v?b?r vzduchov? zbran?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to sice ne ale jednak je nyni nejaky problem se zasilanim vzduchovek do cr tedy alespon z baru co jsem slysel pred casem.. navic maji limit 16j jinak taky povoleni ... ale zda to poslou ci ne to nedokazu tahle rict ..
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Re: výběr vzduchové zbraně
budete prekvapeny, ale kontroluju, velmi dobre si sudruhovia z UK uvedomuju ake su kde limity http://www.airgunbuyer.com/page.asp?pg=1008
ten momentalny predaj do zahranicia je v BAR zastaveny z dovodu, ze im to kurier odmieta prevazat http://www.airgunbuyer.com/page.asp?pg=1008
ten momentalny predaj do zahranicia je v BAR zastaveny z dovodu, ze im to kurier odmieta prevazat http://www.airgunbuyer.com/page.asp?pg=1008
Takze Holandsko 

Zdar draci co říkáte na vzduchovku Walther Terrus WS cal.4,5mm poměr cena kvalita ??vaše zkušenosti stojí za to??mě se líbí to je vše předem díky za rady!!
Ahoj. Potřeboval bych poradit s výběrem pušky a puškohledu. Chci vzduchovku s pevnou hlavní, pružinovou, ráže 5,5. Cena 5000Kč +/- 500kč.((ráži mi když tak vymluvte pokud bude lepší 4,5))
(střelba na terč i na delší vzdálenost, občasný odstřel potkanů a jiné havěti)
Pročítáním webu,diskusních fór a sledováním recenzí na youtube sem došel k výběru těchhle pušek:
Gamo CFX cal. 5,5mm
Hatsan 100X Torpedo cal. 5,5mm
Hatsan 105X Torpedo cal. 5,5mm
Jaký je rozdíl mezi Hatsan 100 a 105?Pouze materiál pažby?
Puškohled cca 1500kč +/- 250kč
Puškohled RAVEN 6x40 AOE Mil-Dot
Sport HD 3-9x40 AO Mil-Dot
Puškohledy Nikko Stirling - Puškohled Mountmaster 3-9x50AOIR
Puškohled Raven 3-9x40 Mil-Dot
Puškohled Nikko Stirling 4-12x50 AO IR
A k tomu pouzdro na přenášení pušky - HUNTER BLACK
Poraďte která z mnou vybraných pušek je na tom nejlépe s kvalitou. A který puškohled k ní vzít.
(střelba na terč i na delší vzdálenost, občasný odstřel potkanů a jiné havěti)
Pročítáním webu,diskusních fór a sledováním recenzí na youtube sem došel k výběru těchhle pušek:
Gamo CFX cal. 5,5mm
Hatsan 100X Torpedo cal. 5,5mm
Hatsan 105X Torpedo cal. 5,5mm
Jaký je rozdíl mezi Hatsan 100 a 105?Pouze materiál pažby?
Puškohled cca 1500kč +/- 250kč
Puškohled RAVEN 6x40 AOE Mil-Dot
Sport HD 3-9x40 AO Mil-Dot
Puškohledy Nikko Stirling - Puškohled Mountmaster 3-9x50AOIR
Puškohled Raven 3-9x40 Mil-Dot
Puškohled Nikko Stirling 4-12x50 AO IR
A k tomu pouzdro na přenášení pušky - HUNTER BLACK
Poraďte která z mnou vybraných pušek je na tom nejlépe s kvalitou. A který puškohled k ní vzít.
ČZ 236 - 1 // Weihrauch HW77K + Kolimátor Victoptics 1x35 Red / Green
No kdybys trval na výběru mezi tím co tam máš uvedeno tak asi spíš to Gamo. Hatsana nebrat...
A k tomu bych puškohled s variabilním zvětšením vůbec nebral...rozsype se tím zpětným resp. dopředným rázem pístu.
Vzal bych třebas Nikko Stirling 4x40ANO Mountmaster + jednodílnou montáž anebo Deltu 4x32 AO opět s jednodílnou montáží...
Ale pokud bys netrval na výběru co jsi napsal tak bych šel spíš do Slávky 634 + Delta 4x32AO...nejedna tato kombinace tady v ČR funguje a k plné spokojenosti...není to ale pevná hlaveň...
Něco co vydrží a má zpracování, kvalitu a výdrž s pevnou hlavní je nejblíž HW 77...hold ale cenově jinde...
Záleží na co to chceš...
A k tomu bych puškohled s variabilním zvětšením vůbec nebral...rozsype se tím zpětným resp. dopředným rázem pístu.
Vzal bych třebas Nikko Stirling 4x40ANO Mountmaster + jednodílnou montáž anebo Deltu 4x32 AO opět s jednodílnou montáží...
Ale pokud bys netrval na výběru co jsi napsal tak bych šel spíš do Slávky 634 + Delta 4x32AO...nejedna tato kombinace tady v ČR funguje a k plné spokojenosti...není to ale pevná hlaveň...
Něco co vydrží a má zpracování, kvalitu a výdrž s pevnou hlavní je nejblíž HW 77...hold ale cenově jinde...
Záleží na co to chceš...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Slávii nee. Mám doma čezetu 236. Kdyby na ní šla optika tak koupím jen puškohled. Tahle stará zetka mi přijde lepší jak slávka. Chci spíš flintu s pevnou hlavní. Ale po tom co sem pročet o hasanovi a gamu tak sem změnil názor. Teď mam spíš dilema jestli koupit nějaký levný kombo, třeba Hämmerli Hunter Force 900 Combo a zkusit jestli se s tím bude dát střílet aspoň trošku na větší vzdálenost a nebo koupit z německa Weihrauch HW77 a doma si vyměnit pružinu. Nevěřím totiž českým obchodům, že ve flintě bude exportní pružina. V týhle zemi se "lže a okrádá už i na hajzlíkách na nádraží".
To je docela finanční skok na HW 77 :lol:v téhle cenové relaci už je docela na výběr třeba Walther LGU mam ho doma a nemá chybu je to pořádnej kus pušky nebo bazarovej prosport.
Finanční skok to sice je. Ale zase sem si řikal, že asi gamo nebude o tolik lepší než moje zetka. Takže bych si pomohl jen tím spodním natahováním. (to mam z toho že čtu fóra a zkušenosti lidí). A jelikož bych rád střílel větší vzdálenosti tak mi stejně nic jiného nezbude.
Stále platí že to bude pružinovka se spodním nátahem. A v rajchu sem koukal vychází HW77 o cca 3 tisíce levněji než tady.
Stále platí že to bude pružinovka se spodním nátahem. A v rajchu sem koukal vychází HW77 o cca 3 tisíce levněji než tady.
To by šlo,tzn 9000kč? Gamo asi opravdu nic moc,teď na závodech v budějkach jsem slyšel jak se jednomu na tom odešel čep na hlavni a předtím taky něco takže druhá reklamace.
Je to podle kurzu eura. Tady je HW77 a vychází cca 9500kč i s pružinou.
Dobrý deň , potreboval by som poradiť kúpa bullpup Vulkan, Cricket, Colibri, Taipan všetko v 4,5mm
Ďakujem za tip
Ďakujem za tip
Steyr LG 110 5,5
HW 100 SK 4,5
Airgun Vulcan 4,5 Hawke 4-16x44
Weihrauch HW30 MII/S 4,5 mm /// NS Air King 2-7x32
Kandar CP1 M
Zoraki HP-01 ultra
Crosman Marlin Cowboy
Crosman 1760
Slavia mix
Lov 21
S.P.A.PP700 4,5
HW 100 SK 4,5
Airgun Vulcan 4,5 Hawke 4-16x44
Weihrauch HW30 MII/S 4,5 mm /// NS Air King 2-7x32
Kandar CP1 M
Zoraki HP-01 ultra
Crosman Marlin Cowboy
Crosman 1760
Slavia mix
Lov 21
S.P.A.PP700 4,5
asi takhle to vidim ja
1.Vulcan 2. Cricket 3 Taipan 4 Kolibrik....
Kdyz si o tom tady neco prectes zjistis proc jsem to napsal zrovna takhle
1.Vulcan 2. Cricket 3 Taipan 4 Kolibrik....
Kdyz si o tom tady neco prectes zjistis proc jsem to napsal zrovna takhle
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
Být Cricket co je v bazaru volný, vyměnil bych pořadí na prvních dvou místech 

No hej pekná ale v 0.22 a už zamluvená
a poradie tiež asi tak vyhovuje tak zvažujem + -
a poradie tiež asi tak vyhovuje tak zvažujem + -