Příspěvek
od Easa » 04 bře 2015 09:50
Tak isto by som rád vybral vzduchovku. Čo sa týka strielania, začal som možno keď som mal 10 rokov, prešiel som si klasicky Slaviou 630 ležmo, aj RT disciplínou. Pak som mal dlhodobo pauzu, a teraz by som sa k tomu znova chcel vrátiť, hlavne rekreačne a možno časom by som skúsil HFT ak by som mal kde a s kým. Vyberám teda nejakú vhodnú pušku pre pokročilého strelca, a na výber sa mi núka viacero kusov. Uvažoval som aj nad FAC verziami, s tými sa ale HFT nestrieľa takže neviem, nechám si poradiť. Rád by som strielal na 50 - 70m
- HW100T v Laminovanej verzii, veľmi sa mi páči pažba, každý chváli precíznosť mechanizmu, potešil ma regulátor, celkovo je tá puška nádherná ale príde mi taká...sterilná.
- AA S510 Ultimate Sporter - Pažba nádherná, staviteľná lícnica, menší a krehký zásobník, regulátor???, neviem ako je na tom kvalitatívne
- AA S510 TC - Páči sa mi že aj pri vysokom výkone urobí 60 rán, no asi by som to musel vidieť naživo či by mi tie dve kartuše vyhovovali opticky
- Daystate MK4 iS Sports - Nádherná vzduchovka, naviac legendárna značka, ale trochu ma odrádza tá elektronika...
Poprípade máte ešte nejaké ďalšie tipy na PCP? Ideálne vyššiu triedu, bol som zvyknutý na Anschutz / Feinwerkbau...
-