NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- CzechJoker
Dneska mi přišla QB v 0,22 ( chtěl jsem klasiku 1,77 ale pak jsem se dočetl jak je to s co2)tak jsem zvědavej jak bude střílet po Kubajzových úpravách které podstoupí.Každopádně mě překvapila její velikost a hmotnost, oproti hatsanovi je to drobek.Objednal jsem k ní Deltu 4X32AO a nemůžu se dočkat až se v ní pohrabu.
Hatsan105 1,77+Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
Mám takovje dotaz.
Ten díl jak tam Kubajz doporučil zvětšít tu dírku, tak ta dírka je tam z boku.Já tam ale dírku z boku nemám, nýbrž ze předu.Nevím jestli to není kvůli 5,5 kalibru.Rád bych vyfotil, ale digitál nemám po ruce a na mobilu to nemá venu.
Ten díl jak tam Kubajz doporučil zvětšít tu dírku, tak ta dírka je tam z boku.Já tam ale dírku z boku nemám, nýbrž ze předu.Nevím jestli to není kvůli 5,5 kalibru.Rád bych vyfotil, ale digitál nemám po ruce a na mobilu to nemá venu.
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
na kanadskom fore http://www.airgunforum.ca/forum/viewtopic.php?t=13565je spomenuty nejaky novsi model QB Deluxe ktory ma vraj uz lepsiu pazbu a to cudo co ste spominali ze je z umelej hmoty (ten "drziak" zasobniku CO2 a hlavne) je uz kovovy... zacali ho tam predavat asi pred 2 tyzdnami a je vraj lacnejsi ako starsi model
ma niekto info ci sa to dostane aj sem? a kedy asi? teda ak vobec...
ma niekto info ci sa to dostane aj sem? a kedy asi? teda ak vobec...
tomcat
Já ji koupil dnes v gunshopu a pořád stejný.Známý mi slíbil že by byl ochotnej mi ten díl udělat, když si seženu materiál.
Já ji koupil dnes v gunshopu a pořád stejný.Známý mi slíbil že by byl ochotnej mi ten díl udělat, když si seženu materiál.
Naposledy upravil(a) flipr11 dne 03 črc 2007 09:52, celkem upraveno 1 x.
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
to flipr11 :
najdi si na začátku tohoto vlákna fotky (myslím ze kubajzze) rozložené flinty - je tam nádherně vidět co kde je. Někdo tu dával tento odkaz http://www.airguninfo.com/chinese.shtml - tam je rozkres a dalčí informace k tuningu.
najdi si na začátku tohoto vlákna fotky (myslím ze kubajzze) rozložené flinty - je tam nádherně vidět co kde je. Někdo tu dával tento odkaz http://www.airguninfo.com/chinese.shtml - tam je rozkres a dalčí informace k tuningu.
Ať dělám co dělám, pořád mám takový divný rozptyl. Stranově je to dobré ale lítá to nahoru a dolů. Řek bych, že je to kolísáním úsťovky, ale nevím, jestli by to na tu vzdálenost mělo takový vliv. Dělá vám to taky tak?

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubajz> zkus vytahnout podlozky co mas pod bici pruzinou. Ja tuhle upravu zrusil, nejak se me zvetsil rozptyl. V leze na 10m, pokud se mi podari napichnout obe bombicky
tak jsem schopny sazet to skoro jednou dirou
po 20ti ranach uz me to samozrejme vic pada dolu...Nak

CZ 634 .177
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
To si děláte srandu
Nedávno jsem upravil QB podle Kubajze ( ještě jsem z ní nestřílel ) a teď zjistím tohle
Teď ji rozebírat znovu určitě nebudu. Jste si jistí, že je to tou podloženou pružinkou, moc toho tam nebude, ale přece jenom, jestli to nemůže mít na svědomí něco jinýho?

Nedávno jsem upravil QB podle Kubajze ( ještě jsem z ní nestřílel ) a teď zjistím tohle

QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
Těma podložkama to být nemůže. Kdyby se zvýšil rozptyl na všechny strany tak by to možné bylo, ale takhle ne.
Prostě to lítá jenom nahoru a dolů.
Napadá mě ještě, že střílím moc rychle. Tím pádem se nastačí CO2 odpařovat na konstantní úroveň. Jo, to by mohlo být. Vystřelím třeba při 60barech a zásobník má teplotu 25°C. A jak se začne plyn odpařovat, tak se začne zásobník chladit a tudíž začne tlak klesat, takže skončím třeba při 55barech a 15°C. Blabla, tyhle čísla si vymýšlím, ten graf závislosti tlaku nasycených par na teplotě u CO2 jsem nikde nenašel, ale tak nějak by to mohlo být. Zkusím to zjistit v sobotu, půjčím si chrony a bude to hned jasné.
A nebo se mi prostě hýbe ta hlaveň. To by taky odpovídalo tomu pohybu rozptylu nahoru a dolů.
Prostě to lítá jenom nahoru a dolů.
Napadá mě ještě, že střílím moc rychle. Tím pádem se nastačí CO2 odpařovat na konstantní úroveň. Jo, to by mohlo být. Vystřelím třeba při 60barech a zásobník má teplotu 25°C. A jak se začne plyn odpařovat, tak se začne zásobník chladit a tudíž začne tlak klesat, takže skončím třeba při 55barech a 15°C. Blabla, tyhle čísla si vymýšlím, ten graf závislosti tlaku nasycených par na teplotě u CO2 jsem nikde nenašel, ale tak nějak by to mohlo být. Zkusím to zjistit v sobotu, půjčím si chrony a bude to hned jasné.
A nebo se mi prostě hýbe ta hlaveň. To by taky odpovídalo tomu pohybu rozptylu nahoru a dolů.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.