Vazne si myslis,ze by ti vyrobce sam napsal jak to mas predelat nebo seridit z 7,5 na 16j na 140 ran?? jsi asi hodne naivni vid navic v nemecku maji jine zakony tudiz ti to nemohou rici uz z principu zakona
To same s Waltherem 7,5J nelze dle jejich vyjadreni predelat na 16J a skutecnost?Hracka....
je to logicke byli by sami proti sobe....
Precti si muj prispevek poradne, ja jsem se neptal,a kdyz ma nejaky Nemec vetrovku v 7,5J a udela si ZP tak proc by si ji nemohl preladit a nebo nechat preladit na vetsi vykon. Jak pisu preladit se to da, jak psal Kubajzz ale neda tolik
vystrelu jako original
to chapu jenze vyrobci se nikdy nebude libit ze si neco doma prelelavas mas si koupit original v 16J nebo jim to prines a mozna teoreticky by to oni udelali,ale tezko ti nekdo verejne rekne svoje Know-how kapis
Hellboy píše:to chapu jenze vyrobci se nikdy nebude libit ze si neco doma prelelavas mas si koupit original v 16J nebo jim to prines a mozna teoreticky by to oni udelali,ale tezko ti nekdo verejne rekne svoje Know-how kapis
asi tak nak . vyrobci je jedno co si s tou zbrani delas. naopak, kdyz se v ni zacnes hrabat, ztratis zaruku.
proc to weihrauch takhle Runnerovi odpovedel? protoze ji vyrabi i v 16J a Fac. takovy pozadavek jako ma Runner nemaji moc casto.
no a kdyz si ji v nemecku necha predelat na vice nez 7,5J, tak by se melo jit oficielne ke zbrojarovi a ten mu to F ko vymaze. sam to nesmis udelat.
Je pravda,že těch deklarovaných 140 ran nadám, ale 100 jích je poctivých. Teď jsem flintu zastřílel a budu zkoušet to zvýšit. Když to nepůjde problém nemám, protože cvrček žere oproti HW100 asi 5x tolik vzduchu na výstřel, že 100 nebo 140 ran je irelevantní.
Máš to pěkné
Už si s tím střílel v leže? Já když jsem si nastavil botku tak, že mi přesahovala dolů, tak jsem měl problém s ležákem, protože při položeném palmrestu na ruku botka zvedala pušku.
Teď budu ještě řešit palmrest, protože je široký a při použití kolíku jako boční opory se opře o kolík dole palmrest a nahoře pažba a jelikož to není v rovině, tak se puška vychýlí. Asi palmrest zhobluju jen z pravé strany. Bude sice nesymetrický, ale dostatečně široký.
Marťyn píše:Pažba moc pěkná.
Ta botka vypadá na fotkách hrozně masívně.
V reálu to není tak hrozný... Ono to dost zvýrazňuje to lešení V ramenu ale sedí perfektně.
Teda aby mě Ž@nek nezliskal, že jsem mu na ni sahal za jeho zády