Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Zamčeno
bozan111
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bozan111 » 06 říj 2007 02:32

Jo Jo kdyz sem byl mensi zastrelil jsem se svoji slavii 630 nezpocet vrabcu a asi 3 spacky, ted uz bych strilel jenom nejaky ty spacky, dokazou za 15 min uplne ocesat tresne se kteryma se piplate :twisted: Vrabcaky uz bych nestrilel ani nevim proc, driv sem je strilel protoze mi zrali a sra.... na cernej rybiz kterej mam tak rad :) a taky zrali psum granule no a kdyz se jich k misce se zradlem nahrne 10 tak tam za chvilku nic neni. Jinak tady v USA se strili veverky, racooni a spacci.

peager

Příspěvek od peager » 06 říj 2007 11:05

Erix píše:Přírodu by měl chránit každý.Potkany, krysy a myši si klidně můžete střílet.To jsou na rozdíl od ptáků škůdci!!! :wink:
ale tiez to je tvor .inac ty asi nemas auto ze?,inac by si videl ako ti dokaze taky vtacik osrat auto :D
Adam Peteřík

-

Příspěvek od Adam Peteřík » 06 říj 2007 11:20

a to tam strilite cim
bozan111
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bozan111 » 06 říj 2007 17:24

Auto mam prave kvuli tomu uz sem zastrelil jednu veverku,ikdyz sem si rikal ze ji nikdy nezastrelim, ale jsou tu fakt premnozeny,tady se vzduchovky pouzivaji mnohem vic nez u nas at je to 177cal nebo 22.Rikaji tady tomu "small game hunting" a nejvic se strili prave ty veverky, je tu vic druhu jsou tu i veverky co zijou v zemich v dirach jsou mensi ale je to jako kdyby jste strileli krysi v cechach.Mimochodem az prijedu tak uskutecnime nejaky ten "hon" na skudce, mam hodne mist kde je muzem strilet a je mezi nimi i prasecak, tam sou mysi velky jako krysi!
Oliver

Příspěvek od Oliver » 06 říj 2007 19:43

Tak to jsem tedy nechtěl,takhle to hnát do extrému. To abych se styděl,že jsem trefil po letech ptáka. Kdyby byly myši,není co řešit,ale u nás na samotě u lesa....bohužel len vtáky. Ale není to moje hobby. A to jsem volil zelený ! :oops:
Jo BOZI111 - dej vědět až přijedeš(připlaveš,přiletíš),docela bych přijel.
bozan111
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bozan111 » 07 říj 2007 00:13

Neboj 100%. Az prijedu tak jim ukazem zac je toho vzduchovka... pak muzem po mysich a krysach jet na prasatka do lesa :D Mame soukromou honitbu tak je to super, uz se moc tesim zpatky!!!Ale tady to taky neni spatny :lol:
Oliver

Příspěvek od Oliver » 07 říj 2007 06:02

Jo měj se AMERICANOS,teď je 5 ráno a já padám domů spát. A odpoledne něco nastřílet. Myslím do terče. A kdyby byla myš- tak do ní. čau.
predator

Příspěvek od predator » 09 říj 2007 11:20

Ono je to dost o morální vyspělosti. Když sem si s dědou hrával s jeho 620 u něj na zahradě, a chtěl sem zastřelit kosáka, kterej mu zrovna začal klofat do třešní, řekl mi, ať to nedělám, protože to "není dobré".

Řek sem "proč to není dobré, dědečku?"
"Prostě to není dobré".
"Pro toho ptáčka, viď, dědo: Jeho by to bolelo...".
"Není to dobré hlavně pro tebe, tebe by to pak taky bolelo."
A na to ten moudrý muž odešel do kůlny.
Moc sem tomu co řekl tenkrát nerozuměl, tím "taky bolelo" jsem myslel, jako že by mi pak děda "nasekal na holou". Teď už tam ale nebyl a tak to bylo na mě.

Kosák byl tak tři metry ode mě. Zamířil sem, tlačil sem na spoušť-do dnes to vidím jakoby to bylo včera-ale nedomáčkl jsem. Prostě sem nemoh. Povolil sem spoušť ale dál sem na něj mířil. Najednou přestal žrát tu třešeň, podíval se namě, chvilku sme tak na sebe zírali a odletěl. Vrátil sem se ke střelbě do prkýnek.

Byl to bezesporu škůdce, moh sem ho zastřelit, jistě bych se trefil.
Ale nemoh sem. Měl sem to už tenkrát prostě v sobě.
A mám dodnes. Říká se tomu "ucta k životu".

Dnes, když mám Mosina 7.62 x 54R, taky nestřílím po cikánech jenom proto, že jsou to škůdci...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
raduzs

Příspěvek od raduzs » 09 říj 2007 11:37

zaujimave a poucne... akurat mi s tym nejak neladi ten tvoj "dravy" nick :)
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 09 říj 2007 11:40

Na predatora dojemné :) .
Ja po zvieratách nestrieľam a keď ich zabiť musím tak nech to majú čo najrýchlejšie "za sebou", ale voľakto to robiť musí (zabíjať zvieratá - pre potravu ) inak by sme boli bylinožravci prípadne mrchožrúti :roll: .
Iné je strieľanie pre zábavu, aj keď nikto nie je bez viny :wink: ale to sa (normálne) pribúdajúcim vekom vytratí.

Update: Kým som formuloval odpoved radusz ma predbehol.
raduzs

Příspěvek od raduzs » 09 říj 2007 11:44

alkaj: omlouvaaaam se :D
btw, nielen nick, ale aj heslo v podpise od batusku visarionovica je plne ucty k zivotu :) nic v zlom.
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
predator

Příspěvek od predator » 09 říj 2007 13:13

Jasně, ten nick zrovna neodpovídá mojí povaze, je to ale spíš podle mýho oblíbenýho filmu z dětství-a zní to drsně :D

Můj podpis-ten taky zní drsně,ale skrývá se v něm podstatná myšlenka-za každým svinstvem na světě stojí nějakej člověk-a pepek džugašvili krásně vystihnul, jak to řešit.

Já nejsem pacifista, to ani náhodou, jenom prostě nesnáším, když někdo ubližuje těm, co nic neprovedli a nemůžou se nijak bránit. :cry:

Když už máte někdo tendence ubližovat nebo prostě lovit a nebo zabíjet, měli by ste si asi najít někoho, kdo je podobnýho ražení a rozdat si to s ním, třeba v lese se vzduchovkama nebo ve sklepě s motorovejma pilama... :wink: .

Ne jako myslivci, když jich dvěstě běhá po zalesněný ohrádce a střílej po jedný vystrašený lišce ze samonabíjecích kulovnic. Válku na vás, holoto... :twisted: :D
V.I.Čujkov
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 09 říj 2007 14:43

Hm ... :roll: ...no comment.
Technická poznámka: Keď už hovoríš o tom ubližovaní tak ti dávam na vedomie že vždy sa ubližuje slabším. To je jeden z hlavných prírodných zákonov.
Táto debata je už veľmi OT, takže sa k tomu už nebudem vyjadrovať (V tomto vlákne sa rieši(l) technický a nie morálny aspekt).
raduzs

Příspěvek od raduzs » 09 říj 2007 15:50

ALKAJ píše:(V tomto vlákne sa rieši(l) technický a nie morálny aspekt).
udrel si klinec po hlavicke :)
predator

Příspěvek od predator » 09 říj 2007 18:56

Já to beru, střílejte si do čeho chcete. A jak se navážím do myslivců-to je taky potřeba brát s rezervou-myslel sem to spíš jako vtip.
Všem slušnejm myslivcům se omlouvám.
V.I.Čujkov
Zamčeno