacal pouzivat stejne smesne argumenty.. Kazdopadne tedka ti dal childeater moznost abys dokazal ze ty mas pravdu a my plkame nesmysly, tak sem na tebe zvedavej...
-- Life is pain --
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 20:23

To- Žižkovák Karel
Už jsem ti to řekl,máš li pocit že jsi byl ohrožen,že někdo porušil obecně závazné pravidla pro manipulaci se zbraní.Tak je jen na tobě chtít to vyřešit,nezlob se ale tohle si buď řešit nechtěl nebo jsi byl líný.Za to tu budeme donekonečna poslouchat tvé nářky jak jsi byl ohrožen?Ne sebelítost a z toho plynoucí zášť ti kašlu,máš stejnou možnost to řešit jako každý z nás.
Žižkovák Karel

Child v koncích

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 20:24

Ano.

"To mi stačí", "je mi to jasné"... to se tak píše, když jsi totálně v koncích.

Čímž taky končím, jdu dělat něco smysluplnějšího - a vám myslivcům přeju pěknou honitbu :D
Odpovědět