Weihrauch HW100 S
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Weihrauch HW100 S
Palmrest jsem měřil u AA se stejnou pažbou a je to nějakých 13 nebo 14 cm. Tady to bude podobně.
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
Re: TESTY presnosti vzduchoviek online terc,ci daco ine?
Mám hw100s pri výmene hlavne za 600mm sa zvýši rýchlost o 8 m/s.Iné hw100fsb novšie len o 5 kusov podla výrobného čísla sa zvýši rýchlosť o 17m/s.Skúšané dvomi hlavnami 600mm,dá sa to nejako vysvetliť.Marťyn píše:Mě to nirmálně jede, už jsem z toho něco tahal aspoň před rokem.
Při delší cestě diabolky hlavní se asi víc využije množství vzduchu a tlak
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Zdravím,
poprosil bych zkušenější o radu. Připadalo mi, že mi utíká vzduch, tak jsem udělal pokus. Naplnil jsem na 150 bar a po týdnu nečinnosti mi to spadlo na 90 bar (což mi přijde celkem dost, 5-10 bar bych asi neřešil). Poradil by mi někdo prosím kde začít s odstraněním tohodle nešvaru?
poprosil bych zkušenější o radu. Připadalo mi, že mi utíká vzduch, tak jsem udělal pokus. Naplnil jsem na 150 bar a po týdnu nečinnosti mi to spadlo na 90 bar (což mi přijde celkem dost, 5-10 bar bych asi neřešil). Poradil by mi někdo prosím kde začít s odstraněním tohodle nešvaru?
Malej o-krouzek na kartusi. Nekde je to tu ve vlakne. Korunova polozka.
HFT Brno
Tau MK300
Tau MK300
Ok, tím začnu.
děkuju za rychlou odpověď
děkuju za rychlou odpověď
Tak bohužel výměna o-kroužku nepomohla. Po cca hodině je z kartuše 10 bar pryč.
Jedině jestli jsem něco nezmastil tím, že jsem použil o-kroužek z tý redukce na přepouštění vzduchu z láhve do kartuše, když se vyndá z pušky, jelikož jsem zatím neměl čas běhat po krámech a shánět o-kroužky. Rozměr dle výkresu je stejný u obouch: 2,57 x 1,78 jen jeden má označení 2665 a druhý 2703B.
Zeptám se jinak: není náhodou někdo z okolí Plzně nebo západních čech, kdo HW dobře zná a má na ni to správný nářadí? A byl by ochoten mi na ní udělat takovou malou generálku, jako je komplet přetěsnit a případně poladit? Holka je pět let stará a já jsem třetí majitel a myslím, že by si to zasloužila.
Použitý materiál by byl samozřejmě v mojí zežii a za provedený úkony bych taky nezůstal nic dlužnej.
Jedině jestli jsem něco nezmastil tím, že jsem použil o-kroužek z tý redukce na přepouštění vzduchu z láhve do kartuše, když se vyndá z pušky, jelikož jsem zatím neměl čas běhat po krámech a shánět o-kroužky. Rozměr dle výkresu je stejný u obouch: 2,57 x 1,78 jen jeden má označení 2665 a druhý 2703B.
Zeptám se jinak: není náhodou někdo z okolí Plzně nebo západních čech, kdo HW dobře zná a má na ni to správný nářadí? A byl by ochoten mi na ní udělat takovou malou generálku, jako je komplet přetěsnit a případně poladit? Holka je pět let stará a já jsem třetí majitel a myslím, že by si to zasloužila.
Použitý materiál by byl samozřejmě v mojí zežii a za provedený úkony bych taky nezůstal nic dlužnej.
Zdravim.
Me "zavody" zacinaly tim, ze jsem rozebral flintu (stala se z toho tradice).
Tak ze závod v haji a ja nas....j.
Utikal vzduch a ani nove tesneni nepomáhalo.
Nedavno jsem nahodou prisel na to, ze mam povoleny (no a ted bych musel hledat číslo dilu, tak poutiji Kubajzovo foto)
Po dotazeni všechno jako nove!
Tak snad to nekomu pomuze.
Me "zavody" zacinaly tim, ze jsem rozebral flintu (stala se z toho tradice).
Tak ze závod v haji a ja nas....j.
Utikal vzduch a ani nove tesneni nepomáhalo.
Nedavno jsem nahodou prisel na to, ze mam povoleny (no a ted bych musel hledat číslo dilu, tak poutiji Kubajzovo foto)
Po dotazeni všechno jako nove!
Tak snad to nekomu pomuze.
Díky za radu.
Zkusím při tom hned i vyměnit ten o-kroužek 2666, ten 2665 jsem už měnil.
Ještě jednou moc děkuju za radu.
Zkusím při tom hned i vyměnit ten o-kroužek 2666, ten 2665 jsem už měnil.
Ještě jednou moc děkuju za radu.
Ahoj,
nevím jestli toto téma jeste nekdo čte, všiml jsem si, že hodně střelců již používá různé specielni
sportovni větrovky, je to vývoj, ale snad budu mít štěstí.
Na mém HW bych rád seřídil spouštˇtak abych cítil před výstřelem lehký odpor. Mne vystřelí v určitém bodu ale absolutně bez toho malého odporu před výstřelem, takže se mi podaří někdy vystřelit aniž bych chtěl.Kubajzzz má na straně 61 popis seřízení spouště, ale o tom odporu nic, možná že to vůbec nejde.
Díky za radu
nevím jestli toto téma jeste nekdo čte, všiml jsem si, že hodně střelců již používá různé specielni
sportovni větrovky, je to vývoj, ale snad budu mít štěstí.
Na mém HW bych rád seřídil spouštˇtak abych cítil před výstřelem lehký odpor. Mne vystřelí v určitém bodu ale absolutně bez toho malého odporu před výstřelem, takže se mi podaří někdy vystřelit aniž bych chtěl.Kubajzzz má na straně 61 popis seřízení spouště, ale o tom odporu nic, možná že to vůbec nejde.
Díky za radu
Kde bydlis, pokud to mas kousek do Brna, tak se na to muzeme podivat.
HFT Brno
Tau MK300
Tau MK300
Povol jednu nebo půl otáčky na tom nejmenším červíku ve spoušti,jsi určitě nadoraz prvního stupně odporu. První stupeň je když lehce zmáčkneš spoušt a ten červík za spouští se ještě neopírá o vnitřní mechanismus.
HW 100 T 177..+ Optisan Taipan 6-24x56SCB
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Runner bydlí střídavě v Brně a v Mnichově. Teď je léto, takže typuju, že je v Brně a mohl by s náma jet do Lipové. Co Ty na to Jirko?
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Doprčic to je už teď,To víš že bych hrozně rád jel,ale nejde to. Martine, dej mi prosim Tě vědět
kdy zase nejaké to střílení bude moc rád se zůčastním. Bakli mne nabídl že se mne na to podívá
tak mu napíšu zatím ahoj J.
kdy zase nejaké to střílení bude moc rád se zůčastním. Bakli mne nabídl že se mne na to podívá
tak mu napíšu zatím ahoj J.