Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 10 kvě 2007 12:30

HarpPlayer mi poslal terce pro treti polozku "SMILES", soubor prikladam jako prilohu nebo jej muzete stahovat na strance souteze zde: http://strelectvi.info/cz452/

Tisk na A4 pro správnou velikost..

Jen pripominam pro ty, kdo si budou chtit tyto terče zkusit "nanečisto" - že položka bude vypadat takto: Střelec si vytahne obalku s 10-ti smajlíky, které musí v čase 15minut trefit. Správný zásah znamená +1b, chybějící zásah je 0b a POZOR! .. špatný zásah je za -5b.

Podrobnosti najdete v propozicích soutěže, kam se prokliknete z výše uvedeného odkazu.
Přílohy
smiles.doc
(567.5KiB)Staženo 306 x

Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 10 kvě 2007 13:25

Jo a co je dobrej ksicht a co spatnej?
A neni to plytvani munice? nestacilo by na ten papir jen jedna rana? :D
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 10 kvě 2007 13:35

To právě v týhle chvíli nikdo neví. Ty správný xichty k zasažení se dovíš po roztržení vobálky. A abych ani já nevěděl, který držky jsou v který vobálce, pověřil jsem jejich zpracováním vlastní manželku a dceru.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 13 kvě 2007 09:09

Tak konecne mame vysledkove listiny z Hradecke Odstrelovacky - soutez se konala dne 28.4. a 29.4.

www.sweb.cz/ssk.trebes
qwer

Příspěvek od qwer » 13 kvě 2007 15:05

Gratuluji k pěkným výsledkům. Pěkný double! :) :)
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 13 kvě 2007 20:57

qwer píše:Gratuluji k pěkným výsledkům. Pěkný double! :) :)
Kluci meli jen štěstí že jsem přijel až v neděli na Ot.Miř. :twisted: :twisted:
Jinak by to vše vypadalo jinak :lol: :lol: :lol:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 14 kvě 2007 07:01

Ty běhny mi prostě nejdou. Kdybych se je měl kde naučit, byly by mizivky fajn.
Baldo, můžeš si to vynahradit v neděli. Koukej poslat přhlášku!
frana

Příspěvek od frana » 14 kvě 2007 13:14

Zdravím,
dovolil bych si polemizovat o bodovaní disciplíny "smajlíky" V každé ostatní disciplíně může střelec získat nebo ztratit celkem 100 bodů (co rána to + nebo - 10 max). Ve "smajlíkách lze získat 10 ale ztratit 50 bodů (což se může jevit při prvním přiblížení zajímavé) ale při vypuštění této disciplíny ( nasázím to do valu) přijdu o pouhých 10 bodů, ale neriskuji, že ztratím víc. (samozřejmě chápu, že závod může rozhodnout i jeden bod a pořadatel si může stanovit bodování jaké uzná za vhodné a já to ctím! ) Jaký je názor ostatních naslouchajících? Vladimír
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 14 kvě 2007 14:53

harpplayer píše: Baldo, můžeš si to vynahradit v neděli. Koukej poslat přhlášku!
Přihlášku :?: :!: - Myslel sem že když se mnou Hlavní rozhodčí před mesícem probíral jestli se mi ten datum hodí ....a já mu řekl že ano , tak jsem čekal že si to mezi sebou řeknete.
Přijedem dva možná i tři :wink:
----------
To s tim nasázením do valu je zajímavá teorie , ale radeji bych si vybral (identifikoval na 100%) jeden cíl a znažil se ho trefit + je lepší než 0 :wink:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 14 kvě 2007 15:16

Vláďo, obávám se, že když tuhle disciplínu vypustíš, asi těžko budeš bojovat o přední pozice. Skoro třícentimetrovej puntík trefí totiž skoro každej, jen se může splést v identifikaci. Vzhledem k tomu, že přijedou i benchresťáci, kteří jsou schopni střílet daleko menší terče, asi bych ti to vypouštění moc nedoporučoval. Nebo si to vynahradíš ve finální disciplíně (střelba po zátěži)?
Teda tam se já moc silnej necítím. No a ti Robertovi rukojmí jsou taky pěkně hustý. Už jsi to zkusil střílet? Já jo a výsledky nicmoc. Střelba na skrytej terč (kterej vůl to vymyslel) bude taky pěknej vopruz. No prostě takovýho ležáka jsem ještě nestřílel. Ti smajlové z toho vypadají nejlíp.
Baldo tak se neštěť, musel jsem tě nejak popíchnout k akci. Kdy budeš vědět, kolik vás bude?
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 14 kvě 2007 20:26

harpplayer píše: Baldo tak se neštěť, musel jsem tě nejak popíchnout k akci. Kdy budeš vědět, kolik vás bude?
Jak řikám dva na 100% a jestli se přidá i kolega z klubu budu vědet až v sobotu :wink:
Ve středu pujdu potrénovat rukojmí , ale jsou namamalovaný fakt dost zákeřně- vo tom žádnáá :twisted:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 14 kvě 2007 21:15

Jo, tak já si je byl střelit dnes a je to pěknej vopruz. Musíš hodně přemejšlet, kam budeš střílet, jestli ti stačí relativně jistá 8 nebo jestli budeš riskovat a střílet na 10. Z ní může bejt bez problémů -5. Bude to dobrá psina.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 15 kvě 2007 08:05

Taky není špatný pro trenink střílet na terč rukojmí ve formátu A4. Ja tak donedávna činil z neznalosti :)
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 15 kvě 2007 08:30

A kolik jsi jich dal? Pochlub se, Sportovče, a deklasuj konkurenci psychologicky.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 15 kvě 2007 12:18

Ja si myslim, ze jsou dve moznosti v pojeti souteze - a tedy i polozky se Smajliky.

Budto by clovek rad vyhral - a tehdy je proste potreba to nastrilet co nejlip, zadne vypusteni polozky, abych se nedostal do minusu, nebude stacit. Par lidi to urcite nastrili do plusu..

Nebo to slovek jde strilet jen pro pobaveni a ambice na vitezstvi nema, a tehdy nevidim duvod pro spekulace o vypousteni .. vic se preci pobavim, kdyz si to zkusim vystrelit - no a kdyz se to nepovede tak co, ucel byl splnen - byla to zabava :)

Jsem moc zvedavy, jak to bude vypadat - kazdopadne pravidla jsou pro kazdeho stejna .. bude velmi zajimave sledovat porovnani strelcu s flintami urcenymi pro BR a tech ostatnich, kteri strili ruzne jine souteze treba typu "Mala Odstrelovacka".
Odpovědět