info o stretku na strednom Slovensku máš v SS, HW100 mám, rád Ti ju predvediem a môžeš si aj zastrielaťRapoSK píše:Dakujem vam pani za odpovede a informacie. Len tak medzi recou nenajde sa nejaky vlastnik HW 100 S zo stredneho Slovenska na nejake stretko a ze by mi ju predviedol? Kludne pricestujem. Dakujem.
Weihrauch HW100 S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Weihrauch HW100 S
Zdravým neviete aký vplyv na pušku má púzdierko na ventile 2655E.Pri rozobratí mi to tam chýba,určite som ho nestratil.Konzistencia je OK a pri strelbe nič nebadat ale ma hnevá že to tam nieje.D
Jaký má vliv nevím, ale taky jsem ho vyndal, protože si myslím, že to uvolní proudění vzduchu komůrkou.
Puška střílí dál úplně bez problémů.
Puška střílí dál úplně bez problémů.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
To označení E je myslím jen pro 7,5J verzi(máš rozpad německé flinty) .... pokud máš 16J z výroby a nebo už upravovanou, tak to tam nemusí být ... mám pocit, že už se to tady nebo na fieldtarget už řešilo.
Dole je stejně v description napsaný, že díly s * se mohou lišit v jednotlivých modelech
Tady je další schéma HW100
Dole je stejně v description napsaný, že díly s * se mohou lišit v jednotlivých modelech
Tady je další schéma HW100
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
Já mám pušku z Anglie, tzn, 16bar a měl jsem to tam. Z@nek byl u toho, když se to vyndávalo. 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Tuším že, Kuba a Barys to nějak řešili a tento díl se může úplně klidně vypustit 

HW100 .177/SIII 10x42MMD
Asi tak....Kubajzz píše:Já jsem to dělal naopak, nahřál jsem to v ohni a ponořil do vyjetého oleje.milius píše:Z oleje do ohně.Namočíš to v oleji a dáš nad plamen,až olej chytne.Až chytne,tak to dáš mimo plamen,aby všechen olej shořel.To celé múžeš opakovat,ale vždy je lepší to nechat vyhořet mimo plamen.Když to tam necháš,tak se to moc propaluje a modrá to.App.Zkuste opýct duralovou montáž na ohni a pánvi.Když chytnete správnou dobu,tak zůstane krásné zlatá.mikiki píše:To bylo z ohně do oleje?![]()
Tata jak mě viděl, tak mi hned říkal, že to dělá tak, že to namočí do oleje a opálí to autogenem.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Zajimalo by mne jestli se nekomu podarilo seridit HW100T z 7.5J na 16J s 140 vystrely, jestli je to vubec mozne.
To Runner: Číst a zmoudřet,to je oč tu běží. 

HW 100 T 177..+ Optisan Taipan 6-24x56SCB
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Slavia 631
Lui, tvoje odpoved mne je k nicemu.Ve foru se to nikomu nepodarilo, ale je mozne ze se to prece jenom
nekomu podarilo a ma na to figl ale nepise o tom. Ostatne nevis proc bych to potreboval
nekomu podarilo a ma na to figl ale nepise o tom. Ostatne nevis proc bych to potreboval
Re:
Kubajzz píše:V sobotu jsem poprvé viděl "německou" 7,5J verzi HW100 přivezenou z Německa. Na chronech dávala 9J, tak buď to tam s těmi 7,5J nemyslej tak vážně a nebo jak Alexxxus říkal, tak v Německu mají 7,5J na lámačky a 10J na větrovky.
Výrobní číslo bylo vyšší než na té mé, byla tedy vyrobená později.
Na té větrovce nebyl žádný antitamper, vzadu měla regulaci napětí bicí pružiny pěkně na imbus.
Takže zvýšení na 16J byla záležitost chvilky, akorát se musí přitáhnout nejen pružina, ale i regulátor. A zvládl jsem to s nástroji, co jsem měl po ruce v kufru na srazu, takže bez problémů.
Jenom jsem si všiml, že úderník je mnohem lehčí, než v těch vzduchovkách, co jsem měl rozebrané předtím. Takže předpokládám, že ty co máme my mají univerzální úderník pro všechny výkony a ty německé mají vylehčený (je tam méně masa) pro trochu nižší výkon. Ale 16J šlo v pohodě, řekl bych, že i přes 20 by to asi šlo, ale nevím, jestli by už pak nebyl problém se zvýšenou spotřebou vzduchu nebo konzistencí.
Kubajzz píše:Seřízení je jednoduché, nastavíš regulátor na 102 bar a pak jenom bicí pružinou nastavíš rychlost na 240m/s.![]()
Pak bys měl dát cca 140+ ran v 16J v +-1,5m/s jako já, teoreticky.
Slavia 631
Slavia 631
@ Lui - muzes tady hodit radeji link, nez to tady po kouskach kopirovat?
dik
dik
HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
A dal těch 140 ran? 

Kvůli závodům,hlavně tedy v Polsku kde jsou na to hodně hákliví,jsem si koupil jednoranný podavač diabolek.Ke svému úžasu jsem zjistil že jeho střed,který se má lehce otáčet,velice drhne o konec pružinky a to u všech nově koupených kusů.Vzhledem k tomu že u zásobníčku ještě pomáhá "zobáček"tak u podavače je otáčení už prováděno pouze hlinikovým věněčkem,který tímto velice trpí.Dochází k poškození na ozubení uvnitř těla pušky,kde se snaží páčka otáčet věnečkem.Náprava je jednoduchá,šroubovákem odtlačit pružinu na podavači a tím i zmírnit její tlak na otáčející střed.
Tak jsem to po sobě přečet a sám tomu nerozumím co jsem napsal.
Prostě řečeno v podavači se má lechce otáčet ten stříbrný střed,ale tlačí moc na něho pružina.Chce ji jenom přihnout. 
Tak jsem to po sobě přečet a sám tomu nerozumím co jsem napsal.

Naposledy upravil(a) Lui dne 31 led 2014 16:32, celkem upraveno 2 x.
Slavia 631
Slavia 631
Jeste k tomu serizeni z 7,5J na 16J. Na dotaz u firmy Weihrauch Dostal dotazujici se tuto odpoved, cituji
Der Eingriff ist so komplex, dass es einfacher und kostengünstiger ist das freie Gewehr als Gebrauchtwaffe zu verkaufen und dann in der erwerbsscheinpflichtige Version anzuschaffen. Zkracene v prekladu....ten zasah je tak komplexni ze je jednoduzsi tu7.5J zbran jako pouzitou prodat a jinou ZP. povinou koupit.Tak nevim jestli si delaji
reklamu na prodej novych vetrovek nebo je to tak.Ja bych totiz potreboval to nemecke (F)ktere musi byt v nemecku
na kazde 7,5Jzbrani. Vim ze ta uprava mozna je ale nedosahne podle informaci ktere mam od majitelu HWcek kteri
maji tuto vetrovku prestavenou na 16J vic jako 100 ran. U jinych dost chvalenych znacek je to normalni ale HW ma na vic.
Der Eingriff ist so komplex, dass es einfacher und kostengünstiger ist das freie Gewehr als Gebrauchtwaffe zu verkaufen und dann in der erwerbsscheinpflichtige Version anzuschaffen. Zkracene v prekladu....ten zasah je tak komplexni ze je jednoduzsi tu7.5J zbran jako pouzitou prodat a jinou ZP. povinou koupit.Tak nevim jestli si delaji
reklamu na prodej novych vetrovek nebo je to tak.Ja bych totiz potreboval to nemecke (F)ktere musi byt v nemecku
na kazde 7,5Jzbrani. Vim ze ta uprava mozna je ale nedosahne podle informaci ktere mam od majitelu HWcek kteri
maji tuto vetrovku prestavenou na 16J vic jako 100 ran. U jinych dost chvalenych znacek je to normalni ale HW ma na vic.