Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
mne sa tie fotky pacia...potesi ma ked vidim dobre zasahy a opis priebehu lovu.a sam velmi rad ciham na hlodavce.
proste to bavi len urcity okruh ludi (napokon tak ako vsetko ostatne) a nieje spravne ked sa ti, co ich to nebavi ,alebo si iba oni myslia ze to nieje spravne navazaju do tych co ich to bavi...(aj mna)
clovek je od prirody (aj) predator a toto je vec cisto o instinktoch...u niekoho prevladaju viac,u niekoho menej a u niekoho vobec...
a ti co sa u nich tieto instinkty tak extremne neprejavuju by sa nemali do nas "predatorov"
navazat...
a komu sa to nepaci nech nenavstevuju toto vlakno...vyhneme sa tym zbytocnym konfrontaciam ktore aj tak nikam nevedu...
proste to bavi len urcity okruh ludi (napokon tak ako vsetko ostatne) a nieje spravne ked sa ti, co ich to nebavi ,alebo si iba oni myslia ze to nieje spravne navazaju do tych co ich to bavi...(aj mna)
clovek je od prirody (aj) predator a toto je vec cisto o instinktoch...u niekoho prevladaju viac,u niekoho menej a u niekoho vobec...
a ti co sa u nich tieto instinkty tak extremne neprejavuju by sa nemali do nas "predatorov"

a komu sa to nepaci nech nenavstevuju toto vlakno...vyhneme sa tym zbytocnym konfrontaciam ktore aj tak nikam nevedu...

Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
Smilo.. až tak mě to žily netrhá, ale rád bych zůstal členem tohoto fóra a nejsu zvědavý, abych se tady o sobě dozvídal, že su puberťák, duševně chorý atd. Tak jak píše Lovec,PB (a někteří jiní) i já si myslim, že ti co je toto téma nezajímá, tak by sem neměli chodit vůbec. Téma je jasné, tak co čekají....
-
cuss chlapy, jsem tu novej, tak jsem hodim hned svuj první příspěvek: Prvně jsem lovil škůdce v dílně ( cca 10 myší) společně s kocourem ( já jí zastřelil kocour jí sežral
takže to nebylo nazmar) vzduchovkou Lov 21 ( na cca 3 metry nejni problem, jen kdyby ty myšky neběhaly...), nic méně co výstřel, to trefa... Samozřejmě myši se vyhubí a střílet do terče mě omrzelo... Tak jsme si s otcem koupili Gamo Hunter 440 (.177) a už to bylo o něčem jiném, trefit na 25 metrů krabičku od sirek nebyl problém, ale to je vedlejší, podstatné je že jsme se ze sousedem holubářem dohodli o odstřelu hrdliček ( pokud někdo bydlí na vesnici tak ví o čem mluvím - přemnožená havěť co všude s*re). Ty hrdličky přenášeji různé nemoci a ujídají těm holubům. Hrdličky neměli samozřejmě sebemenší šanci a to většinou posedávaly na cca 30 metrů vzdálenym stromě cca 8m vysokym. Skoušeli jsme i optiku, ale ta se nám moc neosvědčila ( po čase se uvolnila a když míříte na pokažde jinou vzdálenost je těžké odhadnout kam mířit). Nic méně takové hubení dává člověku pocit lovce, i když jím ve skutečnosti opravdu moc není. ( jinak hrdličky většinou skončily v kočičim žalutku
)

Romane,to si o tobě rozhodně nemyslím a ani to není na vyloučení z fora,bo to není zakázaný.A toto téma mne zajímá a proto sem lezu.Jen ty fotky buděj divný pocit,připadám si jako na ogrišcom.Opravdu bych zasílal na požádání.Naopak bych uvítal zkušenosti z lovu,které největší zvíře bylo uloveno vzduchovkou.Roman píše:Smilo.. až tak mě to žily netrhá, ale rád bych zůstal členem tohoto fóra a nejsu zvědavý, abych se tady o sobě dozvídal, že su puberťák, duševně chorý atd. Tak jak píše Lovec,PB (a někteří jiní) i já si myslim, že ti co je toto téma nezajímá, tak by sem neměli chodit vůbec. Téma je jasné, tak co čekají....
Jako např zde,ale bez těch foto prosím:
http://www.predatorpellets.com/testimonials.htm
-
-
Tak včera v noci kolem 1 hod jsem si na Vás lovce vzpoměl, přecházeli jsme z jedný hospody do druhý v Plzni na hlavní třídě uprostřed centra a co nevidim běžet na chodníku - krysu jak hovado
Jinak nevidim na "loveckejch fotkách" zas tak něco tragickýho, někdo tam má jelena, kachny, prasata - někdo krysu no a co...
Koho tohle tema neosloví, tak ať ho neštuduje, ne???

Jinak nevidim na "loveckejch fotkách" zas tak něco tragickýho, někdo tam má jelena, kachny, prasata - někdo krysu no a co...
Koho tohle tema neosloví, tak ať ho neštuduje, ne???
-
pechi- ja si nemuzu pomoct ale zrejme budes zaostaly jedinec. pokusim se naposled: je tu jiste vlakno o odstrelu skudcu. nez ho rozkliknu tak se zamyslim co tam asi muze byt- napadne me ze to asi budou zabity potkani atd. tet si polozim otazky: zajima me to? mam cim prispet? nebude me to pohorsovat? pokud na kteroukoli otazku odpovim ne tak tam proste nelezu to je snad jasne. dale k tomu ze tu nejsem sam- ano to vim proto ctim pravidla fora ve smyslu ze davam "zavadne" fotografie do prislusneho vakna aby to prave nikoho nepohorsovalo protoze predpokladam ze je kazdej dost inteligentni na to aby si uvedomil vyse psane. zrejme budes taky slusnej egoista protoze se tu porad snazis neco zakazovat a mazat podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi. opakuju nejsi tu sam tak se podle toho chovej! ja take vim ze tu nejsem sam tak prave proto nevylepuju tyto fotky vsude bez rozmyslu ale pouze tam kam patri a maji sve misto a samozrejme nikoho neotravuju tim ze bych mu rusil jeho praci a zaliby. pokud ti toto nestaci tak je to uz s tebou hodne zly. vracet se k tomu uz nebudu
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,