Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
raduzs

Příspěvek od raduzs » 30 zář 2007 19:13

myslel som na nejaky realnejsi napad... ako ze poznas nejaku farmu alebo druzstvo, kde maju problem s hlodavcami, a kde by uvitali mensiu pomoc.

"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 30 zář 2007 19:52

Farma by sa aj našla,ale kto by to zoganizoval z celej (bývalej)republiky,aj keď by to stálo za tú srandu.Prakticky je to nereálne.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
raduzs

Příspěvek od raduzs » 30 zář 2007 20:47

nemuselo by sa to organizovat pre vsetkych strelcov... stacilo by, keby si pozval len par :D :D
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 30 zář 2007 21:03

Ja rád pozvem každého,kto má záujem,ale na inú akciu do mojej záhrady,kde by sa zmestilo aj 20-30 ľudí,a pri opekaní,gulášu,by sa mohli urobiť také "vzduchovkové radovánky".kľudne by sme to mohli zorganizovať.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

LOVEC7

Příspěvek od LOVEC7 » 04 říj 2007 17:24

raduzs:
idealna by bola nejaka skladka alebo chlievy...tam by sme si prisli na svoje :lol:
inak poznam vynikajuce miesto na potkany...ale rovno v meste pri potoku ktory preteka akymsi tunelom popod trhoviste...to vsak nepripada do uvahy...(plno ludi) :(
Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
LOVEC7

Příspěvek od LOVEC7 » 04 říj 2007 17:27

a este cosi...nemate niekto skusenosti s Gamo Expander???presnost zrejme nic moc ale ranivost mozu mat bohovsku...
co to urobi s potkanom a pod.
raduzs

Příspěvek od raduzs » 04 říj 2007 17:28

ano, skladka je dobra. ale prichadza zima a dni su kratke, navyse potkany vyliezaju tesne pred zapadom slnka a su aktivne cca do polnoci a potom skoro rano. preto by bolo lepsie dohodnut sa na nejakom druzstve alebo farme, kde maju nejake osvetlenie, a hlavne - byt pod strechou! tak by sa dalo dobre lovit v noci. akurat ze by som si asi pripadal ako pako, chodit po druzstvach a pytat sa, ci si mozem zastrielat na potkany :D neni to az take lahke, ako sa to zda...

gamo expander nepoznam, ale mozem ti povedat, ze ovela dolezitejsie ako tvar diabolky je presny zasah. ked zmenis strelivo, vacsinou menis aj zamerny bod, a potom je v tom zmatok. netrafis nic alebo potkana len poranis... lepsie je, ked mas jedno spolahlive strelivo a triafas do hlavy resp. krku.
Erix

Příspěvek od Erix » 04 říj 2007 18:49

Jednou mi povídal kámoš, jak se u něj potkan pokoušel vylézt skrz mžíž kanálu a samozřejmě se v ní zasekl a nemohl ven ani dovnitř.Měl smůlu, ráno přišel a zastřelil ho vzduchovkou. :)
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
ricci35

Příspěvek od ricci35 » 04 říj 2007 18:52

Gamo Expander...používám do LOV21.Přesnost na 15m trefí krabičku od sirek.Účinek....nijek extra devastující,ale špaček na 12m=došpačkováno :twisted:
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
LOVEC7

Příspěvek od LOVEC7 » 04 říj 2007 20:26

hm...diky za odpoved...aj to je nieco.asi si ich predsa kupim a uvidim...za skusku nic nedam...

a s tymi druzstvami si trafil do cierneho!!!
uz sa vidim ako sa so vzduchovkou v ruke pytam nejakeho hospodara ci nahodou nema potkany,ze by som si rad zalovil a jeho zbavil trapenia...
asi by na mna najskor zavolal policiu :lol:
raduzs

Příspěvek od raduzs » 04 říj 2007 20:35

na druhej strane - predstav si, ze ti potkany a mysi zeru zrno a nevies sa ich zbavit. a niekto pride a ponuka sa, ze ich bude pravidelne kantrit - tak policajtov by si asi nevolal... :) inak, chce to nejaky kontakt, niekoho, kto ta pozna a kto ma farmu, potom by to asi nebol problem.
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 04 říj 2007 20:59

Podľa mňa by to bolo trochu problematickejší,lebo spomínaný chlpáči sa najradšej zdržujú tam,kde aj hospodárske zvieratá.Farmár by určite mal strach,že si ich pomýlime!V takej maštali,alebo v ošípárni by stačila odrazená diabolka,a.....mohli by sme utekať pred železnýmy vidlamy! :-))
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 04 říj 2007 21:11

Expandery jsem si ze zvědavosti koupil minulý týden.
Zkoušel jsem to a deformuje se to úplně stejně jako Exact. Mám i nějaké fotky jak to vypadá, tak to sem později hodím. Takže ten tvar hlavičky má spíš vzhledovou funkci než že by to mělo nějaký význam.
Ovšem přesnost je o dost horší, mají nějaký menší průměr a blbě se zařezávají do drážek.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
raduzs

Příspěvek od raduzs » 04 říj 2007 23:31

risopepi píše:Podľa mňa by to bolo trochu problematickejší,lebo spomínaný chlpáči sa najradšej zdržujú tam,kde aj hospodárske zvieratá.Farmár by určite mal strach,že si ich pomýlime!V takej maštali,alebo v ošípárni by stačila odrazená diabolka,a.....mohli by sme utekať pred železnýmy vidlamy! :-))
ano, take riziko hrozi. preto by bolo vhodnejsie poobzerat sa po nejakej obilnej farme alebo druzstve, kde maju mnozstvo obilia. potkany tam urcite budu.
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 05 říj 2007 00:15

Ano!Potom si viem predstaviť mlynára,ako preberá:jedno zrno,jeden brok...
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

Zamčeno