Všichni chodíte jen na střelnici?
Nikdo nechodíte do země nikoho?
U tohoto pána i přes jeho hloupost oceňuji několik dobře míněných
rad o bezpečném používání předovek
Kdo má ZP ten si to neriskne, stejní to je i u toho kdo má mozek. Opravdu ty postihy nestojí za to, a stačí aby na tebe PČR zavolal myslivec a těch je všude dost
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Hodina na střelnici stojí mezi 90-170 korunami podle střelnice... Jsem Pražák, tedy to mám dražší. Obdivuju každého, kterému tyto necelé 3 až 5 Plzní stojí za popotahování ohledně přestupku.... Případné radostné odevzdání not. Na střelbu mimo střelnici mám flobertku, nebo vzduchovku.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
100-200 za hodinu na strelnici,je jistejsi.Nerikam ze jsem nikdy neprasknul mimo,ale strelnice je strelnice.
Jinak ten chlapik na videu,je regulerni american
Otevřel jsem si všechny jeho videa a je to chodící encyklopedie.
Važte si takových lidí
V našich krajích se o takových lidech říká "všude byl,všechno zná,od všeho má klíče a kde nebyl, tam se chystá"
Můj děd by u videa lakování prorezlýho mrazáku dodal ,že je to buď vetešník,cirkusák nebo blbec
No nadšení pánovi nelze upřít. Bohužel je to ve stylu "naše zbraně postupují vítězně vpřed". Jak u předovky tak u luku bych doporučoval adeptům řemesla se přidržeti poněkud tradičnějšího způsobu, tj. střelby na řádné střelnici (předovky) a minimálně koupi (manuálně zruční výrobu) standardní terčovnice (luk). Poněkud to (minimálně) prodlužuje trvanlivost šípů a snižuje množství správních řízení......
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Nekde jsem tu cetl ze se da mazat i jelenim lojem nebo nejakym balzamem na rty ale nemelo by to obsahovat nejakou latku, nevite jakou? Nemuzu tu stranku najit a spis nez luj se mi osvedcila placenta, nebo labbelo,nestrilim moc a tyto tycinky mam za velmi vyhodnou cenu,takze jich mam hafec. Obsahuji parafin,lanolin a to si myslim ze je dobry, ale taky nejaky latky typu petrolatum, benzynalcohol aj. Ale vzhledem ke slozeni cerneho prachu me neprijde ze by nejaky latky v tycinkach vadili a me se s nima nabiji dobre.
To co uvadis jsou jen obchodni nazvy pro stale stejny vyrobek,u nas prodavany pod nazvem Jeleni luj.
Zmine prisady jsou jen raklamnim tahakem.Tak kup ten,ktery ma idealni konzistenci za teploty pri ktere nabijis