Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
Smilo

Příspěvek od Smilo » 02 lis 2007 12:39

PB píše:pechi- ja si nemuzu pomoct ale zrejme budes zaostaly jedinec. pokusim se naposled: je tu jiste vlakno o odstrelu skudcu. nez ho rozkliknu tak se zamyslim co tam asi muze byt- napadne me ze to asi budou zabity potkani atd. tet si polozim otazky: zajima me to? mam cim prispet? nebude me to pohorsovat? pokud na kteroukoli otazku odpovim ne tak tam proste nelezu to je snad jasne. dale k tomu ze tu nejsem sam- ano to vim proto ctim pravidla fora ve smyslu ze davam "zavadne" fotografie do prislusneho vakna aby to prave nikoho nepohorsovalo protoze predpokladam ze je kazdej dost inteligentni na to aby si uvedomil vyse psane. zrejme budes taky slusnej egoista protoze se tu porad snazis neco zakazovat a mazat podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi. opakuju nejsi tu sam tak se podle toho chovej! ja take vim ze tu nejsem sam tak prave proto nevylepuju tyto fotky vsude bez rozmyslu ale pouze tam kam patri a maji sve misto a samozrejme nikoho neotravuju tim ze bych mu rusil jeho praci a zaliby. pokud ti toto nestaci tak je to uz s tebou hodne zly. vracet se k tomu uz nebudu
Ale ty to máš také pěkně pomotané.Název topicu je:"Odstřel škůdců(krysy, myši, potkani)
No a teď mi ukaž zmínku o těch fotografiích.Děkuji.Jak sem řekl,téma vítám,čtu ho.Že bych ale musel vidět líznutý myši střelou,tak to třeba ne.Nechť tam dá autor link na obrázek a potom nastupuje ta demokracie,zda kliknout a podívat se a nebo neklikat a čerpat pouze teorii.Tím že někdo řekne nelez sem,jednoduše diskriminuje-znevýhodňuje skupinu.Byla by hloupost o tom hlasovat,i když si myslím,že fotky by prohrály.

ppeettrr

Příspěvek od ppeettrr » 02 lis 2007 13:21

Jdu se zastat lovců - jediný, kde je zmínka o fotografiích v názvu tématu je - Pro milovníky fotografie, takže pro všechny lovce, dávejte rozšvíkaný krysy tam :D

a pro stálý oponisty - založe si téma - "Hádáme se a prudíme" a pište si tam, je to neuvěřitelný, co se tu řeší za ....
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 02 lis 2007 13:55

Tak to je svatá pravda!!!
DEFENCE

Příspěvek od DEFENCE » 02 lis 2007 14:20

Smilo píše: Ale ty to máš také pěkně pomotané.Název topicu je:"Odstřel škůdců(krysy, myši, potkani)
No a teď mi ukaž zmínku o těch fotografiích.Děkuji.
ty to mas pekne pomotane. fotky odstrelenych skodcov snad patria to topicu "Odstřel škůdců(krysy, myši, potkani).
kde je v nazve napisane BEZ NECHUTNYCH FOTOGRAFII ?
co nieje zakazane je povolene.
Cherubín

Příspěvek od Cherubín » 02 lis 2007 15:08

Také mi lezou krkem fotografie mletého masa hlodavců i jiných zvířat (vč. člověka). Je to podle mě úchylka, vystavovat fotky na tomto fóru i jinde a kazit image ostaních uživatelů zbraní. Souhlasím s tím, aby postižení jedinci vyjadřovali své názory popisem jak, kdy, proč, za kolik a pak foto zaslali na vyžádání přes SZ, nebo použili html odkaz, pro ukojení nízkých pudů stejně postižených "takystřelců". V tom mezi námi rozpor není a doufám, že u většiny rozumných lidí je to zrovna tak.
Není pro mě problém střelit myš, potkana apod., pokud ohrožuje mě, moje blízké, nebo někoho jiného, můj, nebo něčí majtek, pak ho se šmejda hygienicky zbavím (většinou spálím). Že bych ale musel vysedávat u díry a s jiskrou v oku čekat až cíl vyleze a koupí to, jen proto, abych se mohl pochlubit, jakej jsem borec, to je holt úchylka, která mi chybí. V tomto už jsou některé fotografie upraveny, takže je vše téměř OK.
Vržený nůž, střelu ani slovo nezastavíš.
pechi

Příspěvek od pechi » 02 lis 2007 15:22

PB: Tak Ti nevím kdo z nás je víc zaostalej :) Jak napsal Smilo, a myslím že dost výstižně, v názvu threadu není ani zmínka o tom, že by se sem snad měly lepit fotky myší bez hlavy. Tenhle thread má sloužit k vyměňování zkušeností s odstřelem těch potvor, tipů a diskutování o technice, vhodném střelivu apod. To co se z toho tady ale vyvinulo, je galerie humusoidních fotek, která musí vadit každému normálnímu člověku. Já jsem o sobě nikdy netvrdil že jsem humanista, pacifista nebo podobný extrém, krysu večer na dvorku taky picnu, když vidím že šmejdí kolem králíků a ne a ne se chytit do nalíčené pasti. Ale abych ji pak fotil, a dával ji někam na net, to bych si připadal přinejmenším jako úchyl... Do tohoto vlákna jsem vešel stejně jako do ostatních, jednak proto že pročítám všechno, a taky proto že mě to zajímalo, chtěl jsem načerpat nějaké poznatky, nebo zkušenosti. Ale tohle prostě budí dojem panoptika pro ty, co se vyžívají v trápení zvířátek, protože ty fotky se staly hlavním tahákem tohoto vlákna. Pochop konečně, že přece jen to tady čte široká veřejnost, a někteří nechápou o co jde, tak jako my co sem chodíme celkem pravidelně. Já už se fakt nechci hádat, nemám na to už sílu ani náladu :) Jak je vidět, zdejší vedení to řeší technikou mrtvej brouk, takže bych to nechal koňovi, ten má větší hlavu... :? A není nutný se navzájem urážet, ne...? :roll:
DEFENCE

Příspěvek od DEFENCE » 02 lis 2007 15:25

s tymi kecami o uchylke a nizkymi pudami mozes ist vies kde....

normalne na takych ludi ako ty kaslem ale zacalo mi vadit ked zaplnili toto zaujimave vlakno 3 stranami plnych kecou a dosiahli cenzuru fotiek.
Smilo

Příspěvek od Smilo » 02 lis 2007 15:30

DEFENCE píše:
Smilo píše: Ale ty to máš také pěkně pomotané.Název topicu je:"Odstřel škůdců(krysy, myši, potkani)
No a teď mi ukaž zmínku o těch fotografiích.Děkuji.
ty to mas pekne pomotane. fotky odstrelenych skodcov snad patria to topicu "Odstřel škůdců(krysy, myši, potkani).
kde je v nazve napisane BEZ NECHUTNYCH FOTOGRAFII ?
co nieje zakazane je povolene.
Jasně, o tom zákazu jsem se již zmiňoval... Můžeš dát do placu, jak jsi vodprásknul myš foťákem?! A když už, tak bych ty fotky vodstřelenejch zvířat dal do topicu Služební pistole, nebo kliďánko i jiného. Taky se tu může vlastně někdo zeptat, jak se vaří hovězí guláš. Bo toto forum bude mít v každém topicu střelnou zbraň. :mrgreen:
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 02 lis 2007 15:35

Sakra tohle mě fakt nebaví k čemu pak tenhle thread je?Když cenzurujete fotky já bych to nechal každýho je to věc!Nemají sem chodit ty co na to nemají žaludek!Potkani se přece smí lovit ne?A když se rychle usmrtí tak nevidím problém a už se přestanme hádat!Už to neřešte!Admini něco vymyslí.Ty fotky neschazují ostatní střelce to vy se tady schazujete že se tady hádáte jak malý děcka!Klidně si mě ted podejte ale už mě to fakt nebaví přišel jsem sem proto že se chci podávat jak ostatní loví atd. a ne jak se tady hádaj!! :twisted: :twisted:
Smilo

Příspěvek od Smilo » 02 lis 2007 15:46

Jasně, klídek. Seženu nějakej prima recept na bobika. A sem tu chvilku, tak musím držet klapačku...
ppeettrr

Příspěvek od ppeettrr » 02 lis 2007 15:51

:D už se musim jen smát . Co takhle založit tema jako je "Rozplacy diabolek" tak tema "Rozplacy potkanů" a stejně se najde nějakej prudér, kterej vidí jasnej název, vleze tam a bude prudit. Prudérům 3x ZDAR.
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 02 lis 2007 15:56

To je ale dobrej nápad! :lol: No jo holt je vždycky někdo kdo to bude kazit já teda soucítím se všema lidma co loví potkany na to tenhle thread je tak nevím co řešit! :wink:
ppeettrr

Příspěvek od ppeettrr » 02 lis 2007 16:41

Jsem zvědavej, kdo to zas vezme vážně a začne mě kamenovat :D Ale prostě jednání některých mi mozek nebere. Přece když jdu po chodníku a na zemi je hovno a nechci do něj šlápnout, tak do něj nešlapu, ne.
Smilo

Příspěvek od Smilo » 02 lis 2007 16:50

ppeettrr píše:Jsem zvědavej, kdo to zas vezme vážně a začne mě kamenovat :D Ale prostě jednání některých mi mozek nebere. Přece když jdu po chodníku a na zemi je hovno a nechci do něj šlápnout, tak do něj nešlapu, ne.
Patrně máš slabší mozeček :mrgreen:
Dobře říkáš o tom hovínku. Když ho vidíš a nechceš do něj šlápnout. Tak že to je to samý, jako někdo si chce teorii přečíst, ale fotky vidět nemusí. A právě má právo volby si ten případný odkaz rozkliknout,ne?! Přesně tak je to s tím tvým hovínkem. Máš pravdu, souhlasím celou dobu. :mrgreen:
ppeettrr

Příspěvek od ppeettrr » 02 lis 2007 16:54

Doufam že všichni vidíte, že to beru s velkou srandou , nereaguju ani tak na krysy atd, ale na to, kvůli čemu do sebe tady lidi šijou... :D
Zamčeno