Příspěvek
od jspalek » 28 črc 2007 10:17
Jejich puškař, kterej řeší reklamace v záruční době, se pustil do zbraně pilníkem a do kulisy rámu mi uprostřed srazil neodborně hrany, kam zapadá kolíček růžice bubnu - /zadní uzamykání/. Ten kolíček totiž zatlačí na pojistku a ta vyskočí...dojde k uzamčení.Kromě toho mi i zbrousil ten kolíček. Původní závada, se kterou jsem tam přišel byla, že při zavření bubnu do rámu, kdy komora nebala proti hlavni, nedošlo k uzamčení v zadní části a pojistka nevyskočila. Zjistil jsem, že byla vadně vyrobena růžice - excentricky. Stačilo ji jen vyměnit a zbraň byla ok. Jenže puškař neměl díl a tak to vyřešil jednoduše všechno pilníkem. Čímž udělal takovou vůli na válci, že to vypadá jak po vystřílení 5000 nábojů. Osobně sem takovou vůli na nové zbrani ještě neviděl. Komory tím pádem nesedí přesně na hlaveň. Navíc je zbraň poškrábaná.
Odmítl sem to převzít. Řešili to hned opětovnou výměnou zbroušeného kolíku za nový - ovšem tím se dostali opět k tomu, že zbraň neuzamykala...tedy opět na začátek.
Co považuji za nehoráznost je, že jsem firmu osobně upozorňoval, že nechci žádné zásahy pilníkem do části rámu a byl sem ubezpečen, že k tomu nikdy nedojde. Mám na to svědka a tomuto tvrzení se WT nebrání. Jen lituji jejich zaměstnance, který se mnou záležitost vyřizoval, že nemůže vše řešit způsobem, který on navrhoval a byl by přijatelný pro nás oba...resp. setkal se s nesouhlasem majitelky firmy.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.