Smith&Wesson 500 Magnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nemám teď jiné východisko bohužel, zbraň chci jinou a novou, jako náhradu za tu poškozenou. Nejvíce mě štve, že nejsou schopni s tim pohnout, že neurgujou pohledávku v Německu, že tam nevolaj, prostě pohodička, čas...
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Co jsem měl dělat, kdybych tu zbraň nechtěl znovu, ale chtěl prachy, tak bych to nepodepsal, to je jasné. Jenže je to jedinej dovozce Taurusů do republiky, takže bych stejně musel za nimi...
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Tak abych uzavřel ten muj problém s Walter Trading:
Dnes, tj 2.5 měsíce od reklamace se ozvali z WT, že soudruzi v Německu rozhodli, že se jedná o tovární závadu /zřejmě jejich bystré oko nepostřehlo ladičské schopnosti puškaře z WT/ a WT tudíž rozhodlo o vrácení peněz. Další dodávka Taurusů je prej v nedohlednu a navíc pokud něco bude, zřejmě ne tyhle 8,5" krasavci.
Takže po těch všech problémech a zbytečných cestách, projetém benzínu a dohadování dostanu zpět peníze. Co za ně bude, těžko říct zatím
Dnes, tj 2.5 měsíce od reklamace se ozvali z WT, že soudruzi v Německu rozhodli, že se jedná o tovární závadu /zřejmě jejich bystré oko nepostřehlo ladičské schopnosti puškaře z WT/ a WT tudíž rozhodlo o vrácení peněz. Další dodávka Taurusů je prej v nedohlednu a navíc pokud něco bude, zřejmě ne tyhle 8,5" krasavci.
Takže po těch všech problémech a zbytečných cestách, projetém benzínu a dohadování dostanu zpět peníze. Co za ně bude, těžko říct zatím

Ten mladej prodavač /Pavel/ je jediná dobrá duše ve WT. S nim jedinym také už jednám, s nikým jiným. Ovšem má svázané ruce a situaci ve WT si plně uvědomuje. Ovšem už to tam asi nezachrání....v SZ ti píšu proč 

Takže už mám prašule pěkně doma a Taurus už je v nedohlednu. Dost mě zklamal, tolik závad na jedné a nové zbrani. Ono to s tou kvalitou nebude tak žhavé.
Dodávky novejch Raging Bullů jsou v nedohlednu....z USA to vyjde o 4 klacky dráž než z WT a ještě 3 měsíce čekání.
Tak uvažuju vzít tohohle krasavce smiťáka v 500SW v 8,5"...zjišťuju akorát ceny, tak pište, kdyby jste ho někde objevili
Trochu problém je, že bych chtěl přesně tenhle typ s optickou mouchou a oni maj na obchodech ten druhý, s pevnym kompenzátorem...
Dodávky novejch Raging Bullů jsou v nedohlednu....z USA to vyjde o 4 klacky dráž než z WT a ještě 3 měsíce čekání.
Tak uvažuju vzít tohohle krasavce smiťáka v 500SW v 8,5"...zjišťuju akorát ceny, tak pište, kdyby jste ho někde objevili

Trochu problém je, že bych chtěl přesně tenhle typ s optickou mouchou a oni maj na obchodech ten druhý, s pevnym kompenzátorem...
A co Freedom Arms? Na pohled se mi jejich revolvery líbí nejvíc a prý i kvalitou je to špička. Ale jsou to SA.
Mi osobně se ty světlovodné mouchy zdají nanic. A zvlášť u takhle velkých revolverů, které těžko budeš nosit, takže nějaká střelba potmě nebo tak něco těžko připadá v úvahu.
Mi osobně se ty světlovodné mouchy zdají nanic. A zvlášť u takhle velkých revolverů, které těžko budeš nosit, takže nějaká střelba potmě nebo tak něco těžko připadá v úvahu.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Už se těšte chlapci, v tejdnu už budu mít doma "smifa"...tak ho hned lépe nafotím a jakmile testnu střelbu, napíšu jaké to bylo 

SW 500 Magnum
Tak hoši, pětikilo je opravdu bouchačka pro opravdové chlapáky, jako sem já a Reaktor
Zbraň je to poměrně těžká, váží přes 2 kg prázdná, zpracování je slušné.
Dost zlých jazyků tvrdí, že SW se zhoršili, zde mi tak nepřipadá. Spoušť je vynikající, vůle taktéž. Po střebě se mi z toho neuvolňují ocelové špony jako u Tauruse. Nenašel jsem zatím jedinou závadu. Komory válce přesně padnou na hlaveň. Pojistka funguje oproti Taurusu jak má.
Povrchovka je leštěněj nerez, není tak háklivej na oděr jako je matný nerez. Porty se při střelbě osvědčily stejně jako je použití rukavic.
Při střelbě a správném držení se má zbraň tendenci /u mě/ jen málo zvedat, ale o to více tlačí do ruky, resp. do ruky je to poměrně kopanec.
Při střelbě taktéž vznikne mohutná tlaková vlna, lépe být mimo boxy ve volném prostranství. Co se týče zvukového efektu, používám střelecká sluchátka Peltor, nicméně trochu mi i přes to po výstřelu zapískalo v uších.
V boxu či kryté střelnici to bude chtít kvalitnější chrániče sluchu, nebo kombinaci se špunty
Každopádně každý výstřel je skutečně zážitek.
Fotky jsou k dispozici zde: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=2484
Videa zde: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=756

Zbraň je to poměrně těžká, váží přes 2 kg prázdná, zpracování je slušné.
Dost zlých jazyků tvrdí, že SW se zhoršili, zde mi tak nepřipadá. Spoušť je vynikající, vůle taktéž. Po střebě se mi z toho neuvolňují ocelové špony jako u Tauruse. Nenašel jsem zatím jedinou závadu. Komory válce přesně padnou na hlaveň. Pojistka funguje oproti Taurusu jak má.
Povrchovka je leštěněj nerez, není tak háklivej na oděr jako je matný nerez. Porty se při střelbě osvědčily stejně jako je použití rukavic.
Při střelbě a správném držení se má zbraň tendenci /u mě/ jen málo zvedat, ale o to více tlačí do ruky, resp. do ruky je to poměrně kopanec.
Při střelbě taktéž vznikne mohutná tlaková vlna, lépe být mimo boxy ve volném prostranství. Co se týče zvukového efektu, používám střelecká sluchátka Peltor, nicméně trochu mi i přes to po výstřelu zapískalo v uších.
V boxu či kryté střelnici to bude chtít kvalitnější chrániče sluchu, nebo kombinaci se špunty

Každopádně každý výstřel je skutečně zážitek.
Fotky jsou k dispozici zde: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=2484
Videa zde: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=756
Jak už jsem jednou psal v bazaru mají ho tady
:
http://cairocz.cz/index.php?option=com_ ... &Itemid=29

http://cairocz.cz/index.php?option=com_ ... &Itemid=29
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177