S474N píše:dafoca: mohu vedet priteli, z ceho sve teoreticke udaje cerpas? Neni to doufam nahodou ona prirucka Vinnetoua, ze ktere si mi doporucoval jednu kapitolu.
Mohu dale vedet, z ceho strilis a jake discipliny? Tedy pokud se jedna o opravdove zbrane a ne plastove pistolky na antiperle.
příteli,
moje znalosti jsou asi opravdu teoretické. Čerpám z vinnetoua, kobry 11, komisaře rexe, teďka jsem viděl tucet statečných, taky rambo 3 není špatný film...
Jinak, můžeš/můžete se na mě vytahovat, disciplínu nestřílím žádnou, zbraň mám walther p88c. Já nejsem žádný ostrostřelec a ani v práci zbraň nepotřebuju.
Ale zajímalo by mě, při jakých příležitostech mají u sebe zbraň ti z vás,kteří trénují střelbu od pasu a nosí náboj v komoře. Já si ji např. beru, když jdu večer fotit do různých okrajových částí ov a tam není zrovna bezpečno. Náboj ne v komoře. Můžete mi někdo prosím přibližně konkrétně popsat,v jaké situaci bych měl mít pod ramenem zbraň připravenou k rychlému výstřelu? Pokud se tím samozřejmě neživím, a to S4T4N jakožto IT otrok (viz profil) asi nebude?
Dále by mě zajímalo, jestli vy, kteří jste připraveni střílet od pasu a bez natahování závěru už jste někdy zbraň použili, jak probíhalo vyšetřování toho incidentu, jaké byly následky pro vás, případně pro postřeleného, jestli i po téhle zkušenosti jste ochotni zbraň znovu použít?
tyhle otázky mě totiž vždycky napadají, když mi někdo tvrdí, že nosí náboj v komoře, trénuje střelbu od pasu, a nepřímo tvrdí, že to tu je jak na divokém západě, střelci mají kolty proklatě nízko a neváhají je použít, a šerif řeší případy individuálně a spravedlivě.
ale berte to jako příspěvek do debaty, nechci nikoho naštvat.