Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
Smilo

Příspěvek od Smilo » 01 lis 2007 20:10

Koukám Romane... ty jsi si to vzal nějak k srdci. Snad se tě ta diskuse nedotkla...Ale bereš to sportovně a to je fajn.

LOVEC7

Příspěvek od LOVEC7 » 01 lis 2007 21:34

mne sa tie fotky pacia...potesi ma ked vidim dobre zasahy a opis priebehu lovu.a sam velmi rad ciham na hlodavce.

proste to bavi len urcity okruh ludi (napokon tak ako vsetko ostatne) a nieje spravne ked sa ti, co ich to nebavi ,alebo si iba oni myslia ze to nieje spravne navazaju do tych co ich to bavi...(aj mna)
clovek je od prirody (aj) predator a toto je vec cisto o instinktoch...u niekoho prevladaju viac,u niekoho menej a u niekoho vobec...
a ti co sa u nich tieto instinkty tak extremne neprejavuju by sa nemali do nas "predatorov" :D navazat...
a komu sa to nepaci nech nenavstevuju toto vlakno...vyhneme sa tym zbytocnym konfrontaciam ktore aj tak nikam nevedu... :wink:
Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
Roman

Příspěvek od Roman » 01 lis 2007 22:08

Smilo.. až tak mě to žily netrhá, ale rád bych zůstal členem tohoto fóra a nejsu zvědavý, abych se tady o sobě dozvídal, že su puberťák, duševně chorý atd. Tak jak píše Lovec,PB (a někteří jiní) i já si myslim, že ti co je toto téma nezajímá, tak by sem neměli chodit vůbec. Téma je jasné, tak co čekají....
Hellraiser17

Příspěvek od Hellraiser17 » 01 lis 2007 22:42

cuss chlapy, jsem tu novej, tak jsem hodim hned svuj první příspěvek: Prvně jsem lovil škůdce v dílně ( cca 10 myší) společně s kocourem ( já jí zastřelil kocour jí sežral :arrow: takže to nebylo nazmar) vzduchovkou Lov 21 ( na cca 3 metry nejni problem, jen kdyby ty myšky neběhaly...), nic méně co výstřel, to trefa... Samozřejmě myši se vyhubí a střílet do terče mě omrzelo... Tak jsme si s otcem koupili Gamo Hunter 440 (.177) a už to bylo o něčem jiném, trefit na 25 metrů krabičku od sirek nebyl problém, ale to je vedlejší, podstatné je že jsme se ze sousedem holubářem dohodli o odstřelu hrdliček ( pokud někdo bydlí na vesnici tak ví o čem mluvím - přemnožená havěť co všude s*re). Ty hrdličky přenášeji různé nemoci a ujídají těm holubům. Hrdličky neměli samozřejmě sebemenší šanci a to většinou posedávaly na cca 30 metrů vzdálenym stromě cca 8m vysokym. Skoušeli jsme i optiku, ale ta se nám moc neosvědčila ( po čase se uvolnila a když míříte na pokažde jinou vzdálenost je těžké odhadnout kam mířit). Nic méně takové hubení dává člověku pocit lovce, i když jím ve skutečnosti opravdu moc není. ( jinak hrdličky většinou skončily v kočičim žalutku :lol: )
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 01 lis 2007 22:44

lovec, roman- cist vase prizpevky je balzam na dusi, konecne neco rozumneho.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Smilo

Příspěvek od Smilo » 01 lis 2007 23:09

Roman píše:Smilo.. až tak mě to žily netrhá, ale rád bych zůstal členem tohoto fóra a nejsu zvědavý, abych se tady o sobě dozvídal, že su puberťák, duševně chorý atd. Tak jak píše Lovec,PB (a někteří jiní) i já si myslim, že ti co je toto téma nezajímá, tak by sem neměli chodit vůbec. Téma je jasné, tak co čekají....
Romane,to si o tobě rozhodně nemyslím a ani to není na vyloučení z fora,bo to není zakázaný.A toto téma mne zajímá a proto sem lezu.Jen ty fotky buděj divný pocit,připadám si jako na ogrišcom.Opravdu bych zasílal na požádání.Naopak bych uvítal zkušenosti z lovu,které největší zvíře bylo uloveno vzduchovkou.
Jako např zde,ale bez těch foto prosím:
http://www.predatorpellets.com/testimonials.htm
Smilo

Příspěvek od Smilo » 01 lis 2007 23:21

Hellraiser17, dávej bacha ... Na ty kecy proti Gamu. :mrgreen:
Hellraiser17

Příspěvek od Hellraiser17 » 01 lis 2007 23:42

Smilo píše:Hellraiser17, dávej bacha ... Na ty kecy proti Gamu. :mrgreen:
myslis to jak kazdej odsuzuje gamo?
Smilo

Příspěvek od Smilo » 01 lis 2007 23:56

Jasně,proto.
Hellraiser17

Příspěvek od Hellraiser17 » 02 lis 2007 00:55

mno ja zase nepotřebuju na 50m sestřelit zátku od piva ( i když by to nebylo špatny) ale nejak jsem si zvyk na to co ta vzduchovka dovede a co naopak neumí, takze se s ní vyblbnu dost...
pechi

Příspěvek od pechi » 02 lis 2007 04:55

PB píše:a zadne fotky stahovat nebudu! kdyz vam to vadi tak na to necumte, nejste tu sami!
Uvědom si, že na tomhle fóru taky nejsi sám... :)
ppeettrr

Příspěvek od ppeettrr » 02 lis 2007 09:30

Tak včera v noci kolem 1 hod jsem si na Vás lovce vzpoměl, přecházeli jsme z jedný hospody do druhý v Plzni na hlavní třídě uprostřed centra a co nevidim běžet na chodníku - krysu jak hovado :D

Jinak nevidim na "loveckejch fotkách" zas tak něco tragickýho, někdo tam má jelena, kachny, prasata - někdo krysu no a co...

Koho tohle tema neosloví, tak ať ho neštuduje, ne???
Hellraiser17

Příspěvek od Hellraiser17 » 02 lis 2007 09:51

mno lidem se asi nelíbí ta fašírka co z myšky zbyde, a pri tom je to jen o destruktivnosti střely, jelen s malinkou dirkou nikoho tolik nepohorší jako myš bez hlavy, přitom se do ní nějaká pěkná dírka udělat nedá, aby chcípla a při tom vypadala pěkně.
ppeettrr

Příspěvek od ppeettrr » 02 lis 2007 09:58

Prostě to tak je.... když se mi něco nelíbí tak to nestuduju, ale v každym foru se vždycky najdou uvědomělí, hodní, spravedlíví - celosvětoví mír chtějící jedinci a místo toho aby se drželo vlákno, se to hádá :D to nechápu, proto se snad ty fora dělí podle druhu, ne.
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 02 lis 2007 11:03

pechi- ja si nemuzu pomoct ale zrejme budes zaostaly jedinec. pokusim se naposled: je tu jiste vlakno o odstrelu skudcu. nez ho rozkliknu tak se zamyslim co tam asi muze byt- napadne me ze to asi budou zabity potkani atd. tet si polozim otazky: zajima me to? mam cim prispet? nebude me to pohorsovat? pokud na kteroukoli otazku odpovim ne tak tam proste nelezu to je snad jasne. dale k tomu ze tu nejsem sam- ano to vim proto ctim pravidla fora ve smyslu ze davam "zavadne" fotografie do prislusneho vakna aby to prave nikoho nepohorsovalo protoze predpokladam ze je kazdej dost inteligentni na to aby si uvedomil vyse psane. zrejme budes taky slusnej egoista protoze se tu porad snazis neco zakazovat a mazat podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi. opakuju nejsi tu sam tak se podle toho chovej! ja take vim ze tu nejsem sam tak prave proto nevylepuju tyto fotky vsude bez rozmyslu ale pouze tam kam patri a maji sve misto a samozrejme nikoho neotravuju tim ze bych mu rusil jeho praci a zaliby. pokud ti toto nestaci tak je to uz s tebou hodne zly. vracet se k tomu uz nebudu
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Zamčeno