Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
skusal tri vacsie gule ako 8,6mm ale nic s tym netrafis, naj je u mna ogival, vykonovo aj na presnost 

Re: Derringer od fy Great Gun
Zdravím, chtěl jsem si koupit GG 9 mm délka laufů 2,5" , obvolával jsem několik obchodů i kontaktoval přímo výrobce ale nikde není k sehnání, nevíte kde bych nový GG 9 mm 2,5" mohl zakoupit ?
Edgun Leshiy 5,5mm
Air Arms S400 .117 s pažbou od www.lukyhenry.cz
Great gun .45 / 6" a zvětšené pažbičky.
Kuše Beast Hunter, optika Meopta - MeoStar - M2
Air Arms S400 .117 s pažbou od www.lukyhenry.cz
Great gun .45 / 6" a zvětšené pažbičky.
Kuše Beast Hunter, optika Meopta - MeoStar - M2
tak si kup 3", zas tam nie je extra rozdiel a si lahsie ho zozenies.
To je rada jak od Babici
"...když nemáte parmezán dejte tam eidam..."

LOV 21, TEX Mod.3, SPA CP1M Artemis, S 631 Lux, S 634 + 3-9x42 AO Optisan Cobra, Derringer GG .45 3,5", Buckskinner .45
Zdravíčko. Tak mě napadá jedna otázka. Když se tu čas od času řeší energie střely. Zajímal by mě pokles energie s přibývající vzdáleností. Někde jsem četl že GG 9mm udělá cca 300J (metr,dva před ústím) a mě by zajímalo jak je na tom třeba na 15m nebo 25m. Věděl by někdo odpovědět ?
pparatkoo - všechno je to tady:http://www.balistika.cz/vnejsi_teorie.html
Nejlepší by bylo stáhnout nějakej prográmek. Až na to přijdeš dej to sem, docela mě to zajímá.
Tak jsem si řekl, že střílení na 15m mě už nebaví a dal jsem to na 25m. Plivnul jsem tam 11 ogiválů (1 byl ze spodní hlavně, pak už jsem střílel jenom horní). Mířil jsem přesně na spodní okraj terče. Derrik je fakt super hračka!

Tak jsem si řekl, že střílení na 15m mě už nebaví a dal jsem to na 25m. Plivnul jsem tam 11 ogiválů (1 byl ze spodní hlavně, pak už jsem střílel jenom horní). Mířil jsem přesně na spodní okraj terče. Derrik je fakt super hračka!
LOV 21, TEX Mod.3, SPA CP1M Artemis, S 631 Lux, S 634 + 3-9x42 AO Optisan Cobra, Derringer GG .45 3,5", Buckskinner .45
Ahoj GG střelci. Mnohokrát se diskutovalo téma "Slabý první výstřel". Zde přikládám foto z dnešní střelnice. Střílím mazaným origo GG ogiválem. U prvních dvou ran, které šly úplně mimo, je vidět i ve způsobu natržení papíru jejich nízká rychlost. Přesnost je taky v háji. Další rány už chodily jak a kam mají. Stříleno na 15m, mířeno na spodní okraj černého kruhu.
Zdravím Vás,
po dvojím pročtení této diskuze okolo derringerů GG, jsem se rozhodl pro pořízení jednoho kousku, ba dokonce mi ho pořídí má drahá polovička k narozeninám
Nechci zde vznášet již několikrát zodpovězené dotazy, nic méně jeden dotaz bych měl na nějakou zpřízněnou duši, nejlépe z okolí Kladna zdali by nechala v kategorii předovek úplného nováčka osahat nebo nejlépe porovnat derringera GG?
Zajímal by mě rozdíl v držení (v mé poměrně malé ruce) buď 9mm GG a nebo dimini oproti klasické .45.
Pocit z té zbraně je pro mne rozhodující při výběru, bohužel z fotek si jí neosahám a obchod s nimi mám dost z ruky.
Předem děkuji a přeju přesnou mušku
po dvojím pročtení této diskuze okolo derringerů GG, jsem se rozhodl pro pořízení jednoho kousku, ba dokonce mi ho pořídí má drahá polovička k narozeninám

Nechci zde vznášet již několikrát zodpovězené dotazy, nic méně jeden dotaz bych měl na nějakou zpřízněnou duši, nejlépe z okolí Kladna zdali by nechala v kategorii předovek úplného nováčka osahat nebo nejlépe porovnat derringera GG?
Zajímal by mě rozdíl v držení (v mé poměrně malé ruce) buď 9mm GG a nebo dimini oproti klasické .45.
Pocit z té zbraně je pro mne rozhodující při výběru, bohužel z fotek si jí neosahám a obchod s nimi mám dost z ruky.
Předem děkuji a přeju přesnou mušku

Oživím téma a přidám mé video ze střelnice - nabíjení a střelba:https://youtu.be/BqxuDAgQ_IU
Nabíjení už šlo hodně ztuha bylo to cca 25 nabití bez čištění.
vhodné mazání je základ, dám 100 ran a musí to chodit pořád stejně, jinak je někde chyba!
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
- olgojchorchoj
Co je to za udelátko na ten prach?Snajpr píše:Oživím téma a přidám mé video ze střelnice - nabíjení a střelba:https://youtu.be/BqxuDAgQ_IU
Derringer Great Gun .45 3,5"nerez hlavne
Czechgun Gladiator .45 SCP
Ardesa Pursuit XLT Compensator
Gamo Replay 10
Flusbrok LOV2
Skutočný chlap má zbraň. Tvrdenie,že zbraň môže priniesť problémy,je prejavom zšenštilosti.
Czechgun Gladiator .45 SCP
Ardesa Pursuit XLT Compensator
Gamo Replay 10
Flusbrok LOV2
Skutočný chlap má zbraň. Tvrdenie,že zbraň môže priniesť problémy,je prejavom zšenštilosti.
Ahoj, to "udělátko" jsou k sobě slepený odměrky z dětského Panadol sirupu. Do .45 pasujou akorát.
Mám to pro rychlejší nabíjení obou hlavní naráz.
Mám to pro rychlejší nabíjení obou hlavní naráz.
-
Tááák už ho mám doma po troch mesiacoch čakania ...
Koľko ste čakali Vy na svojho miláčika?
(mám na mysli Derringera keby náhodou niekto nepochopil)
Koľko ste čakali Vy na svojho miláčika?

(mám na mysli Derringera keby náhodou niekto nepochopil)
Máte někdo taky tak ostré hrany na rámu? Myslím, že to chtělo lehce srazit.Drbe to pouzdro. Předtim jsem měl devítku a ta byla pěkně začištěná, nikde nic ostrého, teď mám dimini a tam je to fuj.
mám dimini první sérku a není sražená, ale ostré to taky není, možná při leštění to dostali trochu rádius
Ale je neznatelný tak ti ho nezměřím.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.