Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
..........
Naposledy upravil(a) milius dne 12 čer 2009 19:49, celkem upraveno 1 x.
Ty fotky-to sou samý headshoty nebo průstřely vitálních zón. Nijak mě pohled na ně neznechucuje. Nejsem z těch, co při pohledu na rozesračkovatělý maso blijou.
Proč ale nevyfotíte myš, kterou ste netrefily tak přesně a bezbolestně?
Třeba s ustřelenou prdelí nebo nohama, kterou ste pak ještě deset minut naháněli po zahradě než ste ji dalšíma třema výstřelama zabily?
Nevěřím totiž, že je pokaždý sejmete takhle bezbolestně, jak se chlubíte.
Doufám, že nejsem sám, komu celý to snajprování myší přijde jako pubertální zábava.
Proč ale nevyfotíte myš, kterou ste netrefily tak přesně a bezbolestně?
Třeba s ustřelenou prdelí nebo nohama, kterou ste pak ještě deset minut naháněli po zahradě než ste ji dalšíma třema výstřelama zabily?
Nevěřím totiž, že je pokaždý sejmete takhle bezbolestně, jak se chlubíte.
Doufám, že nejsem sám, komu celý to snajprování myší přijde jako pubertální zábava.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
něco vám povim jo ...
Já nevím,ale taky něco řeknu k tomuto tématu.Mnohým se zde zde nelíbí brutalita lidí,kteří pronásledují,nebo neodborně trefí zvíře...Ale!!!Pokud ve volné přírodě uloví predátor vás,bude taky respektovat nějaký zákon o humánnosti?Berte laskavě na vědomí,že příroda je boj a potravní řetězec zákony lidí nezná.Nemluvě o tom,proč nebojujete mnohem razantněji za práva týraných dětí a žen?!
Myslím že v přírodě si ten predátor svoji kořist v klidu sežere, ale nebude si ji fotit, detaily vystavovat na netu a ještě se chvástat jak že ji to ulovil a jak jí to utrhlo hlavu...... Aktéři této diskuze jsou dle mýho názoru buď duševně nevyspělí, nebo choré mysli a podle našich zákonů (a zdravýho rozumu) by do ruky neměli dostat ani tu vzduchovku.....
Děsím se toho, že si podle těchto pitomců udělá někdo názor na všechny, kteří mají zálibu ve zbraních....
Děsím se toho, že si podle těchto pitomců udělá někdo názor na všechny, kteří mají zálibu ve zbraních....
No, začíná se to tu rozjíždět
Ať se to všem sadistickým milovníkům střelených myší líbí nebo ne, tento thread asi moc dobrou vizitku fóru Gunshop nedělá
Já osobně se divím že vedení z řad adminů tady tohle ještě trpí, vždyť je to stejně pořád dokola. Myš střelená zleva, myš střelená zprava, potom do hlavy, následuje prozměnu potkan... Já myslím že je to tady tak akorát zralé na lock, těch pár nadšenců si fotky může vyměňovat klidně přes mail
A vůbec - že je myš nebo potkan škůdce - no a co? To je třeba kuna taky. A kdybych si tady založil téma Odstřel škůdců (kuna lesní, a pod.), a lepil sem fotky rozpůlených kun, taky by to nikoho nezarazilo? Kde to kua jsme? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím to samé. Potkana odprásknu bez mrknutí oka, ale abych si ho pak fotil a ještě ho aranžoval do různých nechutných pozic... No, jestli to někoho baví, mě tedy ne.
A pozorovat jestli to ustřelí hlavu nebo tak, no k tomu taky není co dodat. Stačí si srovnat velikost diabolky a myši nebo potkana s člověkem.
Myš váží asi 30g diabolka 0,5g. To je jako byste střelili po normálním 80kg člověkovi kus olova o váze asi 1,3kg.
To je jak zásah z protitankového děla.
I u velkého potkana (asi 0,5kg) je to jako trefa člověka 80-ti gramy olova (šest ran z pětačtyřicítky?).
Prostě stačí se dobře trefit, všelijaké ty tak zvané lovecké patvary diabolek nehrají žádnou roli. Je to jenom komerční záležitost.
A pozorovat jestli to ustřelí hlavu nebo tak, no k tomu taky není co dodat. Stačí si srovnat velikost diabolky a myši nebo potkana s člověkem.
Myš váží asi 30g diabolka 0,5g. To je jako byste střelili po normálním 80kg člověkovi kus olova o váze asi 1,3kg.

I u velkého potkana (asi 0,5kg) je to jako trefa člověka 80-ti gramy olova (šest ran z pětačtyřicítky?).
Prostě stačí se dobře trefit, všelijaké ty tak zvané lovecké patvary diabolek nehrají žádnou roli. Je to jenom komerční záležitost.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Moderátor
Tak ani nestíhám číst příspěvky jak to tady frčí...
Můj názor je, že když trefím potkana/myš, někde venku budiž má to za sebou rychle... Leze mi to do sklepa i na půdu co si budem povídat.
Ale doma rasit vzduchovkou, nebo ještě v koupelně jak tu někdo prezentoval, to fakt ne. Tydle extrémy mě fakt dostávaj.
Hodím pastičku a chytaj se v pohodě. Fotit bych to nemoh, ne že bych byl slabý povahy, ale když ho odprásknu, tak rychle uklidit do popelnice. ATD. Takže se mi taky moc nelíběj ty fotky z leva, z prava atd. Hold to musí být v určitých mezích, že pánové... 
Můj názor je, že když trefím potkana/myš, někde venku budiž má to za sebou rychle... Leze mi to do sklepa i na půdu co si budem povídat.
Ale doma rasit vzduchovkou, nebo ještě v koupelně jak tu někdo prezentoval, to fakt ne. Tydle extrémy mě fakt dostávaj.

Naposledy upravil(a) WohlmuthOta dne 31 říj 2007 19:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud počítáme s továrním S&B střelivem o váze 3,3g, jednalo by se asi o 25 střel...Kubajzz píše:Já si myslím to samé. Potkana odprásknu bez mrknutí oka, ale abych si ho pak fotil a ještě ho aranžoval do různých nechutných pozic... No, jestli to někoho baví, mě tedy ne.
Myš váží asi 30g diabolka 0,5g. To je jako byste střelili po normálním 80kg člověkovi kus olova o váze asi 1,3kg.To je jak zásah z protitankového děla.

To jenom pro přesnost...