Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Toto robila aj mne Slávia a už mi to liezlo na nervy. Tak som ju predal a kúpil si PCP...takže kto nemá na to nervy, nech mení za PCP, lebo raz mu rupnú a otrieska ju o najbližší strom alebo stenu 

Re: Weihrauch HW97k
Streľba v sede s oporou je iba také prechodné riešenie kvôli zime. V lete budem strieľať iba vo FT sede, ľahu, stoji, kľaku čiže mi to nejako veľmi neprekáža. Ale rád by som ten problém rozlúskol.
Každá rada vítaná.

OneTouchy ma aj trocha pravdu 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
ísť do JSB a nakúpiť to správne strelivo do zásoby 20-50 000 ks 

HW 97K Optisan Viper 10x44IRS. AA TX 200 HC Hawke eclipse 6-24x50.
OneTouchy ja sa k tomu skúsim postaviť chlapsky.
Je jasné že chyba je vo mne, nie v zbrani. Chce to asi len vystrieľať zopár krabičiek diabolo. Dnes už to bolo trochu lepšie, ale stále to nie je výsledok s ktorým by som bol spokojný. Sústrel mám v pohode, len problém je že niekedy to lieta na stred, potom zasa od stredu..

Re: HW 97
Zdravím nadšence, mám taky zájem vstoupit do vašich řad. Zjistil jsem, že existuje i delší verze HW 97L, ale k nám se nedováží. Má o 85mm delší hlaveň, což si myslím, není na škodu, jinak vše stejné. Tak se ptám, jaká je spokojenost po delším čase užívání s touto krátkou karabinou? A je výměna pružiny po nákupu tak nutná? Nechce se mi hned do nové vrtat, nebo je ta originální pružina jen na 7,5 Jaulů? Nebo se už zase něco změnilo? Dík za zprávu. Lowu zdar!
Vždy když jsem při střelbě něco moc řešil, tak jsem to vyřešil úplně stejně rychle, jako když jsem tomu nechal volný průběh. Vše je v hlavě a do tý hlavy to musíš dostat, to neurychlíš. Problém dnešních lidí je ,že chtěj všechno hned a bez práce, ale u střelby to nejde.
Vidím jak kluci trénujou HFT, kolik ty magoři
tomu obětují práce ,času, nervů a výsledky? jsou, zlepšují se, ale pomalu a je za tím dřina.
Tak a teď to dostanu za ty magory

Vidím jak kluci trénujou HFT, kolik ty magoři

Tak a teď to dostanu za ty magory

-
Souhlas s Barysem, chceš to dělat? chceš se zlepšovat? No tak to tomu budeš muset věnovat čas... Bavíme se tu přece o zasažení jednoho bodu na malilinkatým terči. Pokud tomu nechceš dát nic jen si tak sem tam picnout, nemusíš vyhazovat peníze za hw. Slávka ti úplně postačí (tím jí nijak nehaním, jde o chybu střelce x chybu pušky).
Kariéra závodního jezdce taky nespočívá v tom, že si koupím mici lancer evo jánevimkolik a je ze mě profík (spoustu lidí si to myslí)
Jo a bacha na lang a links...
Kariéra závodního jezdce taky nespočívá v tom, že si koupím mici lancer evo jánevimkolik a je ze mě profík (spoustu lidí si to myslí)

Jo a bacha na lang a links...
Páni to ste reagovali na môj a DaveCZ-FM príspevok? Alebo mi niečo ušlo?
Dnes to bolo zasa lepšie ako včera. Raz mi to na 30m robilo 1 cm , potom to lietalo cca 2-3 cm od sústrelu a tak sa to striedalo. Je viac než jasné že chyba je vo mne pretože niekedy v momente keď vystrelím už viem či to poletí dobre alebo zasa mimo. Len neviem čo som za prototyp človeka že túto chybu neviem odstrániť. Chce to len tréning a tréning.
Škoda že je "zima" a nemožem si sadnúť na zem do FT sedu.
Dnes to bolo zasa lepšie ako včera. Raz mi to na 30m robilo 1 cm , potom to lietalo cca 2-3 cm od sústrelu a tak sa to striedalo. Je viac než jasné že chyba je vo mne pretože niekedy v momente keď vystrelím už viem či to poletí dobre alebo zasa mimo. Len neviem čo som za prototyp človeka že túto chybu neviem odstrániť. Chce to len tréning a tréning.
Škoda že je "zima" a nemožem si sadnúť na zem do FT sedu.

Tak neska po 3 dnech co jsem se vztekal s nezdarem soustrelu, zase vytahl flintu a na 30m prvni 3 terciky po 5rannach soustrel do 20mm
a jak jsem se ztoho radoval tak dalsi soustrely sli do riti, ale pak se zase po par dalsich odstrelech, se mi to podarilo ladit k sobe. Jsem si skoro jist ze na 90% to je mnou jak strhavam flintu, jde to krasne videt optikou, jak flintu urvu a jakym smerem, hned to vidim na terci. Hodne taky dela stres, jak mam par dobrych zasahu, tak se hned zacnu nervovat a klepat, ze se mi nejak dari a aby to vydrzelo co nejdele a vten moment to zacne litat vsude kolem 
Timto potvrzuji co tady uz par lidi psalo" chce to jen trpelivost, cas, a hodne pile neco zmenit" pak se muzou projevit realne vysledky, popripade neco reklamovat....

Timto potvrzuji co tady uz par lidi psalo" chce to jen trpelivost, cas, a hodne pile neco zmenit" pak se muzou projevit realne vysledky, popripade neco reklamovat....

177. Weihrauch Hw77 + Optisan Cobra 3-9x42AO
177. Hatsan Striker1000s VortexPiston
DaveCZ-FM píše:18.2.2014
Dneska bylo pekne, tak jsem ji trochu provetral. Strilel jsem ve stoje po 5 ranach s oporou na 30M, s.koro bezvetri. Vrchni 3 terce jsem nastreloval, ale ani potom vysledek nic moc. Nekdy se zadarilo, a pak pri tom samem uchopu to zase letelo trochu jinam. Optikou to asi nebude, drzi jak skala. Strelivo jsem pouzival JSB heavy 4.5
......Prosim poradte mi, co delam spatne, musi to byt tim jak ji drzim, zkousel jsem ji drzet pevne, i ji jen tak volne pridrzovat, ale chovala se vzdy dost nevyspytatelne......
Vidíš trpělivost růže přináší a dokonce už i za osm dní. Co teprv za osm let.DaveCZ-FM píše:26.2.2014
.........Timto potvrzuji co tady uz par lidi psalo" chce to jen trpelivost, cas, a hodne pile neco zmenit" pak se muzou projevit realne vysledky, popripade neco reklamovat....

AA S400F cal.177 + Taipan 6-24x56 SCB EX
FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
FX Typhoon cal.22 + Viper 8-32x60 SCB
AA ProSport cal.22 + Viper 10x44 SCB EX
Diana 52 cal.22 + Viper 10x44SCB EX
CZ 200 + Taipan 9-24x56 SCCB EX
SPA PR900W cal.4,5mm
A několik veteránů typu Diana 27, Slavia 613...
Ahoj kamarádi,
dnes jsem narazil na video, kde je krásná ukázka výměny pera "na koleně". Nedá mi to a sděluji adresně pro shlédnutí. Možná, pro někoho přínos. Jinak se omlouvám za případně nevhodný příspěvek jednoho "nedospělého"
dnes jsem narazil na video, kde je krásná ukázka výměny pera "na koleně". Nedá mi to a sděluji adresně pro shlédnutí. Možná, pro někoho přínos. Jinak se omlouvám za případně nevhodný příspěvek jednoho "nedospělého"
Panove mate tady nekdo zkusenost s V-MATCH FAC kitem na Hw77 ? Konkretne by me zajimalo jake ma ta pruzina rozmery. A jak se sni strili, nekope moc?
- Vladimír.K
Nekupoval jsi ji pres zbranevzduchovky v Bohumine? Asi pred mesicem jsem tam byl a mel ji v rukach, mela zlomenou pazbu, a posilaly ji na reklamaci.