Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
no a co to osvětlení zkoušel jsem po chvíli tmy rožnout a ty k...vy vždycky utekly . Napadlo mě přimontovat to cyklistické zadní světlo na tubus puškohledu má to takové očko na přidělání k sedlové trubce tak by to snad šlo ne ? Lepší způsob přidělání na slavii mě nenapadl, Nechtěl jsem vrtat do dřeva.
-
- Kontaktovat uživatele:
Krysa x potkan
Teda, jestli máš na vsetínsku problém s krysami, tak to si gratuluj a okamžitě zavolej na ochranu přírody. Krysy se v našich luzích a hájích už prakticky nevyskytujou. Vytlačil je totiž právě ten potkan (ocas bez chlupů). Nebo se mýlím a někdo mě opraví?pedro gonzales píše:všiml jsem si , že tady většinou střílíte myši a potkany ( s vyjímkou krvelačných křečků), ale já mám problém s krysami, a ty mají myslím trochu odlišné chování. myslíte že by se daly vyhubit se slávkou 634 ráže .177 tak na 3 metry ? a má smysl používat optiku pro lepší zamíření , nebo to bude mít moc velký rozptyl. Taky tady někdo nakousl téma červeného světla. Nevíte jak jsou na tom krysy? dík za odpovědi a postřehy.
Vržený nůž, střelu ani slovo nezastavíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
no podle toho co mi říkali myslivci když u nás popíjeli tak to je krysa, ale věř jim když na stole stojí myslivec tekutý, jinak ty "krysy" máme v kotelně pod skladem vajec, rozvážíme po celém okrese, ale už jsem dlouho neviděl žádné rozbité vejce, a ty potvory se tu pořád drží, tak mi řekněte čím se sakra živí
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
hlodavce
Potkan obecný ( Ratus norvegicus )
Je to hlodavec vysoko inteligentný s velkou populačnou schopnosťou,na jeden vrh vrhne až 15 mláďat.Jeden pár v optimálnych podmienkach,za tri roky môže dodať až 1milión jedincov.Potkan zožere denne 10% svojej váhy.Je velmi plaché zviera,ale keď sa dostane do úzkych,sa bráni a stane sa útočným.Základné rysy čím sa rozlišuje potkan od krysy (Ratus ratus):u potkana nikdy nepresahuje dĺžka chvôstu dĺžku tela,krysa má špicatý tvar hlavy a veľké okruhlé uši,dĺžka chvôstu je značne dlhší od dĺžky tela.
Ich najväčším nepriateľom je dobrá vzduchovka,potom ďaleko-ďaleko nič,až potom deratizátor,mačky a psy !
Je to hlodavec vysoko inteligentný s velkou populačnou schopnosťou,na jeden vrh vrhne až 15 mláďat.Jeden pár v optimálnych podmienkach,za tri roky môže dodať až 1milión jedincov.Potkan zožere denne 10% svojej váhy.Je velmi plaché zviera,ale keď sa dostane do úzkych,sa bráni a stane sa útočným.Základné rysy čím sa rozlišuje potkan od krysy (Ratus ratus):u potkana nikdy nepresahuje dĺžka chvôstu dĺžku tela,krysa má špicatý tvar hlavy a veľké okruhlé uši,dĺžka chvôstu je značne dlhší od dĺžky tela.
Ich najväčším nepriateľom je dobrá vzduchovka,potom ďaleko-ďaleko nič,až potom deratizátor,mačky a psy !
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
no vidim, že už tady dlouho nebyla žádná fotka - skočim si pro vzduchovku a zajedu k babičce
když mě nikdo nebude nasí*at, tak vám řeknu tajemství . . .
jak na ty svině svítíš laserem, tak se většinou ani nehnou a pak je trefíš přímo do obličeje ( samozřejmě, že na vzduchovce nemám laserový zaměřovač - já ho mám jen v ruce - svítím na potkána a v druhé ruce mám vzduchovku . . . )
jinak teď používám plochý diabolo master
když mě nikdo nebude nasí*at, tak vám řeknu tajemství . . .
jak na ty svině svítíš laserem, tak se většinou ani nehnou a pak je trefíš přímo do obličeje ( samozřejmě, že na vzduchovce nemám laserový zaměřovač - já ho mám jen v ruce - svítím na potkána a v druhé ruce mám vzduchovku . . . )

jinak teď používám plochý diabolo master