Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
milius

Příspěvek od milius » 31 říj 2007 17:21

..........
Naposledy upravil(a) milius dne 12 čer 2009 19:49, celkem upraveno 1 x.

predator

Příspěvek od predator » 31 říj 2007 18:22

Ty fotky-to sou samý headshoty nebo průstřely vitálních zón. Nijak mě pohled na ně neznechucuje. Nejsem z těch, co při pohledu na rozesračkovatělý maso blijou.

Proč ale nevyfotíte myš, kterou ste netrefily tak přesně a bezbolestně?

Třeba s ustřelenou prdelí nebo nohama, kterou ste pak ještě deset minut naháněli po zahradě než ste ji dalšíma třema výstřelama zabily?

Nevěřím totiž, že je pokaždý sejmete takhle bezbolestně, jak se chlubíte.

Doufám, že nejsem sám, komu celý to snajprování myší přijde jako pubertální zábava.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
Smilo

něco vám povim jo ...

Příspěvek od Smilo » 31 říj 2007 18:44

Já nevím,ale taky něco řeknu k tomuto tématu.Mnohým se zde zde nelíbí brutalita lidí,kteří pronásledují,nebo neodborně trefí zvíře...Ale!!!Pokud ve volné přírodě uloví predátor vás,bude taky respektovat nějaký zákon o humánnosti?Berte laskavě na vědomí,že příroda je boj a potravní řetězec zákony lidí nezná.Nemluvě o tom,proč nebojujete mnohem razantněji za práva týraných dětí a žen?!
J.Laser

Příspěvek od J.Laser » 31 říj 2007 18:59

Protože už je to nemoderní (v nové češtině out) pro tohle období so nosí ochrana týraných seniorů. Nedávno jsme měli na tohle téma odborný seminář. :P
Aquila non captat muscas
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 31 říj 2007 19:01

Myslím že v přírodě si ten predátor svoji kořist v klidu sežere, ale nebude si ji fotit, detaily vystavovat na netu a ještě se chvástat jak že ji to ulovil a jak jí to utrhlo hlavu...... Aktéři této diskuze jsou dle mýho názoru buď duševně nevyspělí, nebo choré mysli a podle našich zákonů (a zdravýho rozumu) by do ruky neměli dostat ani tu vzduchovku.....

Děsím se toho, že si podle těchto pitomců udělá někdo názor na všechny, kteří mají zálibu ve zbraních....
pechi

Příspěvek od pechi » 31 říj 2007 19:12

No, začíná se to tu rozjíždět :) Ať se to všem sadistickým milovníkům střelených myší líbí nebo ne, tento thread asi moc dobrou vizitku fóru Gunshop nedělá :roll: Já osobně se divím že vedení z řad adminů tady tohle ještě trpí, vždyť je to stejně pořád dokola. Myš střelená zleva, myš střelená zprava, potom do hlavy, následuje prozměnu potkan... Já myslím že je to tady tak akorát zralé na lock, těch pár nadšenců si fotky může vyměňovat klidně přes mail :D A vůbec - že je myš nebo potkan škůdce - no a co? To je třeba kuna taky. A kdybych si tady založil téma Odstřel škůdců (kuna lesní, a pod.), a lepil sem fotky rozpůlených kun, taky by to nikoho nezarazilo? Kde to kua jsme? :roll:
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 31 říj 2007 19:13

alfons, pechi- ne kazdy je takovy suchar jako vy :wink:
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 31 říj 2007 19:19

Lovecká vášeň ukájená na myších a potkanech. Pokud ty rozstřílený myši kolegy vzduchovkáře eroticky nevzrušujou a neukájejí se s nimi, nevidím na tom nic než neškodnou chlapeckou zábavu... :D
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 31 říj 2007 19:21

Já radši budu suchar.....

Childeater: Ono tady ani tak nejde o tu loveckou vášeň jako o to ukájení....
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 31 říj 2007 19:23

Já si myslím to samé. Potkana odprásknu bez mrknutí oka, ale abych si ho pak fotil a ještě ho aranžoval do různých nechutných pozic... No, jestli to někoho baví, mě tedy ne.
A pozorovat jestli to ustřelí hlavu nebo tak, no k tomu taky není co dodat. Stačí si srovnat velikost diabolky a myši nebo potkana s člověkem.
Myš váží asi 30g diabolka 0,5g. To je jako byste střelili po normálním 80kg člověkovi kus olova o váze asi 1,3kg. :wink: To je jak zásah z protitankového děla.
I u velkého potkana (asi 0,5kg) je to jako trefa člověka 80-ti gramy olova (šest ran z pětačtyřicítky?).
Prostě stačí se dobře trefit, všelijaké ty tak zvané lovecké patvary diabolek nehrají žádnou roli. Je to jenom komerční záležitost.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 31 říj 2007 19:24

alfons, ja ti to ze ses suchar neberu tak ty mi neber ze rad strilim potkany- a muzu te uklidnit ze si fotim jen velmi maly zlomek z toho co opravdu zabiju.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
pechi

Příspěvek od pechi » 31 říj 2007 19:25

PB: Neznáme se, takže ty suchary si nech od cesty :wink:

Jinak si myslím že by bylo fajn aby se k tomu výjádřil nějaký ten admin, protože nejen že tenhle thread je o ničem, a navíc plnej celkem nechutných fotek, ale začíná být navíc i mimo mísu (OT) :)
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 31 říj 2007 19:27

Ale jo, klidně si je dál střílej, proti tomu vůbec nic nemám, nejsem z těch co nikdy nic nezabili......

Jen mi přijde naprosto úchylný a dementní to takhle prezentovat....
WohlmuthOta
Moderátor

Příspěvek od WohlmuthOta » 31 říj 2007 19:31

Tak ani nestíhám číst příspěvky jak to tady frčí...

Můj názor je, že když trefím potkana/myš, někde venku budiž má to za sebou rychle... Leze mi to do sklepa i na půdu co si budem povídat.
Ale doma rasit vzduchovkou, nebo ještě v koupelně jak tu někdo prezentoval, to fakt ne. Tydle extrémy mě fakt dostávaj. :shock: :evil: Hodím pastičku a chytaj se v pohodě. Fotit bych to nemoh, ne že bych byl slabý povahy, ale když ho odprásknu, tak rychle uklidit do popelnice. ATD. Takže se mi taky moc nelíběj ty fotky z leva, z prava atd. Hold to musí být v určitých mezích, že pánové... :wink:
Naposledy upravil(a) WohlmuthOta dne 31 říj 2007 19:33, celkem upraveno 1 x.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 31 říj 2007 19:32

Kubajzz píše:Já si myslím to samé. Potkana odprásknu bez mrknutí oka, ale abych si ho pak fotil a ještě ho aranžoval do různých nechutných pozic... No, jestli to někoho baví, mě tedy ne.
A pozorovat jestli to ustřelí hlavu nebo tak, no k tomu taky není co dodat. Stačí si srovnat velikost diabolky a myši nebo potkana s člověkem.
Myš váží asi 30g diabolka 0,5g. To je jako byste střelili po normálním 80kg člověkovi kus olova o váze asi 1,3kg. :wink: To je jak zásah z protitankového děla.
I u velkého potkana (asi 0,5kg) je to jako trefa člověka 80-ti gramy olova (šest ran z pětačtyřicítky?).
Prostě stačí se dobře trefit, všelijaké ty tak zvané lovecké patvary diabolek nehrají žádnou roli. Je to jenom komerční záležitost.
Pokud počítáme s továrním S&B střelivem o váze 3,3g, jednalo by se asi o 25 střel...:-D

To jenom pro přesnost... :wink:
Zamčeno