Myslivec p?i honu post?elil sv?ho kolegu

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 18:15

To- Žižkovák Karel
Je plno sdružení co jsou postaveny z vlastníků ne jen z nájemců,no a i ti mohou chtít hájit své zájmy a tedy i majetek před poškozením.Je otázka času kdy to bude u nás jako jinde.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Žižkovák Karel

Vstup do lesa

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 18:19

Edelweissi,
jak si to konkrétně představuješ? Ochrana před poškozením bude znamenat, že tam budou moct jenom lakatoše a šílení střelci? A turisti a čundráci nikoli?

To bys ovšem nejdřív musel změnit lesní zákon.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 18:20

Ale kdepak, řekni mi, kde jsem pravil, že mám právo Tě vyhánět? ...:D

Ber to jako pohled z druhé strany. Teď si vezmi, kdo je populárnější v očích vlastníka pozemků a lesů. Ty, turista, který v lese bude zřejmě dělat svinčík?
Nebo já, který se zavazuji k úhradě škod způsobených zvěří a k miliardě dalších povinností a platím tučné nájemné?
Jinak, abych Tě uvedl do reality, orgán státní správy lesů je každej hajnej.

Zbytek lesů je v soukromém vlastnictví.

Po telefonátu je u mě do deseti minut a arogantního turistu Karla vykáže z lesa.

Pokud si stěžuješ na aroganci, přečti si svoje příspěvky od začátku, moudrý studente internetových zákonů...:D
Žižkovák Karel

Inteligence a vzdělání

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 18:21

Mimochodem,
dovolte mi poznámku pod čarou:

Nemohl jsem si nevšimnout, jak velmi špatně ovládáte pravopis. Jasně, že se z toho nestřílí, nejsme na základní škole, nicméně do jisté míry to o lecčems vypovídá.
Naposledy upravil(a) Žižkovák Karel dne 10 pro 2007 19:48, celkem upraveno 1 x.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 18:23

Prosím tě, podle čeho jsi usoudil že jsem slabej v pravopisu? ...:D
Žižkovák Karel

Svinčík

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 18:24

Childeatere,
kde jsi vzal, že dělám v lese svinčík?

Zdaleka největší svinčík dělají v lese dřevaři (tím nemyslím jen rýhy od lakatošů, ale hromady plechovek od obědů, piksly od oleje apod).

A žádný turista nezajede až pod posed autem, jako to dělají myslivci.
Zapy

Příspěvek od Zapy » 10 pro 2007 18:24

2 ŽK: Podivej u nas to funguje, nikdo si nestezuje, vsichni informovany sou a jeste se nestal zadnej pruser ze by se strilelo proti nahodnym lidem.. Nevim jak to funguje u vas v Praze ,ale nam to na vesnici to plne vyhovuje, na vesnici maj lidi proste k prirode bliz.. Ja neslysim nadavat nikoho jinyho nez panelakovy ochrance prirody co prirodu znaj jenom z obrazku.Hold jinej kraj jinej mrav..
-- Life is pain --
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Re: Hony

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 18:25

Žižkovák Karel píše:Ne Zapy,
to vy, myslivci, musíte udělat všechno pro to, abyste nikoho neohrožovali.

A jak jsem ti doložil, neděláte to. Pro Childeatera - ta zmiňovaná Šárka je ve vlastnictví hlavního města - tedy mého města. Přesto tam pobíhají nebezpeční magoři z brokovnicema.
Netuším jak jsi došel k tomu, že co vlastní město je veřejné...:D:D

Karle, Karle...
Zapy

Re: Svinčík

Příspěvek od Zapy » 10 pro 2007 18:28

Žižkovák Karel píše: A žádný turista nezajede až pod posed autem, jako to dělají myslivci.
Hele neuraz se ale,prestan cist novinky.cz a poslouchat vypraveni sousedek a vyraz do lesa at vis jak to tam chodi...
-- Life is pain --
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 18:28

To- Žižkovák Karel
Nesleduješ situaci,stejně jako někteří majitelé půdy nechtějí provozování myslivost na svých pozemcích.Nemusí chtít majitelé provozující myslivost na svých pozemcích cyklo trasy a turisty,tohle vyřeší jeden zákon který díky takovým jako jsi ty nějaký tupec navrhne a schválí.Snad se to povede a až to bude v účinnosti bude to moje kanada co nakope tvou prdel z mého pozemku.
Zatím jen těžíš z nedokonalosti zákona jež ti dovoluje parazitovat na cizím majetku,zakládat skládky a ničit co tě napadne.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Žižkovák Karel

střelba

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 18:28

Zapy,
u vás možná. Ale já jsem ti popsal hned dva případy, kdy myslivci stříleli přímo proti mně.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Re: Svinčík

Příspěvek od Childeater » 10 pro 2007 18:30

Žižkovák Karel píše:Childeatere,
kde jsi vzal, že dělám v lese svinčík?

Zdaleka největší svinčík dělají v lese dřevaři (tím nemyslím jen rýhy od lakatošů, ale hromady plechovek od obědů, piksly od oleje apod).

A žádný turista nezajede až pod posed autem, jako to dělají myslivci.
Jistě děláš v lese svinčík. To ví každej. Právě tak, jako myslivci snižují stavy šelem a udržují stavy zvěře uměle vysoko.

Pokud chceš debatovat dál, projdeš působivou osobní katarzí, varuji Tě.
Žižkovák Karel

Příspěvek od Žižkovák Karel » 10 pro 2007 18:30

edelweiss píše:Snad se to povede a až to bude v účinnosti bude to moje kanada co nakope tvou prdel z mého pozemku.
Zatím jen těžíš z nedokonalosti zákona jež ti dovoluje parazitovat na cizím majetku,zakládat skládky a ničit co tě napadne.
No comment. S takovými, jako jsi ty, je jakákoli debata zbytečná.
edelweiss
Administrator

Re: Inteligence a vzdělání

Příspěvek od edelweiss » 10 pro 2007 18:32

Žižkovák Karel píše:Mimochodem,
dovolte mi poznámku pod čarou:

Nemohl jsem si nevšimnout, jak velmi špatně ovládáte pravopis. Jasně že se z toho nestřílí, nejsme na základní škole, nicméně do jisté míry to o lecčems vypovídá.
Trapný pokus mít navrch,očividně ti dochází argumenty.Takže kvůli zeleným ponožkám budeme nervově labilní a budeme trpět řídnutím kostí???Jsi skutečný ubožák.
Zapy

Příspěvek od Zapy » 10 pro 2007 18:34

2 edelweiss: nediv se sme v presile :D

jinak mas pravdu a tyhle argumenty nejsou nic novyho, porad jedno a to samy dokola.. Az nekdo prijde s necim konstruktivnejsim pak mozna to bude zajimavejsi...
-- Life is pain --
Odpovědět