Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
sportovec

Příspěvek od sportovec » 15 kvě 2007 17:30

Kolik nastřílím v pohodě sám v klidu je jedna věc a kolik to bude při soutěži je úplně, aspoň pro mne něco jiného. ale určitě je zajímavé zkusit si tu menší variantu terčů. K Vám se těším a kdybych tam jel jen soutěžit, tak bych tam nejel :) P.s. : bude to barvité střílení a terče lze jen ocenit.. jsem zvědav na smajlíky ne velikostí, to je jasné ale jak se se mnou poperou nebo spíš ja s nima. Jo a ta clona no to vůbec netuším :)

harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 18 kvě 2007 11:48

Tak pánové, poslední výzva - kdo chce přijet do Hradce, má poslední šanci dát o sobě vědět, pokud tak ještě neučunil.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 20 kvě 2007 17:19

Dnes probehla soutez "Malá odstřelovačka" dle pravidel SSK N.P. v Hradci Kralove.

Diky vsem, kteri prisli zavodit, protoze zavod byl uplne bez problemu, vse probehlo hladce a alespon ja jsem se velmi bavil.

K videni bylo spoustu dobrych vykonu a krasnych zbrani. Vysledkovou listinu najdete na strance souteze zde: http://www.strelectvi.info/mao%5Fsoutez ... /index.htm

Fotky se na teze strance objevi behem tydne, jakmile mi je fotograf souteze Fandaks preda - timto mu predem dekuji!

A jeste vzkaz pro Vas vsechny, kteri jste se nezucastnili - Vase skoda :)
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 20 kvě 2007 20:30

Takze gratuluji vitezum... a cest porazenym. Salam neni hold pro kazdyho.

Snad se mi podari priject priste.
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 20 kvě 2007 21:09

Závod byl opravdu pěkný....fakt díky Ivane, že jsi se ujal této aktivity. Jinak salám je opravdu dobrej, ale musel jsem bohužel půlku odevzdat týmové jedničce :cry:

P.S: s tím Sidewinderem to už není samo s sebou....ale jednou mu přijdem na kobylku
frana

Příspěvek od frana » 20 kvě 2007 22:02

Zdravím,
sice jsem nedopadl zrovna nejlépe, ale závod to byl naprosto sqělej. Nebylo to pouhé míření a mačkání spouště, bylo to taky trochu "na bednu" a trochu fyzička - no prostě zábava. Fascinovala mě ta ženská, nejenže je docela pohledná, ale ještě většinu pánů porazila. K vidění dost pěknejch zbraní. Na takovejhle závod pojedu příště opět velmi rád. Fráňa.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 21 kvě 2007 09:09

Přátelé, děkuji za slova chvály na závod, ale bez Vašeho pozitivního přístupu a hlavně bez pomoci spoluorganizátorů, jmenovitě Sidewindera, Honzy a Ondry, bych ten závod sotva dokázal dovést do zdárného konce. Technické řešení jinak skvělé stage SKRYTÝ TERČ už máme nalezeno.
K závodu mohu říci, že teprve po zveřejnění konečné výsledkové listiny jsem zjistil, že mě od "bedny" separoval jediný chybný výstřel právě v "bezproblémové" položce SMILES. Přestože jsem smajla našel, množství světla na přímo osvětleném terči mi tak natáhlo oči (unavené po abiturientském srazu - spánek cca 5 hod.), že jsem ho o necelý milimetr netrefil. Tahle rána pro mě znamenala 4 body navíc, což ve spojení s rychlýma nohama a solidní střelbou Irmy mě odsunuilo ze stupňu vítězů. Nicméně test nové suhlky proběhl s velmi kladnými výsledky a věřím, že některým soupeřům přinese pár neklidných nocí před dalšími závody (konkrétně 26.5. ZSV Horní Branná - dle propozic KSPZ)
Pro další naše závody a potenciální účastníky jen poznamenávám - nečtěte jen propozice, ale také komplexní pravidla (jsou zveřejněna v tomto tématu a především na oficiálních stránkách soutěže). Střelce používající zásobníky upozorňuji, že zásobníky je možno používat max. ve 2 ks, přičemž pravidla stanovují nabíjení max. 5 nábojů do zásobníku. Na eventuální neznalost nebo nepochopení pravidel už příště nebude možno brát zřetel.
Vítězům upřímně blahopřeji, věřím, že jste strávili příjemnou neděli a těším se na další letní závod. Tentokrát to bude polohovka.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 kvě 2007 19:06

Kluci díky za soutěž bylo to moc fajn jen jsem musel být částečně duchem jinde což mě mrzí . Jinak Irma nemá svoji flintu nemá zbrojak a střílí tak jednou za tři týdny když přijede za mnou do Prahy ze Znojma. Prostě to tak je a je ten typ zřejmě který dokáže na soutěži střílet líp než mimo ni. Sám jsem cucel jako vrána . Tak snad jen aby jste kromě Roberta o ní něco věděli protože příště jedeme znova :) Jo a taky střílí z luku a má ukrutnou sílu v rukou :)
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 21 kvě 2007 19:58

Taky děkuju za moc peknej závod ....dobře strávená neděle :wink:
Největší soupeř byl Fráňa se kterým sem se do poslední položky přetahoval jedno ze zadních míst :!:
Honzo : o salam si se musel podelit s vítězem bo si volil svou cenu dřív než Robert i když si dopadl o misto za nim :!:
Harpe : asi to nebyly jen Smiles ale i pomalá zátěžová položka :wink:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 22 kvě 2007 06:05

To Balda: Jednoznačně za to mohli smajlíci, protože tam jsem dostal náklad 4 bodů. V zátěžové střelbě mi bylo jasné, že nomohu jít na špici, protože jsem tlustej, že se sotva unesu (přesto ten vlastní běh mi nezpůsobit přílišnou ztrátu, ale problém je v tom, že střílím jednorankou s pravým (standardním) závěrovým systémem, přičemž jsem levák.
Jo, a výběr cen jsem zmrvil já, protože jsem to čet odzadu, takže první vybírala Irma na 3.fleku, pak Honza a na Roberta zbyla svítící klíčenka. Sypu si hlavu popelem, příště se to už nestane :cry: :oops: (abych se vlastní blbostí připravil o bednu). :D
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 22 kvě 2007 08:15

:lol: Ohledne cen nevidim zadny problem .. Honza sice zneuzil situace, aby ukoristil povestny salamek, ale pak se ferove rozdelil..

A ohledne smajliku - celkem vtipne mi prijde, kdyz se podivam do historie, jak psal HarpPlayer toto: "No a pokud má někdo problém trefit při libovolném zvětšení vleže kroužek o průměru skoro 3 cm, asi pro něj fakt tyhle závody moc nebudou." .. a ono se mu to vymstilo :lol:

Jinak mne zajima, proc nedorazil Simír?
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 22 kvě 2007 16:12

Jo, nemá člověk pařit před závodem. Pak netrefí ani stodolu zevnitř.
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 22 kvě 2007 16:42

A kdo ze to paril? :twisted:
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 22 kvě 2007 21:43

Zdarec Všici, chci poděkovat organizátorům za nedělní závod a setkání v Hradci.
Bylo to super a už se těším na další kolo, které jak doufám na sebe nenechá dlouho čekat prosím :shock: No a jako bonus pár fotek chystané 456 krapet :D laděné.
Přílohy
100_0725.jpg
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 22 kvě 2007 21:48

ještě jedna před osazením optiky :wink: :wink:
Přílohy
100_0729.jpg
Odpovědět