Smith&Wesson 500 Magnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2jspalek:
Zkus to pustit do melounu.
Zkus to pustit do melounu.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
takže dneska jsem zkusil Špaldovo pětikilo a pánové prda to je monstrozni o trochu větší než mé laboráty do glocka
ne fakt rána ohromná a kupodivu je to i dost přesné při takovem kopanci ,pak jsem zkoušel 357magnum,45acp a 22lr takže dneska gut střeleckej den 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Mno mne překvapila zase ta rána z Golfového remouše 308 Win, málem mi to vyrazilo optikou oko
...ale super to je

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to k něčemu?
Chlapi,
debatu pozorně sleduju, páč ta zbraň je fakt impozantní a Špalkovi ji trochu závidím.
Ale - až na jednu Golfovu zmínku o přesnosti tady jsou takřka výhradně šokované reakce typu "šílená rána, pomlácené zápěstí" apod. (o výkřicích na Špalkových videích nemluvě
)
A tak mě napadá - je ta věc vůbec k něčemu? Může si s ní člověk normálně zastřílet?
Taky uvažuju o "něčem větším", ale z vašich zkušeností mi skoro připadá, že .44 by mi mohlo stačit.
Špalku, tys měl Raging Bulla - můžeš prosím napsat nějaké porovnání obou zbraní a ráží?
debatu pozorně sleduju, páč ta zbraň je fakt impozantní a Špalkovi ji trochu závidím.
Ale - až na jednu Golfovu zmínku o přesnosti tady jsou takřka výhradně šokované reakce typu "šílená rána, pomlácené zápěstí" apod. (o výkřicích na Špalkových videích nemluvě

A tak mě napadá - je ta věc vůbec k něčemu? Může si s ní člověk normálně zastřílet?
Taky uvažuju o "něčem větším", ale z vašich zkušeností mi skoro připadá, že .44 by mi mohlo stačit.
Špalku, tys měl Raging Bulla - můžeš prosím napsat nějaké porovnání obou zbraní a ráží?
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže asi takhle. Raging Bull je šepot květin, ve srovnání s .500SW v plnotučné laboraci...
To moc srovnávat nejde.
Mohl bys to srovnávat s Casullem. Já osobně jsem měl srovnatelný pocit při střelbě s čtyřpalcovým Casullem, přičemž u Casulla bych tu ránu hodnotil jako ostřejší a rychlejší, takovou kopavou.
U pětikila zase důraznější, mohutnější, jak rána kladivem. Pětikilo víc zatáhne do zákluzu. než Casull.

Mohl bys to srovnávat s Casullem. Já osobně jsem měl srovnatelný pocit při střelbě s čtyřpalcovým Casullem, přičemž u Casulla bych tu ránu hodnotil jako ostřejší a rychlejší, takovou kopavou.
U pětikila zase důraznější, mohutnější, jak rána kladivem. Pětikilo víc zatáhne do zákluzu. než Casull.
Terče
Jasně,
obojí je určitě zážitek - v dobrém slova smyslu.
Jde mi o to, zda můžeš s touhle ráží (.500 nebo .454) vzít jednou za týden krabičku (krabici
) nábojů a nasázet ji do terče.
Anebo tak akorát jednou za čas sezvat partu kamarádů, každý si dát jednu zničující ránu a zbytek odpoledne si pak o tom adrenalinu povídat s půllitrem piva v levé ruce.
obojí je určitě zážitek - v dobrém slova smyslu.
Jde mi o to, zda můžeš s touhle ráží (.500 nebo .454) vzít jednou za týden krabičku (krabici

Anebo tak akorát jednou za čas sezvat partu kamarádů, každý si dát jednu zničující ránu a zbytek odpoledne si pak o tom adrenalinu povídat s půllitrem piva v levé ruce.