Myslivec p?i honu post?elil sv?ho kolegu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To- Žižkovák Karel
Je plno sdružení co jsou postaveny z vlastníků ne jen z nájemců,no a i ti mohou chtít hájit své zájmy a tedy i majetek před poškozením.Je otázka času kdy to bude u nás jako jinde.
Je plno sdružení co jsou postaveny z vlastníků ne jen z nájemců,no a i ti mohou chtít hájit své zájmy a tedy i majetek před poškozením.Je otázka času kdy to bude u nás jako jinde.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Vstup do lesa
Edelweissi,
jak si to konkrétně představuješ? Ochrana před poškozením bude znamenat, že tam budou moct jenom lakatoše a šílení střelci? A turisti a čundráci nikoli?
To bys ovšem nejdřív musel změnit lesní zákon.
jak si to konkrétně představuješ? Ochrana před poškozením bude znamenat, že tam budou moct jenom lakatoše a šílení střelci? A turisti a čundráci nikoli?
To bys ovšem nejdřív musel změnit lesní zákon.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdepak, řekni mi, kde jsem pravil, že mám právo Tě vyhánět? ...
Ber to jako pohled z druhé strany. Teď si vezmi, kdo je populárnější v očích vlastníka pozemků a lesů. Ty, turista, který v lese bude zřejmě dělat svinčík?
Nebo já, který se zavazuji k úhradě škod způsobených zvěří a k miliardě dalších povinností a platím tučné nájemné?
Jinak, abych Tě uvedl do reality, orgán státní správy lesů je každej hajnej.
Zbytek lesů je v soukromém vlastnictví.
Po telefonátu je u mě do deseti minut a arogantního turistu Karla vykáže z lesa.
Pokud si stěžuješ na aroganci, přečti si svoje příspěvky od začátku, moudrý studente internetových zákonů...

Ber to jako pohled z druhé strany. Teď si vezmi, kdo je populárnější v očích vlastníka pozemků a lesů. Ty, turista, který v lese bude zřejmě dělat svinčík?
Nebo já, který se zavazuji k úhradě škod způsobených zvěří a k miliardě dalších povinností a platím tučné nájemné?
Jinak, abych Tě uvedl do reality, orgán státní správy lesů je každej hajnej.
Zbytek lesů je v soukromém vlastnictví.
Po telefonátu je u mě do deseti minut a arogantního turistu Karla vykáže z lesa.
Pokud si stěžuješ na aroganci, přečti si svoje příspěvky od začátku, moudrý studente internetových zákonů...

Inteligence a vzdělání
Mimochodem,
dovolte mi poznámku pod čarou:
Nemohl jsem si nevšimnout, jak velmi špatně ovládáte pravopis. Jasně, že se z toho nestřílí, nejsme na základní škole, nicméně do jisté míry to o lecčems vypovídá.
Nemohl jsem si nevšimnout, jak velmi špatně ovládáte pravopis. Jasně, že se z toho nestřílí, nejsme na základní škole, nicméně do jisté míry to o lecčems vypovídá.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 19:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Svinčík
Childeatere,
kde jsi vzal, že dělám v lese svinčík?
Zdaleka největší svinčík dělají v lese dřevaři (tím nemyslím jen rýhy od lakatošů, ale hromady plechovek od obědů, piksly od oleje apod).
A žádný turista nezajede až pod posed autem, jako to dělají myslivci.
Zdaleka největší svinčík dělají v lese dřevaři (tím nemyslím jen rýhy od lakatošů, ale hromady plechovek od obědů, piksly od oleje apod).
2 ŽK: Podivej u nas to funguje, nikdo si nestezuje, vsichni informovany sou a jeste se nestal zadnej pruser ze by se strilelo proti nahodnym lidem.. Nevim jak to funguje u vas v Praze ,ale nam to na vesnici to plne vyhovuje, na vesnici maj lidi proste k prirode bliz.. Ja neslysim nadavat nikoho jinyho nez panelakovy ochrance prirody co prirodu znaj jenom z obrazku.Hold jinej kraj jinej mrav..
-- Life is pain --
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hony
Netuším jak jsi došel k tomu, že co vlastní město je veřejné...Žižkovák Karel píše:Ne Zapy,
to vy, myslivci, musíte udělat všechno pro to, abyste nikoho neohrožovali.
A jak jsem ti doložil, neděláte to. Pro Childeatera - ta zmiňovaná Šárka je ve vlastnictví hlavního města - tedy mého města. Přesto tam pobíhají nebezpeční magoři z brokovnicema.

Karle, Karle...
Re: Svinčík
Hele neuraz se ale,prestan cist novinky.cz a poslouchat vypraveni sousedek a vyraz do lesa at vis jak to tam chodi...Žižkovák Karel píše: A žádný turista nezajede až pod posed autem, jako to dělají myslivci.
-- Life is pain --
To- Žižkovák Karel
Nesleduješ situaci,stejně jako někteří majitelé půdy nechtějí provozování myslivost na svých pozemcích.Nemusí chtít majitelé provozující myslivost na svých pozemcích cyklo trasy a turisty,tohle vyřeší jeden zákon který díky takovým jako jsi ty nějaký tupec navrhne a schválí.Snad se to povede a až to bude v účinnosti bude to moje kanada co nakope tvou prdel z mého pozemku.
Zatím jen těžíš z nedokonalosti zákona jež ti dovoluje parazitovat na cizím majetku,zakládat skládky a ničit co tě napadne.
Nesleduješ situaci,stejně jako někteří majitelé půdy nechtějí provozování myslivost na svých pozemcích.Nemusí chtít majitelé provozující myslivost na svých pozemcích cyklo trasy a turisty,tohle vyřeší jeden zákon který díky takovým jako jsi ty nějaký tupec navrhne a schválí.Snad se to povede a až to bude v účinnosti bude to moje kanada co nakope tvou prdel z mého pozemku.
Zatím jen těžíš z nedokonalosti zákona jež ti dovoluje parazitovat na cizím majetku,zakládat skládky a ničit co tě napadne.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
střelba
Zapy,
u vás možná. Ale já jsem ti popsal hned dva případy, kdy myslivci stříleli přímo proti mně.
u vás možná. Ale já jsem ti popsal hned dva případy, kdy myslivci stříleli přímo proti mně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svinčík
Jistě děláš v lese svinčík. To ví každej. Právě tak, jako myslivci snižují stavy šelem a udržují stavy zvěře uměle vysoko.Žižkovák Karel píše:Childeatere,
Pokud chceš debatovat dál, projdeš působivou osobní katarzí, varuji Tě.
No comment. S takovými, jako jsi ty, je jakákoli debata zbytečná.edelweiss píše:Snad se to povede a až to bude v účinnosti bude to moje kanada co nakope tvou prdel z mého pozemku.
Re: Inteligence a vzdělání
Trapný pokus mít navrch,očividně ti dochází argumenty.Takže kvůli zeleným ponožkám budeme nervově labilní a budeme trpět řídnutím kostí???Jsi skutečný ubožák.Žižkovák Karel píše:Mimochodem,
Nemohl jsem si nevšimnout, jak velmi špatně ovládáte pravopis. Jasně že se z toho nestřílí, nejsme na základní škole, nicméně do jisté míry to o lecčems vypovídá.