P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemaje dílnu a maje levé ruce, hledám někoho šikovného z Prahy nebo okolí, kdo by byl schopen mi prodloužit pažbu předovky Thompson Impact. Přiměřená odměna je samozřejmostí.
Koupil jsem si tenhle nástavec pod botku a jde mi o její opracování a napasování.
http://www.eurohunt.cz/nastavec-pod-botku-5
Koupil jsem si tenhle nástavec pod botku a jde mi o její opracování a napasování.
http://www.eurohunt.cz/nastavec-pod-botku-5
Re: Předovky
Tak dnes sem zkusil úplně tu nejobyčejnější vazelínu,takovou tu čirou. stříleno s pistole hawken Inwestarm, kule .440 silnější flastr a .445 slabší flastr. Sříleno na cca 27m. Nabíjení šlo dobře a docela stejný výsledky jako s mazadlem od pedersoli, na 15 m to byli devítky a desítky. Což je rozdíl tuba za 450kč a za cca80kč. Myslím si že přes ty hodně hrubý mířidla a na mě jako svátečního střelce to jde, proto si nic nemíchám sám a co jsem zkusil,výsledky po celým terči.
Sagitarius: A vrátils to??
Vždyť to tu už někdo popisoval, možná jinde, že do "východní" evropy se dováží podřadný béčkový bordel, který by se na západě prostě neprodal. Tam by si prodejci udělali ostudu jak prase. Ovšem například Češi, poněvadž nejsou na úrovni a nemají svou hrdost, tak si to nechají líbit. Úplně stejně jako plesnivý pomeranče a broskve totálně bez chuti v supermarketech nějakých zápaďáckých zm*dů. Pouze a jen já jsem přišel omlátit jim to o hlavu, nikdo jiný. Ještě na mě čumí, co si to dovoluju, kun*y. Markety prodávají béčkový bordel a češi to žerou a drží hubu. Takže prostě dostanou to, co si zaslouží.
Vždyť to tu už někdo popisoval, možná jinde, že do "východní" evropy se dováží podřadný béčkový bordel, který by se na západě prostě neprodal. Tam by si prodejci udělali ostudu jak prase. Ovšem například Češi, poněvadž nejsou na úrovni a nemají svou hrdost, tak si to nechají líbit. Úplně stejně jako plesnivý pomeranče a broskve totálně bez chuti v supermarketech nějakých zápaďáckých zm*dů. Pouze a jen já jsem přišel omlátit jim to o hlavu, nikdo jiný. Ještě na mě čumí, co si to dovoluju, kun*y. Markety prodávají béčkový bordel a češi to žerou a drží hubu. Takže prostě dostanou to, co si zaslouží.
- fr.sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem služební cestu do Prahy, tak jsem se tam stavil. Vyměnit to nechtěli- bylo mi řečeno, že to odešlou na reklamaci Pedersolimu, a já budu čekat, jak se k tomu výrobce vyjádří. Jelikož nemám chuť čekat kdo ví jak dlouho a pak se stejně dozvědět, že je to v pořádku, odmítl jsem to a opravím si to sám. Aspoň to budu mít udělaný poctivě- mě to baví, a stejně jsem musel všechny předovky dodělávat doma. Je s podivem, že jediná předovka, která byla provozuschopná hned bez nutných úprav, byla nejlevnější Ardesa- Deerhunter, a nejvíc zmetkovitosti je na tom mým Pedersolim.
Osobně už jsem rozhodnutej, že toto byl můj poslední nákup hotový zbraně. Další už budou juen tovární lauf a zámek. Zbytek ruční práce. Už jsem si donesl pěknej kousek jasanu s krásnou "ořechovou" kresbou a budu dělat Pensylvánku.
Osobně už jsem rozhodnutej, že toto byl můj poslední nákup hotový zbraně. Další už budou juen tovární lauf a zámek. Zbytek ruční práce. Už jsem si donesl pěknej kousek jasanu s krásnou "ořechovou" kresbou a budu dělat Pensylvánku.
Rozdíl mezi klukem a chlapem je jen v ceně hraček:
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
popoto: mohl bys ještě doplnit název toho levnýho mazadla?
Je na tom onnex. Fakt nejaka obyc technicka vazelina,zadna castrolka nic a doopravdy me neprislo ze by byl mezitim a pedersolackym mazanim nejaky extra rozdil. Mozna po vice vystrelech,ale to i po peder.mazadle sem protahoval sem tam a fakt je ze na stetinach zustavalo vic slepenyho bordelu,po tomhle ani ne.. pro me to jsou dobry vysledky,strilim pro zabavu.
Nemůžu ji nikde najít.
mohl bys její konzistenci, barvu a zápach přirovnat k nějaké "klasické" Mogul vazelíně? LV2-3, nebo táhnoucí se jako med LA,...?
mohl bys její konzistenci, barvu a zápach přirovnat k nějaké "klasické" Mogul vazelíně? LV2-3, nebo táhnoucí se jako med LA,...?
Koupil sem to v hornbachu,je to jen 50g tuba myslim ze za 40kc,mozna min. Kazdopadne kdyz si toho clovek koupi vic,porad levnejsi o dost,nez vic pedersolacky. Fakt uplne obyc. Prusvitna bila vazelina Ma jen par obrazku na pouziti,ani slozeni ani popis,jen vazeline. Ale pisu jen svoji zkusennost,treba to u jinyho fungovat nebude,ale ja osobnr s tim tercem spokojeny sem a vetsinou strilim na mensi vzdalennost,takze za me ok. Vyfotim a poslu sz.
Já úspěšně mažu směsí vosku s konkorem (konkrétně Konkor 210) namíchané pocitově dle výsledné konzistence při tělesné teplotě - při té je to jako sympatická skoronelepivá oranžová plastelína s velice důvěryhodnou a příjemnou vůní. Konzistenci není problém dodatečně upravit - stačí nahřát, přidat konkor na zředění nebo vosk na zhuštění a zamíchat. Z doslechu vím že podobně to funguje i s voskem ředěným lékařskou vazelínou, nedivil bych se kdyby to pro obdobné ropné/živočišné/rostlinné mňamky platilo plošně (od silikonového oleje/vazelíny každopádně ruce pryč - pokud si člověk zavčasu nepoloží otázku, co vzniká jejich hořením, skončí u otázky, kam se poděl jeho vývrt).
V záloze mám i lithiovou vazelínu, kterou zatím mažu jen pistony protože laufu voskokonkor plně vyhovuje. Jde sehnat i za pár šupů na benzínce, tohle stálo cca 100Kč: A ten vosk tím asi půjde ředit taky.
V záloze mám i lithiovou vazelínu, kterou zatím mažu jen pistony protože laufu voskokonkor plně vyhovuje. Jde sehnat i za pár šupů na benzínce, tohle stálo cca 100Kč: A ten vosk tím asi půjde ředit taky.
Kdyz sem shanel ardesu vest pocket derringer,casto mi rikali ze kvuli porucham jiz neobjednavaji. Nevi zde nekdo o jake nejcastejsi poruchy jde?
No já mám derringer už 8.let,vystřeleno 650 ran a zatím bez jediného problému.Je to teda opravdu takový flusbrok tak na pět metrů,ale na hraní stačí.
Myslim ze i na zabiti,i kdyz se nezda. Videl sem i mensi co dokaze zabit,docela husty. Shanim prevazne do vitriny,ale i tak chci zkusit co umi pri dobrym nabiti
Strilel tu nekdo z derringeru cory? Nejaka zkusennost?
já z něho střílím celkem pravidelně, ale nejsem objektivní...
Skúšal niekto strieľať s takýmto typom pištole?
http://www.davide-pedersoli.com/scheda- ... arget.html
http://www.davide-pedersoli.com/scheda- ... arget.html